Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wap linkovi  (Pročitano 11670 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vidi ovako, ti ne znas kako da koristis wap i setujes gprs, to dovoljno govori da ti opcije telefona ne trebaju. To sto si navela da koristis imaju i mnogo jeftiniji modeli od 6600.
Ja koristim icq, irc, html browser, ftp klijent, video i audio recorder, pocket word i jos 10ak drugih eksternih aplikacija tipa teletekst viewera, ir remote controla i sl.
Nase poimanje telefona i njegovih funkcija se drasticno razlikuje Smiley
Ja kuci imam 400 mb aplikacija za svoj telefon Smiley znam kako dise a ne kako mu se koristi gprs ili wap Smiley
A to sto koristis gprs za net... sporo, pa moze da bude dzaba do sutra... katastrofalno sporo.
Ne kupujem stvari da bi se njima kurcio pred "drustvom", kupujem jer mi trebaju za posao jer od njega zivi 4 duse u mojoj kuci  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Jeste da je nokia 6600 skup, ali meni se svidja taj model i cekam da mu padne cena.
Moj tata ima platu 30.000 dinara, (i oko 4 miliona dinara u banci), mama ima platu 21.000 dinara, ja nemam brata i sestru, zato ja dobijam najvise.
Moj tata voli da kupje za mene i retko mi kaze da je mnogo dao za nesto i da je bacio pare, i ako ja stalno trazim nesto da mi kupi. On ponekada ima vezu, tako da nesto dobije besplatno ili manje plati.
Da ja primam svoju platu, ja bih je veoma stedela.

Ti mora da dovoljno zaradjujes ili stedis kada sve to imas mozda dobijas besplatno ili preko veze. (mislim na kompjuter i njegovu konfiguraciju, mobilni telefon i ostalu tehnicku opremu koju imas)
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E ljudi, mislim da je dosta sa ovom komunistickim razgovorima o tome ko ima vise i ko je to zasluzio a ko ne.

@Energy

mislim da nije pametno po tebe da javno pricas ovakve stvari, a i ovo nije tema za tako nesto

Citat
Moj tata ima platu 30.000 dinara, (i oko 4 miliona dinara u banci), mama ima platu 21.000 dinara, ja nemam brata i sestru, zato ja dobijam najvise.

Da budem iskren i meni si ostavila utisak kao i SF-u, odnosno da nemas bas puno veze sa mobilnim telefonima. To moze a i ne mora da bude tacno. Sve u svemu tvoja je stvar sta ces kupiti i kako ces potrositi svoje pare. Ako mislis da je 6600 pravi telefon za tebe i ako imas pare da ga kupis, samo napred. Ja samo mislim da bi prvo trebala da razjasnis neke elementarne pojmove poput GSM vs. GPRS i tome slicno, posto dok to ne razjasnis glupo je da ides dalje.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Jeste da nije tema, ali ja sam morala da objasnim, jer izgleda da me nisu razumeli.
Ne plasim se da kazem javno koliko moj otac ima, jer ga ovde niko ne poznaje.
Ima dosta ljudi za koje se zna koliko zaradjuju.

Ako sada nemam veze sa mobilnim telefonima, mogu da naucim jer mene to zanima. ima i onih koji znaju gore od mene.

I necu vise da pricam neke stvari van teme, jer zelim da se vratim njoj
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja za pocetak mnogo znam, mnogo radim i mnogo dugo to sve radim, posto sam u situaciji da od mene maltene zivi cela moja porodica.
To sto tvoj tata ima je tvoj i njegov problem, niti me zanima niti u to ulazim. Imate pare koje ne znate kako da koristite. Kada ih vec imate u tim kolicinama iskoristitie ih pametno a ne kupujuci stvari od kojih nema koristi.
Necu sad da izlazem teoriju o tome, zaista nema potrebe a ni svrhe, a bogami nemam ni vremena. Ali jedno cu ti reci... to sto ima ljudi koji su veci duduci od tebe u nekoj oblasti ne bi trebalo da te ohrabruje... mene bar ne bi.
Mene ohrabruje kad znam odgovor na pitanje na koje mnogi drugi ne znaju, a ne kada nadjem "suckera" koji ne zna odgovor na isto pitanje kao ja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Izgleda da ovde imate lose misljenje o meni.
Ja nisam to sto vi mislite da jesam, uvek dodje do nekoga nesporazuma. Ni meni se ne svidja misljenje osobe onakve kakvu vi mene vidite. Ja isto razmisljam kao vi, ali dodje do nekog nesporazuma i ispadne obrnuto.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da bih imao misljenje o nekom tog nekog moram da poznajem.

Da bih imao misljenje o stavovima i misljenjima ne moram.

Mislim da previse cesto pricas o stvarima o kojima nemas pojma, i to je ocigledno iz tvojih postova. Ne mislim da svako treba sve da zna, i da svako mora da zna mnogo iz neke oblasti. Ali ako ne zna, ne treba da ulazi u raspravu.
Vrlo jednostavno.

Ako ti ja kazem da ti opcije telefona ne trebaju veruj mi ne trebaju ti, a to sto pola sponzorusa nosi taj telefon ne znaci da njima treba, znaci da su kokoske sa pola mozga kojima neko drugi kroji zivot.
Mozda ti i imas slicna misljenja kao mi, ali ti nikako ne ide da ih recima iskazes, posto kad ja steknem misljenje o necijim postovima to ne mora znaciti da je ono ispravno.. al kad i ja i habbit imamo isto misljenje a po definiciji se ni u cemu ne slazemo to vec zabrinjava.

Dobro dosla si, medjutim, ukoliko zelis neobavezno caskati postoje teme za to... vecina nas i dolazi ovde da se opusti, ali, ako zelis uci u ozbiljnu diskusiju:
1. Proveri da li se o tome pricalo, to je pola minuta posla preko pretrage foruma
2. Pitanja formulisi jasno i nakon sto dobijes misljenje... ne ulazi u filozofiju ako ne znas o cemu pricas. To je savet... mozes uci... ali... sta znam... mene bi recimo bio blam.
Zato ja lepo ne diskutujem o temama o kojima ne znam dovoljno [to automatski znaci da me ne zanimaju uopste, jer da me zanimaju, znao bih i vise nego dovoljno o njima jer je internet nepresusan izvor informacija i neverovatno oruzije za sticanje neophodnog znanja, samo ga treba znati iskoristiti].

Ako zelis da naucis nesto, pitaj tako, nemoj pitati kako se vozi avion a ne znas ni autic na daljinski da vozis. Nije to blam, pre 5 godina kad sam ja uzeo mob o tome nista nisam znao... zato sam i uzeo Ericsson Smiley al jebiga, nauci se vremenom Smiley jedno vreme sam cak i pisao za neke novine i sajtove bliskih nam bivsih republika, i dan danas sam dosta tamo poznat u tim krugovima, na siemens-javi i telfonu eto me u impressumu a nista za sajtove nisam radio sigurno par godina Smiley [ipak se ponekad zivi od stare slave]  Smile

Ne pricaj sa sigurnoscu o stvarima o kojima ne mozes suditi, apsurdno je.
Danas sam se sit ismejao za ono vezano za slobu i sekija. a juce me je bas dotaklo ono da su muskarci kao deen pravi. Pravi muskarac moze da izgleda i kao Tom Hanks i kao Arnold to uopste nije bitno dokle god se ti osecas srecnom uz njega. Ljubav nije mala sarena kutijica sa sjajnim celofanom, kada je od nekog dobijas kutijica i celofan su ponajmanje bitni.
Imas ponekad povrsna razmisljanja, zakljucivanja na osnovu premalo informacija.

Ne svidja mi se sto iz tebe nekako izbija ono sto si naucena kuci , bar tako deluje da ono sto cujes kuci ili negde sa strane ponavljas kao papagaj, mozda to i nije tako, ali deluje tako, na tebi je da to ispravis.

Menjaces se... odrasces.... jos si klinka... i nije to ni tako lose... znam ih ja i mnogo starijih od tebe koji/koje su mnogo nezrelije.... [mada... kao sto danas vec rekoh.. to sto je neko veci biser nije uteha... bar ne meni]. Klinka je stanje psihe, dete stadijum u razvoju coveka. Najbolje je kad se medjusobno prate... ali ne mora uvek biti tako. Ja radim od 13. godina, imam devojke sa kojima sam skoro uvek u dugim vezama od 14-15 godina a kres kombinacije sam prevazisao sa 13-14, zivot koji sam preziveo za ovih 19 godina mnogo je opsirniji od mnogih ljudi koji su i 3 puta od mene duze ziveli. Odrastao sam na silu jer sam morao, i s obzirom gde zivim i kako zivim , jos sam dobro i ispao. Ti nemoj odrasti na silu... mnogo je bezbolnije to prirodno uraditi... ali odrasti , vreme je, nisi vise dete, imas 18 godina ipak.

Eto tako ukratko.
Hm... ne znam zasto sam vam ovo ispricao. ali to u svakom slucaju ne skodi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.