Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 03:34:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povrtak baštenskog patuljka avanturiste  (Pročitano 785 puta)
14. Avg 2008, 00:31:18
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

LONDON - "Oteti" vrtni patuljak se posle sedmomesečnog putovanja po svetu vratio kući u Englesku, objavili su u utorak engleski mediji. Vlasnica baštenskog patuljka, Iv Stjuart-Kelso iz Gločestera u zapadnoj Engleskoj, našla je patuljka pred kućnim vratima zajedno s foto albumom u kojemu su njegove slike iz dvanaest zemalja. Marfi, baštenski patuljak nemirnog duha, u međuvremenu je planinario na Novom Zelandu, kupao se na Tajlandu, razgledao hramove u Kambodži i mnogo se vozio motorom. Sve je to dokumentovano fotografijama. Mali avanturista bio je i u Južnoj Africi, Svazilandu, Australiji i Vijetnamu. Po povratku patuljka, vlasnica je pronašla pismo u kome je kao razlog "odlaska u svet" bila navedena želja za pustolovinama. "Patuljkov život je pun razmišljanja, i dok sam gledao vaš vrt jedno nedeljno jutro, osetio sam svrab u tabanima. Zaključio sam da je svet veliko mesto i da u životu postoji više od gledanja dnevnog saobraćaja i dopuštanja mačkama da uriniraju po tebi", napisano je u pismu kojim je patuljak "objasnio" svoj nestanak. "Nestao je odavno i bila sam ga potpuno zaboravila", ispričala je novinarima njegova vlasnica. "Onda sam jednog dana otvorila vrata i videla da se vratio. Kakvo izneneđenje". Videvši paketić kraj patuljka, najpre se uplašila, pomislivši da je reč o bombi. Ipak je pobedila radoznalost, opisala je vlasnica pronalazak albuma s fotografijama. Marfijev nestanak smatra se običnim krivičnim delom, saopštila je lokalna policija, koja se ipak nada da je patuljka u međuvremenu "prošla želja za avanturama". U međuvremenu, agencije su javile da je pronađen njegov "otmičar", odnosno da se sam javio vlasnici patuljka. Radi se o 22-godišnjem studentu Sajmonu Rendlesu, koji je odlučio Marfija povesti na put po svetu, ali ga je kasnije griža savesti naterala da ga vrati vlasnici.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung GALXY S3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 03:34:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.