Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Xperia S  (Pročitano 8846 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
HTC m9
jel ima neko ovaj tel i kakvi su utisci
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Imao sam ga ja. Sta te interesuje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
HTC m9
brzina rada,kakva je kamera,zvucnik,kakve sluse dobijes uz njega
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Brzina rada je sasvim solidna. Ne znam bas sa cime bih ti uporedio, ali sasvim solidna. Stucne tu i tamo po malo, ali generalno vrlo brzo radi. Kamera je za moj pojam dosta losa. Doduse ja koristim 4S koji ima najbolju kameru medju mobilnim telefonima, tako da sam je poredio sa njim i u odnosu na njega je znacajno losija. Mozes da je koristis i bolja je od vecine android telefona, ali za mene razocaravajuce. Recimo da je malo losija od galaxy S2. Slusalice nisam ni otpakivao, jer me taj segment kod telefona apsolutno ne interesuje.

Sve u svemu, telefon je veoma dobar. Mnogo lepo izgleda, ekran je veoma dobar, prilicno je brz. Mane po meni su mu, mada ja to gledam iz svog ugla, velicina, jer ja sam navikao na iPhone tako da mi je to preveliko i preglomazno. Baterija nije bas sjajna, opet u poredjenju sa iPhone-om. Dakle uz neko solidno koriscenje, tesko da ce izgurati i ceo dan. Kod iPhone-a sa takvim rezimom rada, gura dan ipo. I ta kamera koja je solidna, ali ipak dosta slabija od 4S.

Zvuk generalno, je veoma dobar, odlican.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2012, 10:34:08 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Doduse ja koristim 4S koji ima najbolju kameru medju mobilnim telefonima

Sigurno nije više najbolja, a nije ni bila bolja od n8.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Dobro de, to je symbian telefon. To ne uzimam za ozbiljno. Mislim pre svega na ove hi-tech androide i generalno upotrebljive moderne telefone. Od One X i I9300 je bolja. Bar tako kazu ljudi koji se bave ozbiljno testiranjem kamera. A posto je bolja od njih, onda je valjda najbolja, bar u tom segmentu premium telefona. Nisam siguran za ove lumie. Cuo sam da one imaju dobre kamere, ali opet to ne bih kupovao, posebno kada sam video sta su napravili sa update-om fw-a.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2012, 12:53:42 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.391 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.