Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:57:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikolić i Ilić otpisali Koštunicu  (Pročitano 8724 puta)
29. Apr 2010, 02:21:56
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Nikolić i Ilić otpisali Koštunicu

Srpska napredna stranka i Nova Srbija počele su pregovore o zajedničkoj strateškoj saradnji čiji je krajnji cilj formiranje opozicionog bloka sličnog DOS-u koji će se suprotstaviti vladajućoj koaliciji, saznaje „Blic“. U blok o kome se razgovara ući će ove dve partije, a namera Tomislava Nikolića i Velimira Ilića jeste da se novoj političkoj organizaciji priključe i neki intelektualci, kao i srpski akademici.

Nema najave pregovora sa Koštunicom

- Lideri SNS i NS rade ozbiljno na formiranju mreže za osvajanje vlasti. Redovno se prate istraživanja javnog mnjenja i u skladu sa tim, čini se sve da se taboru ove dve partije priključi što više onih koji bi mogli da pomognu raspisivanje izbora - kaže izvor „Blica“.

Kako saznajemo, učešće DSS u ovim kombinacijama je krajnje neizvesno. Do sada nije bilo razgovora o ovome između Nikolića i Koštunice, mada naprednjaci kažu da je moguća saradnja sa svim strankama koje žele da se uključe u ovaj projekat, pa i DSS.

Mada je tek juče SNS saopštila da su započeli pregovori o saradnji sa NS, razgovori su počeli još pre dva meseca, o čemu je „Blic“ i pisao, a nakon što je Velimir Ilić napadnut u centru Beograda. Da je reč o bližem odnosu nego što se zvanično saopštavalo, pokazali su potezi lidera naprednjaka Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Oni su bili prvi koji su posetili Velimira Ilića u bolnici (Koštunica je došao dan kasnije), a odmah posle njegovog oporavka organizovane su i zajedničke akcije s prikupljanjem potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, u koje direktno nisu bili uključeni članovi DSS.

Predsednik SNS Tomislav Nikolić juče je izjavio da su naprednjaci počeli razgovore sa NS o dugoročnoj saradnji, a sve u cilju pobede nad DS.

- Jutros smo imali prvi sastanak i dogovorili smo se da ih redovno održavamo i da svoje delovanje dogovorimo čvrsto. Kako ćemo da delujemo, objavićemo kad dogovor bude konačno i postignut - rekao je Nikolić i dodao da se SNS i NS mogu priključiti sve partije koje žele promene.

Velimir Ilić izjavio je juče za „Blic“ da je imao „moralnu obavezu“ da bliže sarađuje sa naprednjacima jer su ga podržali nakon napada na njega u centru Beograda.
- Želeo sam na ovaj način da se zahvalim SNS na svemu što su učinili za mene - kaže Velimir Ilić.

Na pitanje zašto se ovim razgovorima nije priključio njegov koalicioni partner Vojislav Koštunica, Ilić odgovara da sa njim svakodnevno sarađuje.
- Sa Koštunicom sam u odličnim odnosima. Nama će biti drago da se sjedinimo svi mi koji isto mislimo - rekao je Ilić za „Blic“.

Ilić: Zajedno na lokalne izbore
Kako saznajemo, postoji mogućnost da SNS i NS zajednički izađu i na neke lokalne izbore, što je za „Blic“ potvrdio i Velimir Ilić.
- Bilo je takvih razgovora. Moguće je da zajedno krenemo u osvajanje vlasti u Boru, a zatim i na još neke izbore na lokalu - tvrdi Ilić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Nešto mi se ovaj Vučić ugojio za vreme post-petooktobarske "gladi."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Nexus 5
Kako god okrenes, nije ko ovaj tvoj:

Pre:

i posle:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3510
Или овај
Пре

После

Расло ми је Палма дрво танко  Smile високо
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Или овај
Пре

После

Расло ми је Палма дрво танко  Smile високо

Smile

Bas ga pretera  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Intelektualac da se pridruzi polupuismenom grobaru i lideru cacanskih prasica? Bas me zanima ko ce to biti, a da nije Brana Crncevic.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2010, 10:57:48 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Мислим да ће до сарадње СНС и ДСС доћи и да је за обе странке боље да то буде постизборна сарадња.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2010, 10:54:31 od ShommySRB »
IP sačuvana
social share
Маштам о Србији без Г17.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
sve prasac do prasca,majku mu...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Што волим овакве бомабастично, сугестивне наслове, изразе попут отписан, очајан.... "дотеривање" чињеница, сервирање става неких политичких центара моћи уместо вести у медијима. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
A i sta ce Kostunica sa njima. Sta da prica sa grobarom? Kako se pece rakija?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:57:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.