Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung SGH E-720  (Pročitano 775 puta)
12. Okt 2006, 09:24:59
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Drink...what...you...think

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Koji software iskljucivo za ovaj telefon (mada je to problem i kod drugih samsung telefona) mi je potreban da bih mogao da instaliram java ili jar aplikacije? Prilikom uploada na racunara na telefon (preko bluetootha), te java ili jar aplikacije mi se jednostavno smjeste u Other Files a odatle ih mogu ili samo izbrisati, nevidim koju funkciju obavljaju kada nemogu da ih "otpakujem".

Sta raditi?  Smile

(01. May 2007, 10:40:33)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
E720 has a different OS from D500/E730 so those codes dont work. E720 has it's own set of codes but unfortunately no alternative method for uploading java files,sto znaci da cak i da cake ubacis sa D500 nece ti raditi na E720,jedini nacin ti je da preko kompa da uplodujes na neki wap share i da iz fona preko interneta da downlodujes tu igru a drugacije nemozes Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Prvih nekoliko sedmica mi  se cinio kao dobar telefon, medjutim vremenom sam shvatio da ima dosta mana. Slike koje mi nekoliko dana stoje u telefonu se postepeno "kvare", bukvalno dobijaju neku crnu sjenku sto izgleda mnogo ruzno, evo sada i ovo sa aplikacijama... Definitivno cu ga morati promeniti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Prvih nekoliko sedmica mi  se cinio kao dobar telefon, medjutim vremenom sam shvatio da ima dosta mana. Slike koje mi nekoliko dana stoje u telefonu se postepeno "kvare", bukvalno dobijaju neku crnu sjenku sto izgleda mnogo ruzno, evo sada i ovo sa aplikacijama... Definitivno cu ga morati promeniti
ako ces ga menjati menjaj ga za smartphone(symbian,windows mobile ili Palm OS) jer to ti je najbolje Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
ako ces ga menjati menjaj ga za smartphone(symbian,windows mobile ili Palm OS) jer to ti je najbolje Smile

I     :[74]:     SmartPhone

Naravno ipak uzmi neki smartphone symbian, wm ili palm nije bitno samo da je smartphone, jer mnogo vece su ti mogucnosti sa smartphonovima.

Cuj mene kao mnogo vece pa ne da su mnooooooooooooooogoooooooo vece nego se ne moze opisati recima sta znaci kada imas pametan fon Smile

I     :[74]:     SmartPhone
« Poslednja izmena: 12. Okt 2006, 15:58:57 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k750i
Ima li neko od vas Sony Ericsson K750i, jer njega nameravam da kupim? Kako se pokazao, cuo sam da je dobar telefon...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ovde rešen problem - Lock!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.