Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niš' ja ovde ne kapiram. [muzički spotovi], [18+]  (Pročitano 8307 puta)
10. Maj 2010, 13:20:42
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Billy Ocean, hah.
Nije da inače slušam ovu patetičnu muziku (Ja sam na Grandu samo što ne licitiram  Smile - duvaj ga Popoviću. ) suviše pičkasto za moj ukus. Marvin Gay(e), Barry White... takav kliše vezan za romantični sex prepun ružinih latica koje takođe izbegavam jer se bojim da ne ostane neki trn među njima koji može da ode na pogrešno mesto (postoji čak i neka nezavisna statistika koja beleži broj povreda tokom sexa, siguran sam da latice ruža čine neki deo toga)... a ne kapiram ni ljude koji se seksaju uz ovo... Barry White ima toliko dubok glas da imam uznemirujući osećaj kao da će svakog trenutka provaliti zid, upasti u sobu i krenuti mene da guzi....
anyway... čuo sam na radiu dok sam cevčio moju limunadicu u kafiću.
Prilično zarazna pesma, još uvek je pevušim... diskretno sam je potražio na youtube-u kad sam se uverio da niko ne bulji u moj laptop... ne bih li izbegao poniženje... 
... mada znao sam da ovo ne može izaći na dobro i da nešto mora poći po zlu, čim se ja petljam s ovakvom muzikom...
gde sam stao..
a da...

ve ve ve ... ju tjub .. srdž ... billy ocean lover boy... klik...
hir vi go

Jeeeboooteeee... Smile

Šta the fuck?  Smile

Ne uspevam da povežem događaje iz spota... osećam se zbunjeno i silovano...
Ne znam da li sam glup pa je ovo namenjeno pametnijima, ne znam dal' sam genije pa ne uspevam da pohvatam sadržaj za retardirane... a sećam se da sam još kao klinac vrlo uspešno ubacivao crni trougao, beli kvadrat, zeleni krug u odgovarajuće mesto....
ništa mi nije jasno...

Spot počinje u galaksiji far far away... odjednom se pojavljuje Bili poput Boga, valjda je to ta simbolika... Bili preko cele vasione, preko sazvežđa i zvezda i nazad.. poprilično egoistično ako pitate mene... i onda krene da se lomi i pretvara u neku piramidu ostavljajući zvezde na miru da se komotno šetaju, rekreiraju, idu po hleb i šta ti ja znam... nisam ja astronom...
i sve bi to bilo super i zvezde bi konašno našle svoj mir da odjednom nije krenula muzika i zarazan uvod u pesmu pa se neka od zvezda uzbudila i rasprsnula.. valjda odatle oblak u sred vasione.
I tu kreće zarazan ritam pesme i prebacujemo se na neku plažu i nekog lika ili čudovište koji jaše konja... i piči ti on tako po plaži dok ja razmišljam u sebi 'De ću jebote ove godine na more, dekintiran sam načisto i opet ću morati da žickam od keve i ćaleta pare... i jaše i jaše... Bili kreće da peva  i konačno stižu do neke pećine u kojoj je su neke cevi... pretpostavljam da bih mogao u Crnu Goru, to je sad ekološka država i nema teorije da neko ostavlja otpad i cevi po pećinama...  i odjednom po sred ekrana izleće ona Bili-piramida od malopre, rotira i đuska uz pesmu srećna što će da bleji pećini... u sledećoj sceni ukapiram da je u toj pećini neki socialni kafić na koje možete naići po okolini Beograda i u kojima vam naplate espreso i kiselu u vrh glave 100 kinti... anyway... a evo ga... stigao onaj lik od malopre što liči na Isidoru Bjelicu i uleće u kafić onako šmekerski ko Tito... klati se s noge na nogu šeretski kao da je trpeo jedno 2 sata s punom bešikom pa ispišao pre nego što je ušao u kafić... jasna mi je njegova moralna dilema... neću da pišam po 20 kilometara dugoj plaži, de sad da parkiram konja i prljam more... opušteno... šoraću ispred kafića u pećini.... i tu se on klati i ide do šanka sa sve plaštom ... i odmerava društvo... i tu su svi... svi njegovi ortaci sa klupice gde inače bleje... baš svi... mnogo likova koji imaju slobodan vikend i pismeno odobrenje od Vuka Bojovića da prisustvuju snimanju spota... imamo lika sa televizorom umesto glave mada verovatno su reklame o deterdžentima pa se ugasio, mnogo mnogo raje u kaputima i plaštovima i mantilima cela prva postava iz Hari Potera, pa onda kompanija u odelima sa kravaticom tek stigli sa sednice radikala... eno eno je i Vjerica Radeta i nje ima... takođe vidimo mnogo mornara, tu je izgleda i ratna mornarica, kao likovi u kožnjacima, izgleda da im je klub Plava Laguna zatvoren pa sad bleje ovde... ma svata svašta nešto imamo... prvo sam pomislio da se radi o gostima iz emisije Lee Kiš koji završiše sa snimanjem pa banuli na afterparty ali izgleda da je ipak u pitanju maskenbal ili barem fanovi filma Star Wars koji se svojski trude da isceniraju Džabbinu gajbu. Ah evo je. Ponovo jebena piramida... đuska na sredini sobe... i da da... opet se pretvara u Bilija. Bili namackan kremicama svetluca i pevuši refren svoje zarazne pesme... i tako... svi se zabavljaju svi đuskaju ... ma haos... i još jedno sto pedeset pretvaranja piramide u Bilija i nazad dok čovek ne popizdi od toliko narcizma... mislim kapiram da je u toj godini kad je ovo snimano ovaj specijalni efekat bio stvarno zapanjujući i da su svi oduševljeno posmatrali i da su likovi koji su radili u montaži bili poput heroja kojo su vozili najskuplja kola, prcali najbolje pičke... al' dosta bre više tog jebenog morfovanja i pretvaranja! Danas kad gledam te stare specijalne montažne efekte izgledaju poprilično retardirano... kakvi primitivci. Još kad se setim domaćih spotova iz devedesetih na Palmi i čime su nas terorisali... nije ni čudo što smo ratovali jedno deset godina. Ovo je gore od subliminalnih poruka. Anyway. Gde smo stali. Ah, da negde između pretvaranja Bilija u piramidu i piramide u Bilija ... u par sevenci vidimo ribu koja izgleda kao da je pre ovoga imala jedno 20 plastičnih operacija i već 10 godina se služi sa Božen kozmetikom i koja..  Smile... i kojaa..  ima ružičastu kosu.  Smile
Jebo vas otac ludi... pa de ste uspeli da iskopate Zoricu Brunclik za potrebe snimanja spota?!

ladnooo.. ne verujem... Zorica... i što je najveći fazon... izgleda da se svi lože na nju... onaj što zapišava kafiće je čak došao po nju. Pa nema... Srbija do Tokija, preko Milvokija. Nema mesta gde naših nema. Iii... oh   evo ga Bili opet đuska među zvezdama... i opet će da se pretvori u jebenu piram... ne ne ... čekaj... ovaj put je u kocku.  Smile Smile  Kocku jebote! Ladno! Ne verujem.. kakav zaplet... kakva akcija... potpuno neočekivano je razbio monotoniju i ovaj put je kocka. Svaka čast... režiseru, producentu kao i celokupnoj montaži podići spomenik i dati im benificirani staž za ovakvu kreativnu inovaciju.
Jebote prođe već pola spota i još uvek ništa ne kapiram šta se dešava.
Ah evo ga ... epilog.
Kreće sranje.
Vade laserske utoke i ko na beogradskom splavu petkom uveče...  kreće sranje.. rokaju se, lete šamari, Bili vrišti uz refren, srča do kolena, pišonja vata Zoricu za ruku i izvodi je iz celog ovog sranja. Neke nindže ili muslimanke u burki, nisam siguran, se klanjaju Bilijevoj kocki (teraj se u kurac Bili više s tim egoizmom i narcizmom, šta su ti bre to radili u detinjstvu) sad smo ispred pećine... lik pronalazi konja... zabada Zoricu u kožna sedišta ... pali konja... turira... kvačilo menjač ... prva... i ode.
Divan prizor jahanja uz more.
Kasnije verovatno pada neki bizaran sex...

I to bi bio kraj ovog mazohizma.  Smile

Jeeeee.... Smile

Jel neko ukapiro o čemu se ovde radi?
Ne ozbiljno? Neću mu ništa?
Bilo ko?
Vi iz poslednjeg reda?
Ti mali debeli?
Ne?!
Pa što si digao ruku?
Aaa piša ti se... pa idi pišaj!

Ovo samo bolestan i drogiran mozak može da smisli, režira i snimi.
Pokušavam da zamislim kako bi bilo da gledam ovo pod halucinogenim drogama.
Verujem da je jedan drogirani mozak ovo i snimio i da je samo njemu imalo smisla dok je to radio. Verujem da mu je sve u tom stanju i izgledalo kao romantična ljubavna španska serija sa vrh ribama i šmekerima... i da tek kad se otreznio od LSDia i već poslao traku da se emituje na emtiviu ukapirao kakvu je pizdariju napravio. Verujem da ga je Bili streljao i pošteno mu genocidisao porodicu kad je zatekao ovaj spot na TVu i sebe u njemu. Verujem da bi bilo nehumano mučiti ovim zatvorenike iz Gvantama. Verujem da bi ovo trebalo zabraniti Ženevskim Konvencijama. Verujem da su naši roditelji (ako ste oko moje generacije) sasvim opravdano razjebali ovu državu i napravili svet ovakvim kao što jeste ako su rasli na ovavkim spotovima...

Završio sam sa limunadicom, idem kući da zakoljem kasicu-prasicu i pošteno platim sebi terapeuta koji će me izlečiti posle ove budalaštine.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 16:13:52 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Е............ мрзи ме да гледам и да читам Smile

Ја контам да не постоји факинг спот толико детаљан да му ти ј*ш к*у са описчином од три метра скрола.
Два пута ништа је ништа, видео и не постоји.

Ево ај опиши ово сисо. чик

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ватафак Smile ...како те не мрзи да толико куцаш Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ти си цар. Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 14:03:35 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Е............ мрзи ме да гледам и да читам Smile

Ја контам да не постоји факинг спот толико детаљан да му ти ј*ш к*у са описчином од три метра скрола.
Два пута ништа је ништа, видео и не постоји.

Ево ај опиши ово сисо. чик

To je bar lako.
Taj tvoj video ima razum, logiku... ovo bre nema nikakvog smisla. Ovo ne podleže zakonima fizike. Ovaj video spot je sniman u jedanaestoj dimenziji.

ватафак Smile ...како те не мрзи да толико куцаш Smile Smile Smile

Bio sam u afektu.
Ubistvo tastature iz afekta.

Ти си цар. Smile

Sisa! Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 14:05:31 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
bizarno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kapiram da je autor spota bio inspirisan Star Wars-ima, onim delom kada se sastaju Luk Skajvoker i Han Solo u onoj krčmi gde se odvija žurkica slična ovoj u spotu.  Smile

Šta znam... spot jeste boles'an, ali valjda je cilj privući pažnju, po svaku cenu. Danas se to radi sisama, dupetima, vaginama i kokainom, a pre se to radilo na druge načine. A i uticaj LSD-ja ne treba potceniti.  Smile

Inače, naši spotovi, snimanih osamdesetih pa naovamo... ima ih takvih da istovremeno možeš da plačeš, smeješ se, piškiš i kakiš. Sve o jednom trošku. Evo jednog nedomaćeg koji je mene plašio na smrt kad bejah mala (mada mi ni sad nije svejedno kad vidim kako ovoj dečici svetle oči Smile ):

p.s. U naslov teme dodati i Sick.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 15:46:00 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Jbt Bambina, bas sam ja htela da postavim taj spot  Smile

Ma nisu samo oci...nego..ceo koncept spota...Mislim, nindze, macevaoci, fudbaleri.... Smile  Medjutim, koliko je spot nebulozan sam skontala tek kad sam odgledala Literal verziju....:

Totalni hardkor   Smile
I ovo je isto teska nebuloza...Jbt, tek kad vam neko otpeva sta se u spotu desava skontate koliko je nesto glupo  Smile

Now It's time for my cool glooooveeee...My hair needs to be...bleacheeeed again Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 17:06:43 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Бре, стичем утисак да су осамдесете биле склоне небулозним спотовима? Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 17:36:47 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.