Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:57:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikolić ne sme Tadiću na crtu  (Pročitano 8095 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Ako u G-17 postoji raskol, siguran sam da u ekstremnijoj DS takodje postoji i dublja podela.

DSS balansira izmedju DS ili SRS, cesce naginjuci ka DS, ipak su i oni deo tkz "demokratskog bloka" koji ja zovem nato-blok.
Ali ne treba zaboraviti podrsku, kad je u pitanju Novi Sad, mada su DS dali mnogo vise, Bogdanovic (beogradska maceha) i Tadic preDSednik.
Ne treba zaboraviti, da nisu hapsili Srbe i slali u Hag, kao DS rezim i dok su oni na vlasti Mladic je siguran.

Sto se tice Djindjica njega je smrt proslavila i podigla u nebesa, jer mi smo narod sklon idolopoklonistvu i brzo zaboravljamo.
Zaboravljamo sa kojom zestinom su ga napadali Batic,Korac,Pesicka i svi oni koji se danas kunu u njega.
Bez smrti on bi bio prosecan politicar poput Kostunice, jer njegovi sledbenici su sada zaslepljeni mrznjom, mrznja im daje snagu, neko je racunao na to i zahvaljujuci tome dosovske stranke su prezivele sestu godinu i mozda ce i narednih 4 jahati Srbiju, zahvaljujuci budali koja je ubila Djindjica.

cni , lepo si to rekao isporucili ste Slobu da bi pricali o E.U. i dan danas samo pricate, a gde su konkretni rezultati.
Znaci treba da budemo srecni sto Evropljani zele da pricaju o njihovom standardu.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
pazi znaci DSS je zasluzan za sve uspehe, ali nije za sve neuspehe, zanimljiva teorija...  Smile

dzaba nekima energija kada je koriste samo za odrzanje sebe na vlasti...

sto kostunica naravno ne radi  Smile

to sto je evro pao steti samo gradjanima, a posle izbora ce za mesec dana da za divno cudo dostigne 90. onda ce verovatno da pocen prica"eee pa da kad kostunica nije premijer" Smile

sve sto se sada radi, djindjic je zapoceo. da nije, mi bi smo jos uvek bili u supku kosmosa. a kako vidim, u zadnjih 3-4 god. sve mu se vise priblizavamo.

bogu hvala pa ti se ove poslednje zelje nece ispuniti  Smile  Smile

gambino,
ja bilo je u novinama pre par dana, dss nudio zamenu za mladica ali EU to nije prihvatila. tako da ne stoji to da ne bi  slali srbe u hag.

ja podrzavam Djindjicev rad u potpunosti, samo LDP idealizuje. ja sam svestan da i on nije savrsen ali je bio najbolji. ljudi se u njega kunu jer se obistinilo ono sto jepricao i za sta se zalagao a nije imao podrsku.

on je uvek bio za 2 klase iznad kostunice i jednu iznad tadica.

da te pitam nesto. da li si ti ikad bio van? da li znas da je hrvatska 10-15 godina ispred nas? video sam svojim ocima. mnogo uredjenija drzava od nas i joos isu u EU. rekao sam 10 puta i jos jednom cu razlika izmedju hrvatske i francuske je minimalna, oni se trude da tako bude.a izmedju nas i hrvata ogromna. ja ne ocekujem da mi udjemo u narednih 5 god u eu, ali i to je bolji put nego naginjanje ka kini, rusiji, indiji, severnoj koreji...mnogo bolji. najbitnije je da si dobar sa susedima. dobili smo 3.5 milijardi dolara pomoci. sta ce ti konkretniji primer.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2006, 14:00:27 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
@Gambino
Razumem ja sta ti hoces da kazes, medjutim opet da ponovim, mi Srbi smo skloni podelama a to nam nikad u istoriji nije koristilo (bas naprotiv samo nam je skodilo). Ako se vec delimo na pristalice stranaka (sto je sasvim normalno), ne moramo se deliti i na neke blokove koji prakticno ne postoje. Ja verujem da svi mi svojoj zemlji zelimo najbolje (a u sustini to su iste stvari: stabilna politicka situacija, KiM u sastavu Srbije, dobar odnos sa svetom, jaka ekonomija,...), razlike su jedino u nijansama i u metodu kojim se sve to postize. Tacno je ovo sto kazes za Djidjica, smrt ga je ucinila popularnijim, a to danas neki zloupotrebljavaju (to je bar moje misljenje). A oko Slobine isporuke Hagu, stvari treba posmatrati objektivno. To jeste bio korak ka EU (sto je dobro), medjutim tako nesto nije smelo da se uradi u tom trenutku iz vise razloga. Prvo, ta isporuka je bila apsolutno nezakonita (sad ako nekima nije bitan zakon, to je vec druga prica). Drugo, protiv njega se vodio postupak ovde koji je morao biti zavrsen, ipak se vecina ljudi borila protiv njega da bi se na sudu dokazalo koliko je para ukradeno za vreme njegove vlasti, kao i za sve druge stvari koje je uradio on i njegovi ljudi (politicka ubistva, hapsenja, zatvaranje medija, izborne kradje,...sve je to moralo dobiti epilog na sudu u najkracem mogucem roku, ako uopste drzimo do sebe, pa i zbog pravde na kraju krajeva). I trece, isporucili su ga na Vidovdan (sto je stvarno van pameti, cak i ne znam sta je uopste bila poenta toga). I jos nesto, upravo zahvaljujuci toj isporuci, i haskom sudu, Milosevic je ponovo postao kakav takav politicki faktor kod nas, da nije bilo toga brzo bi bio zaboravljen kao politicar (a upamcen kao covek koji je upropastavao sopstvenu drzavu 10 godina).

@Kraljevicu Marko
Sto se tice uspeha i neuspeha, mi sad mozemo da raspravljamo ko je zasluzan za neki uspeh, ali to se sad i ne moze videti najobjektivnije, za mene je najzasluzniji Kostunica, za tebe verovatno Tadic ili pokojni Djindjic, za radikale je verovatno najzasluzniji za sve Toma Nikolic, al to je zato sto smo politicki opredeljeni i svako od nas na svoj nacin zeli dobro Srbiji (pretpostavljam da ce ljudi za nekih 20, 30 godina mnogo objektivnije posmatrati stvari nego mi sada). A sto se tice neuspeha, po meni realno i nije bilo vecih neuspeha, brljotina je bilo kolko hoces (pogotovu u preiodu 2001-2003, manje u perodu 2004-2006), ali vecih neuspeha nije bilo. Ipak smo daleko normalnija drzava nego pre 2000. a i svakim danom ipak idemo napred. Razvoj je pokrenut (politicki, kulturni, nesto manje ekonomski), i u buducnosti ce stvari biti samo bolje (a na kraju krajeva i ne moze biti gore nego pre 2000.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Pazi pitanje je bilo sta je to bolje pa ja kazem sta je po meni bolje, naravno da je i za uspehe i za neuspehe za protekle 3 godine najvise zasluzan onaj koje na vlasti, a za razliku od prethodnika Kostunica najmanje muljavi da bi na njoj opstao, SPS, DS i radikali mogu da ga sruse bez da ga ista pitaju. Sta ce biti sa evrom ne znam, nisam neki ekonomista a nisam ni vidovit, al vise volim sto je evro manje od 80 dinusa nego da je 90, 100, 120...
Za radikale je vrlo realno da imaju preko 100 poslanika posle sledecih izbora, a takodje je i vrlo realno da ce se Kostunica i Tadic dogovoriti oko raspodele polozaja, e sad ko ce biti premijer a ko predsednik i ko ce drzati koje ministarstvo to cemo videti, s obzirom na zelju Amera da nam pre svega vojska bude pod kontrolom blizi sam tome da ce Kostunica da podrzi Tadica za predsednika, a Tadic Kostunicu za premijera uz naravno dobijanje odredjenih ministarstava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
kostunica sa svojih 15% nemoze biti na celu vlade. ako se to desi, odo ja u neodlucne.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
kostunica sa svojih 15% nemoze biti na celu vlade. ako se to desi, odo ja u neodlucne.

Evo bas sam sada citao vest, da je Tadic rekao u Leskovcu da ce sledeci premijer biti iz DS-a? Koga bi ti postavio iz DS-a za premijera?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
znas kako, ja glasam za stranku a ne za pojedinca.
bitno je da premijer kao premijer iz DS-a nece imati apsolutnu moc vec ce za sve morati da se konsultuje sa Tadicem.
sigurno nece biti neki lazov koji se predstavlja kao naslednik Djindjica kome je isti zabranio ulazak u vladu 5 dana pre smrti.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Sto se tice Djindjica njega je smrt proslavila i podigla u nebesa, jer mi smo narod sklon idolopoklonistvu i brzo zaboravljamo.
Zaboravljamo sa kojom zestinom su ga napadali Batic,Korac,Pesicka i svi oni koji se danas kunu u njega.
Bez smrti on bi bio prosecan politicar poput Kostunice, jer njegovi sledbenici su sada zaslepljeni mrznjom, mrznja im daje snagu, neko je racunao na to i zahvaljujuci tome dosovske stranke su prezivele sestu godinu i mozda ce i narednih 4 jahati Srbiju, zahvaljujuci budali koja je ubila Djindjica.

cni , lepo si to rekao isporucili ste Slobu da bi pricali o E.U. i dan danas samo pricate, a gde su konkretni rezultati.
Znaci treba da budemo srecni sto Evropljani zele da pricaju o njihovom standardu.

Slazem se da zivimo u zemlji mitova i heroja, i da se cesto bez nekog razloga dodeljuju slicni epiteti. Tako su recimo osobe koje si stavio u potpis postale simboli 'Velike i nebeske Srbije", a ne ono sto zaista jesu - simboli naseg propadanja, i u moralnom i u svakom drugom smislu.
 Djindjic je za razliku od njih postao simbol Srbije koja zeli da se modernizuje i da zivi kao sav normalan svet. On se upravo zestoko borio protiv imaginarnih mitova i legendi kojima smo mi kao narod skloni, ne sluteci da ce i on postati jedan od njih. To sigurno nije zeleo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Svi mi moramo prihvatiti realnost, Novi Sad je radikalski i exit i dalje postoji ,predsednik Srbije je Tadic, Kostunica vlada uz pomoc nekoliko potpuno ideoloski razlicitih stranaka , najveca stranka u Srbiji je SRS, vecina gradjana zeli da udje u E.U. itd.

Ali ako je vecina gradjana protiv ulaska u Nato, sta da kazemo za politicare iz "demokratskog bloka" koji sprovode nato-integraciju i dovode americke generale.
Ocigledno je da jos neko osim nas Radikala je protiv Natoa, sto znaci da demokrate obmnjuju svoje birace.
Ostaje samo da nam objasnite , da li mi mozemo u E.U., bez Natoa, sumnjam, jer nismo mocna drzava ?
Zasto onda pricamo o E.U., ako necemo u nato, zar ne shvatate da je to veci problem od Mladica i haske price ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
ni hrvatski narod ne zeli u NATO. nacitao sam se toga. ne secam se procenta al neka je  2 trecine onih koji ne zele. jos su skepticniji po pitanju EU verovali ili ne, a opet podrzavaju te "proevropske" stranke. paradox Smile
ja verujem da narod ni ne zna sta je najbolje za nas pa glasa po svojoj nekoj proceni tipa:"ovaj politicar pametno prica, ako  on kaze da je to dobro, aj neka radi...bem li ga." inace, nemoguce je da udjemo u EU, a ne u nato, samo mislim da to dobar deo gradjana ne zna, a to im se treba objasniti, ali ne bez objasnjenja zasto je dobro da udjemo u nato. 90% onih koj su protiv natoa ne gledaju sta nam je u interesu.
sigurno nam nije u interesu da sve okolne drzave budu u EU, da budemo okruzeni nato-ovcima a da mi budemo po strani..to bi bio uzas. mogli bi da nam prete kako im se cefne...najebali bi.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:57:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.