Ekran Glavni Tip : TFT Veličina : 2.8 inča Broj boja : (16-bit) 65.536 boja Rezolucija : 240x320 piksela Ostalo : osetljiv na dodir,
Kamera Glavna Orijentacija sočiva : sa zadnje strane Broj piksela senzora : 3.15 megapiksela Rezolucija fotografija : 2048x1536 piksela, Ostalo : video zapis, digitalni zoom,
Zvuk Reprodukcija Zvučnici : stereo Format melodija : mp3, Ostalo : spikerfon, fm radio prijemnik,
Posto jos uvek nema teme o ovom smartphone-u odlucio sam da otovrim jednu gde ce ponosni vlasnici ovog telefona moci da razmenjuju svoja iskustva
Evo da pocnem prvi sa nekim svojim utiscima. Tel imam oko nedelju dana, vec sam ubacio dosta aplikacija i uglavnom sam zadovoljan telefonom, windows mobile dosta gaovori... ali par nedostataka bih izdvojio:
1. Poruke ne mogu da se kucaju u landscape-u sto mislim da bi dosta olaksalo kucanje sms-ova, ovako je dosta tesko. 2. Kvalitet kamere necu smatrati nekim bitnim nedostatkom, bolje od telefona i ne ocekujem. 3. Naisao sam na neke aplikacije koje izgleda zbog rezulucije (kako sam ukapirao) nije moguce koristiti... npr. tcpmp player za koji sam cuo da je jako dobar, kao i dosta igrica sto takodje ne smatram nekim bitnim nedostatkom.
Ostalo je u glavnom super. Inace mogu reci da sam nov u ovome posto sam do sada koristio Symbian UIQ3.0 (SE P1i) koji sam maltene doktorirao posle 2 god. ali sam se vrlo brzo navikao na wm.
Toliko od mene, nadam se da cu cuti i neka vasa iskustva, savete, komentare i td. Ukoliko neko zna neki dobar program, aplikaciju ili sl. neka se slobodno izjasni... nadam se da ce ova tema vecini pomoci da otkriju mnogobrojne mogucnosti svog HTC-a Touch 2.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 18:12:43 od ski »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.