Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Završen svetski Sajam mobilnih telefona u Barseloni - nagrađeni najbolji  (Pročitano 4500 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
wayfaringpilgrim, da se udaljimo previše od teme, jesi li obratio pažnju na ovo:
Obavezni TV i navigacija
Treba malo izvući neki podatak o kojim se to aparatima radi kada je već sam podnaslov odredio šta se zapravo vrednovalo na ovogodišnjem CeBit-u pored gore "obradjenog" s'naše strane! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Nisam bas siguran da sam razumeo sta si hteo da kazes?Ali sto se tice nekog mog komentara na najavljeni trend za narednu godinu,gledam ga iz ugla korisnika koji zivi u zemlji Srbiji.Tako da mi dvb-h tehnologija ama bas nista ne znaci,jer ce ovde doci na Sveti Nikad,navigacija mi je vec izuzetno korisna,pa se nadam da ce biti aparata sa ovom podrskom,a ne suvise skupih(6110 Navigator npr.),a najkorisnije mi je uvodjenje hsdpa podrske u veliki broj aparata,to je barem najavljeno.Kazem,ovo je neki moj ugao gledanja,jer MTS je uveo 3g sa hsdpa podrskom.To inace ne znaci nista vecini korisnika,ali zamisli da za dz imas protok na netu od 1.8 megabita u sekundi?Ne bi razmisljao puno o WIFI,zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ne tiče se tvog komentara nego gornjeg citata sa CeBit-a. Koliko sam ukapirao iz gornjeg citata, na CeBitu je preovladavalo kod mobilnih aparata to što su kako i piše obavezne funkcije bile TV i navigacija. U tekstu na prvoj strani se nigde ne spominju takvi telefoni već više dizajn telefona, kamera i HSPDA.
Samim tim, interesovalo me je koji su to aparati na CeBit-u bili primarni koji su obavezno posedovali TV i navigaciju?!?
« Poslednja izmena: 22. Feb 2007, 16:53:08 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
E,pa to se odnosilo na trendove za ovu godinu,a nagrade su deljene za proslu.Za ovu godinu su najavljeni aparati sa podrskom za tehnologije iz naslova - n95,6110,n77,neke Motorole...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Da, da ... u pravu si. Nagrade se dele za prošlu godinu! Smile Znači, sledeće godine(2008) očekujemo neki Sharp(koji se pojavio prošle godine 2006 btw.) i td., koji će biti ponosni predstavnik ovih tehnologija za ovu godinu(2007) ili te nazovi opet najavljene Nokie koje nisu baš reprezentativne ...  Smile
Nekada se bre novi modeli najavljivali jedva mesec dana pre prodaje, samim tim nije ni čudo što čovek danas više ništa ne može da pohvata, jer Nokia N95 koja ima navigaciju, HSPDA i td., i td., je gotovo najavljena pre šest meseci.....Sharp koji ima TV i sve živo još pre godinu dana i čak se i pojavili modeli prošle godine ... Ovaj tupavi Iphone gotovo godinu dana ranije najavljuju .... a već svi znaju o čemu se radi .... Meni nekako dodje kao da je ovo već izgustiran telefona a ono - još se nije pojavio ni u prodaji. Smile
To malkice i zbunjuje, više se nezna šta je novo a šta već odomaćeno na tržištu! Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2007, 17:22:04 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
D900 i K800 nagradjeni?!?
E stvarno, onda to nije bio sajam, nego smehotresna olimpijada! Smile
Uzas iz promiskviteta!!! Smile
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ZDR :D

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1466
Zastava Novi Sad/Subotica
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Nokia N80 + 1GB
K800 ima bolju kameru od N93?
cak i pored 3x optickog zooma?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Samsung je tako luda firma... Imaju sve fenseraške telefone, koji ne služe ničemu, samo su lepi... Namešteno je sigurno... Nije mi jasno kako to da je D900 prešišao N93 koji ima procesor od 330Mhz, kameru od 3 MPx sa optičkim zumom i autofokusom (D900 nema autofokus!!!), plus je Symbian i plus je pokupio nekolio nagrada za najbolji telefon...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ves masina
K800 ima bolju kameru od N93?
cak i pored 3x optickog zooma?
naravno da k800 ima bolju kameru od n93,cak i pored optickog zuma!

Samsung je tako luda firma... Imaju sve fenseraške telefone, koji ne služe ničemu, samo su lepi... Namešteno je sigurno... Nije mi jasno kako to da je D900 prešišao N93 koji ima procesor od 330Mhz, kameru od 3 MPx sa optičkim zumom i autofokusom (D900 nema autofokus!!!), plus je Symbian i plus je pokupio nekolio nagrada za najbolji telefon...
samsung d900 ima autofokus,ako je to nekome bitno za modni telefon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
     Sustina je u nagradjivanju necega sto je prakticno,i za svakodnevnu upotrebu.N93 ne spada u takve telefone.Sto se tice Samsung-a,nagrade su pokupili iz razloga sto imaju fancy izgled i (ovaj drugi) ima podrsku za hsdpa.Na ovakvim manifestacijama se gledaju neke inovacije,ne gleda se koliko neki fon ima sugav softver.Oni nisu ni razmatrali cinjenicu da Samsung ne moze da vibrira i zvoni,da imas svega nekoliko zvukova za poruke(fabrickih),da java app mozes samo skinuti direktno na fon,itd...Jednostavno,to se nije uzimalo u obzir,tako da i ne cudi ovakav izbor.Nijedan Nokia fon ove godine nije doneo nista novo u odnosu na dr. proizvodjace,a da je istovremeno bio namenjen masovnom trzistu(n93 NIJE za mase).N70 je cini mi se prosle godine bio nagradjen kao telefon godine,a njegov naslednik se nije proslavio(n73),tako da je k800 bio logican izbor za nagradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.