Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нико није рекао нећу MIG-29 1999  (Pročitano 2879 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
Taj link stoji u prvom postu Smile

Snima li neko sad Smile

Снимак је касније додат на тај линк, јер га није било јуче.  Smile

Ту можеш да гледаш или да скинеш.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2008, 13:52:54 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300
Gledao sam emisiju, i moram prizanti da je veoma lepo urađena, ko je nije gledao neka to obavezno učini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
              Odlična emisija !
              A da li ste zapazili detalj kako su ppuk Perića seljaci "pozitivno identifikovali" kao Srbina ? Pretresli su ga i kada su mu našli samo 200-300 din zaključili su: "Ovaj je naš, Amerikanac bi imao bar 5000 maraka"!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S10
Ma sramota, slali su ljude direktno u smrt, bez ikakve strategije nekog iole realnog napada ili iznenađenja, već jok, sve u stilu "aj ti prika uzleti u onom tam' pravcu, i ne brini". Bilo najbitnije da oni na dnevniku pokažu narodu kako vojska i naši avioni brane Srbiju, a šta će biti realni rezultat njihovog uzletanja - ma koga još boli qrac za to  Smile
A najveći idiotizam mi je bio kad čovek priča kako je sa majorom Ranisavljevićem poleteo u misiju koja bi trebala biti kaobajagi tajna, a iz baze ga naši 5 puta pitali "koja ti je pozicija"  Smile Smile  Eee zamisli debila, da te radiom za koji znaju da se sluša, pitaju za lokaciju, pa misssim, ..... sad vidim da smo mi ustvari jaaako dobro prošli u tom ratu, imajući u vidu kakvih debila je bilo na komandnim mestima  Smile   
A tek da ne komentarišem nastavak te priče, kad je čovek shvatio da mu radar ne radi, pa ono, slobodnim vidom, očima pretraživao tragove aviona na nebu. Ma straašno, koliko su stanova i vila podelili generalima koji su bili samo tapšači i ništa više, da je svaki drugi stan otišao u naoružanje, drukčije bi bilo. Ne vredi, ono je moralo da pukne, i puklo je, sad čekamo da i ovo pukne. Ma nema od nas ništa  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson C702i
Mladene u pitanju je Zoran Radosavljevic
Procitajte tekst vec sam ga postavljao na jednoj slicnoj temi ali vredi procitati
Obratiti paznju na poslednji pasus

http://www.nin.co.yu/2002-03/21/22456.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300
Bogami sve mi se čini da su Komanda RV i PVO i GŠ nešto mutili kada su poslali Perića i pokojnog Radosavljevića preko granice. Sramota šta je pilot američkog F-15 rako nakon što je opazio dva Miga kako padaju. Smile Nego da li ste primetili u toku emisije dok su Arizanov i Perić šetali po Batajničkom aerodromu pored jednog uništenog hangara u pozadini među gomilama šuta i otpada jedan M-18 (maketa MiG-29 1:1)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S10
Mladene u pitanju je Zoran Radosavljevic
Procitajte tekst vec sam ga postavljao na jednoj slicnoj temi ali vredi procitati
Obratiti paznju na poslednji pasus

http://www.nin.co.yu/2002-03/21/22456.html

Izvinjavam se, Radosavljević, ne Ranisavljević. I upravo to, evo i taj tekst je pokazao.
A što se ove zadnje rečenice tiče, da sam bio na njegovom mestu i da mi neki kvazi-oficir tako nešto kaže, ne znam kako bih se suzdržao da ga ne ubijem na licu mesta, jer takvi gadovi ništa bolje i ne zaslužuju. A gde je on bio kad mu je dodeljen čin, na partijskom sastanku? Ma tim komunističkim generalima posle drugog svetskog rata treba sve pooduzimati, imali su ne stanove, nego vile, kurčili se po letovanjima, zimovanjima, i titrali jajca političarima, a kad došao rat, šalji rezervne oficire. Ma mamu im ***** ološku  Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2008, 00:44:50 od MladenIsakovic »
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Fenomenalan dokumentarac. Kao što neko već reče, zar je stvarno trebalo da prođe 10 godina da se ovako nešto napravi i objavi?
Slažem se sa Arizanovim - trebalo je letjeti. Ali ponovo, kao što on reče i kao što govori dalje Perić ne sa ovakvom besmislenom taktikom.
Mada što Mladen prije mene reče, kad samo pogledamo malo bolje kakvih je sve (banalnih) grešaka bilo sa naše strane dobro smo prošli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
Skinuo sam ovo... jes da malo lošiji kvalitet ali dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Pogledo sam ovaj sjajan dokumentrac i nemam reci.Pilotima svaka cast to sto su oni uradili za ovu zemlju nikad ne sme biti zaboravljeno,treba ih proglasiti heroijama sto oni istiski i sazluzuju.Najveca je tuga sto smo u tom trenutku imali totalno nesbosobno komandno osoblje koje nije imalo nikaku taktiku niti iole ozbiljnu pripremu za nesto sto se znalo da je neizbezno.Slali su ljude bez ikakvog plana i programa u zadatke i bez ikakve podrske sa zemlje.Navodjenje sa zemlje je totalno zakazalo tako da su heroji leteli bukvalno kao za vreme WW1 leti i dobro osmatraj horizont pa sta bude,tuga. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: film nin MIG mig-29

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.