Na prodaju mobilni telefon Nokia 8801. Model je identican kao klasican titanijumski Nokia 8800, ali je ovaj pravljen za USA trziste i razlika je samo u frekvencijama pod kojima mob funksionisu tamo i ovde, tako da tel zna da ispada iz mreze povremeno. Ja licno koristim broj iz telenora i kada je njihova kartica u njemu veoma cesto ispada iz mreze, dok je sa mts-om mnogo bolja situacija a kada je u njemu vip kartica super radi i uvek ima pun signal u gradu. Uz telefon dolazi full oprema, odnosno, originalan klasican punjac, originalan stoni punjac, kutija, cd, uputstva, originalne slusalice i dve nokia baterije BL-5X. Ovo je prelep telefon koji ce uvek biti aktuelan zbog nacina izrade. Telefon je u perfektnom stanju sa sitnim ogrebotinama, ali bez ikakvih ulubljenja i tome slicno! Sve sto vas interesuje pitajte. Ko je zainteresovan neka ponudi cifru pa cu mu se ja eventualno javiti preko poruka ako je cifra meni prihvatljiva. Moze zamena za neki dobar mobilni broj. Samo ozbiljne ponude!
« Poslednja izmena: 19. Okt 2010, 00:01:49 od Foreal »
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws