Jedna moja drugarica je kupila NOKIU 8210, uprkos mom protivljenju, novu za 250 DM. Cena je takva kakva je, nemojte me nista pitati jer ne znam, ono sto znam je samo da ju je dobila preko neke veze i da je zato toliko jeftina. Naravno telefon je poceo odmah cim je htela da ga prvi put napuni i formira mu bateriju da pravi probleme. Ona kaze da se jednsotavno gasi sam od sebe i da se to desava cesto. Naravno ja sam joj rekao da je u pitanju verovatno lose dekodiran telefon, ali me zanima posto nisam bas neki maher za nokie, da li mislite da bi jos nesto drugo moglo biti uzrok ovome, pre svega mislim na neki hardware-ski problem i sta mislite, sta bi vredelo raditi. Nemojte mi samo pricati da ide u servis jer to i sama zna, nego me zanimaju ovako neki strucni saveti sa vase strane kao i vase misljenje o potencijalnom uzroku. Hvala.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Da, treba da stavi papiric, da bi pomerila bateriju prema konektorima... znas to ti je isto ono kao sto ima na simensima m35,c34 kod kartice Kod ovih simensa takodje dolazi do gubljenja kontakta- SIM kartica/konektori, pa treba uciniti isto, ako se nekome dogodi da mu ispisuje poruku insert sim card
p.s.HA ! toliko o TVOJIM simensima (shalim se naravno )