Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia 6600 ili samsung E700  (Pročitano 9088 puta)
14. Mar 2004, 20:20:04
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 646
Zastava Podgorica
oba telefona su ludilo pa bi vas zamolio da mi kazete koji je bolji jer namjeravam da kupim jedan od njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja bih uzeo 6600, ali bih sacekao bar jos mesec-dva dok se cena unormali.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
za mene je Nokia br 1 u proizvodjacima mobilnih telefona
moj predlog Nokia 6600
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 646
Zastava Podgorica
Cuo sam da je mnogo spora i zato se jedino razmisljam inace NOKIA je neprevazidjena sto se mobilnih tice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
Ako ti treba telefon na kome ces da imas gomilu svakakvih programa i igrica onda uzmi 6600, a ako ces fon da koristis za ono za sta je on prvobitno bio namenjen (al sam ovo rekao ...) onda uzmi e700 ili jos bolje e715 ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Upravo tako. Ako ti treba telefon sa kojim mozes da radis sve moguce i nemoguce stvari, da ti sluzi kao palm-top i tako dalje, onda uzime 6600. Ako hoces da imas fancy telefon, namenjen pre svega za pricanje, onda uzmi e700. Ja bih uzeo 6600.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
mob
Nokia N73
da nebi otvarao novu temu,
i ja se razmisljam  dali da uzmem nokiu 6600, ili mozda  ipak siemens sx-1, ali sa druge strane izlazi ako se ne varam, do kraj marta  nokia  6230, cene su ovde od prilike iste, pa neznam za koji da se odlucim.. koj telefon ima koju prednost, ili koji je po vasem celokupno "najbolji" meni je vazno --> dizajn,  sto vise funkcije (dali mi to sve treba druga je stvar Smiley ), mogucnost da sam postavim nove aplikacije, jos ako ima xhtml browser , koji prikazuje pravi web   itd.

sta vi mislite?

p.s:
sta je sa novog sharp-a GX 30 ?
procitao sam da ima navodno najbolji display i kameru
prvi telefon sa mega-pixel kamerom :kamera-->1.144x858 Pixel
Display   262.144 boje !!!

mp3 player, java, video
mmc/sd card slot itd.

mada najvise volim nokiu /siemens  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ja bih bez razmisljanja uzeo SX1. Znam da se SF nece sloziti sa ovim, ali ja zaista nebih razmisljao. Ti kako hoces. Inace mislim da je 6600 znacajno jeftiniji od SX1, bar u Srbiji, ne znam kako stvari stoje u Berlinu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
mob
Nokia N73
ovde je razlika od prilike jedno 50 evra izmedju ta dva telefona (6600 i sx-1) zavisi u kojoj trgovini se telefon kupi ali u internetu (online-shops) moze da se nadje naravno najeftini telefoni, kod nas bi bila ta adresa http://www.guenstiger.de ili direktno u handy kategoriju -->
http://www11.guenstiger.de/gt/main.asp?kat=71  (u meni gore "hersteller auswahl" tu moze da izaberes proizvodaca telfona nokia i osatli)pa ti navede sve telfoni te marke.

, jeste da je na  nemackom ali navigacija je jednostavna i bez poznavanja jezika, ono sto pise  crvenim slovima (min. preis) je  ta cena koja vazi..ispod odmah izbaci koja web adresa te najjeftinije trgovine koju naso, itd.  pa moze se lako uporede cene )
cene po trgovinima su  za jedno 50-100 evra vise nego sto su u online-shop-ovima,(mada zavisi od telefone neki vise / manje)

ok @Bad Habbit hvala ti za  za tvoje misljenje i ja tako razmisljam . drugo..znas ti mozda  neke adrese u web-u  sa download-aplikacijama za siemens sx-1? video sam da ima ovde interesantne aplikacije za download ali samo za nokiu 6600 !?

na kraju jos: lepsi dizajn ima  mozda siemens sx-1, izgleda onako "alien-style" like Wink ali mi opet izgleda nekako  kao igracka ,
onaj 6600 mozda deluje malo glomazan a  i kvalitetniji  neko siemens , ali stvar ukusa

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 646
Zastava Podgorica
Ja da sam na tvoje mjesto ne bih se razmisljao izmedju NOKIE I SIMENSA. Svakako je prednost na strani NOKIE sto se tice kvaliteta a kod nas i sto se tice cijene  (razlika je 150-200 eura.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.