![]() IN < - Nina Badrić - >LO << < (2/12) > >> :: Odgovori! |
Autor: SerbianFighter : |
Budi tu Ponekad mislim Da o sebi dovoljno znam Al' kad te nema Moja dusa ne zna za san. Lose podnosim dane Od kad vise nisi tu U meni k'o da sve stane Jos bez tebe ne mogu. Budi tu, Kad odu svi, sa mnom ostani Vjeruj mi, Da smo ja i ti za ljubav stvoreni. Bojim si rijeci Svega sto smo rekli na glas, Svega sto boli, Sto je stalo izmedu nas. Lose podnosim dane Od kad vise nisi tu U meni k'o da sve stane Jos bez tebe ne mogu. |
Carobno jutro Sto je to tako snazno da pogledas mozda znak da si covjek kojeg zelim kraj sebe jedna iskra je dovoljna da zapali vatru da ispustim glas njezno ljubis mi vrat kao stranac u noci iz mog sna obecaj mi da smo zivot ti i ja jedna olujna noc mokra sva od dodira u meni sve gori pod rukama tvojim ja umirem sad obecaj mi da smo snaga valova podivljali zar na vrelim usnama ko carobno jutro u ocima mojim kad tvoja sam sva prije tebe tuge su me sto puta slomile voljela sam druge u njima trazila sam te ne daj me vise nikad nikome cijeli zivot cekam s slomljenog srca da suze mi obrises sve |
Da li ikada Jos jednom ti pozeli da vratis se na tren u pogled moj u misli te i zauvjek tu da ostanes. Znam da nema te sad ne nema utjehe, znam da ona ti je sve. ona kriva je zbog tebe. Da li ikada ti pozalis sto u svijetu svome sada zivis sam. da li ikada ti pozalis al za sve to kriv si sam. Odlazis i ti zar nestajes zar je stvar stvarno tako okrutna da ona mora biti sve na mome mjestu sada. Znam da nema te sad ne nema utjehe ,znam da ona ti je sve ona kriva je zbog tebe. REF: (2X) |
Daleko od tebe Kako da znam Kad sklopim oci da si sam, I kako da zelim te Kad vjere nemam za tebe. Uzalud rijeci, za mene sad je zauvijek, Uzalud boris se kada znam Da put me vodi daleko od tebe. Far away from you. Znaj da te volim Vjeruj mi vise ne mogu Zaboravi da postojim Zaboravi da sam bila tu. Forget me baby. Oooh baby, vjeruj kad ti kazem Da od tebe zauvijek Zelim biti slobodna. |
Godine nestvarne svake noci u tvoje ime u mojim snovima bol u tvojim ocima zari tvojih dodira sad kad ona voli te i krade tvoje dodire i poglede i poljupce oh boli me o boli me i sada sve sto nam ostaje ne misli ti na te godine nestvarne ljubavi najljepse i jedine zauvjek nestale i svaki put pozeli me kad ti si s njome i kad zazelis da ja sam ta s kojom ti si bio medju zvijezdama sad kad ona voli te i krade tvoje dodire i poglede i poljupce oh boli me o boli me |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |
<< Prethodna strana |