Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikada izvini  (Pročitano 2896 puta)
16. Sep 2003, 16:15:41
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Gledali - niste? komentar?

Glavni i odgovorni urednik Televizije Beograd Bojana Lekić izjavila je juče da ne očekuje reagovanja političara sa čijim likovima su se pojavile animirane lutke u novogodišnjem programu te televizije

- Na njima je da probaju, a na nama je da se ne damo. Nema razloga da se ljute, jer TV Beograd ima profesionalan program - rekla je Lekićeva, upitana da li očekuje pritiske političara koji su bili izloženi podsmehu. Na našu opasku da se nije očekivalo da se lutke sa likovima poznatih političara predstave u tom svetlu upravo na državnoj televiziji, ona je odgovorila „zašto ne bi“.

- TV Beograd igra veoma čisto. Tačno se zna šta je informacija, a šta je politička satira - ocenila je Lekićeva. Ona je rekla da do sada niko od tih političara nije reagovao, ali je dodala da „oni koji bi možda i reagovali nisu trenutno u zemlji“.

- TV Beograd nije želela kao pojedine televizije da pravi lažne skrivene kamere u kojima se čulo više političkih poruka nego u informativnim emisijama tih televizija - rekla je Lekićeva.

Ona je kazala da je kolegijum urednika te televizije došao na ideju da za novogodišnji program napravi političku satiru još pre šest meseci, „kada su neki urbani ljudi uvideli da je državna televizija postala profesionalna“.

- Publika je prošle godine jako dobro odreagovala na „indeksovce“, tako da je bilo logično da i ove godine napravimo političku satiru, s tim što smo hteli da odemo korak dalje u takozvanom televizijskom izrazu, sa animiranim lutkama u svetu proslavljenih kao „spiting imidž“. U principu, strateške programske odluke donosi kolegijum, a u ovom konkretnom slučaju postojala je načelna saglasnost da TV Beograd i ove godine nastavi tamo gde je prošle godine stao, probijajući led sa prvom političkom satirom - rekla je Lekićeva. Ona je naglasila da je izbor lutaka za emisiju „Nikad izvini“ bila njena odluka, ali je dodala da odjavna špica u kojoj se navodno obrazlaže da je ona donela tešku odluku da se to ipak emituje „samo šala“.

- Pošto u informativnom programu TV Beograd nemamo komentare, moja je ideja da se jednom nedeljno, u drugom „Dnevniku“ nedeljom, nastavi sa emitovanjem „Nikad izvini“ (reditelj i scenarista Srđan Ćešić), koji bi predstavljao osvrt na proteklu nedelju. To ne bi bio nikakav problem, jer je tekst najlakše napisati pošto, nažalost, živimo u državi u kojoj su i istinite informacije šaljive, dok bi lutke poslužile samo kao začin - rekla je Lekićeva. Ona je zaključila da bi nacionalna televizija tako pokazala da je javni servis građana po funkciji, a ne po tome da li postoji neki zakon ili ne postoji. (Blic)
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Bila je jako fina jucerasnja epizoda, mada previse kratko traje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Slazem se, kad je isla najava mislila sam da ce trajati 5 minuta minimum, ona juce nije trajala ni minut... mogli bi malo jos da je produze
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Kad pogledam "Celebrity Deathmatch" na mTV i ovo naše...nekako mi deluje ...socijalno... Smile
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Bas kratko traje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Citat: HondA
Bas kratko traje...

Jel to ono kad trazi papir????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@eniac

da na tu smo mislili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Citat: SAnja
@eniac

da na tu smo mislili

Hm ne svidja mi se nesto preterano kako su lutke uradjene al aj...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kad pogledam "Celebrity Deathmatch" na mTV i ovo naše...nekako mi deluje ...socijalno...

U odnosu na to i jeste socijalno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ma sve kod nas u poredjenju sa necim drugim deluje socijalno ali tako je ....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije sve ni u tom sjaju koji mtv ima, pogledaj muziku na MTV i na ART-u... pa sam proceni sta je bolje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nikad izvini, nikad vise Smiley
Kako se nasa demokratska vlast brine za nas Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.