Na prodaju patike Nike Shox i Air Max 360. Mozete me kontaktirati putem privatnih poruka ili putem maila: solveig0@yahoo.com
Air Max 360
Cena 3500 dinara
Nike Shox sa vazdusnim federima,najnoviji model,trenutno samo u crnoj boji. Sa desne strane se nalazi slika ovog modela ali u beloj boji i na slici se lepse vide detalji.
Cena 3500 dinara
Trenutno imam u ponudi samo ova dva modela,ali uskoro ce biti jos modela Air Max,Nike Shox,Puma Ferrari,Puma BMW i ostalih.
Trenutno imam samo ove fotke,cisto da se zna o kom modelu je rec. Slikao bih ja ali imao sam nekoliko ovih modela i rasprodao sam ih. Sledece nedelje ce biti nova tura sa novim modelima i slikacu ponovo.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 19:34:09 od dragi92 »
Pazi,te iste shox u radnji kostaju 19000 dinara,a kod mene kostaju 3500 dinara. Mislim nema smisla da svi pitate isto jer za 3500 dinara ne mozete da uzmete ni one najjeftinije air max patike u radnji,a kamoli neke ozbiljnije. Kako se kaze "koliko para toliko muzike". Ko hoce iz radnje,neka slobodno uzme te za 19000 dinara. Za te pare ovde mozete uzeti 5 pari patika i jos vam ostane da castite ortake. Patike nisu kineske,made in Vietnam,iste te koje Kentaur prodaje ovde po oglasima.