Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ngage problematika  (Pročitano 2601 puta)
17. Apr 2006, 18:22:56
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Elem, instalirao sam neku java igricu i od tad mi fon stalno izbacuje Applications system error. Pomislio sam da nije neki virus, pa sam instalirao 
 antivirus i onda mi je krenuo pakao. Sad telefon jedva da mogu da ukljucim, prvo se femka 10 sekundi pa se ugasi, pa se opet upali posle 10-tak minuta. Kad se na kraju ukljuci nece da mu radi nista osim radija i mp3 plejera. Sta god drugo da pokusam da startujem izbacuje syetem error (Messaging, Contacts, Profiles, sta god) Jedino sto mogu jos to je da telefoniram i to kucajuci broj, kao i da primam pozive. Jel postoji neka forica da se reinstalira Symbian 60 ili sta vec? Da li ta reinstalacija moze da se uradi u servisu? Treba mi neko resenje hitno, pliz:)

(01. May 2007, 10:48:24)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Ja bih ti preporucio flesh,ali bolje sacekaj mozda neko os modova ima resenje ili neko drugi koje se no odnosi na flesh,mogao bi jedan format da mu uradis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
...Pomislio sam da nije neki virus, pa sam instalirao antivirus i onda mi je krenuo pakao...
Pa zašto ne napišete ceo problem pobogu već uvek u etapama?!? Recimo koji si antivirus(ime, prezime, verzija) instalirao i odakle si ga skinuo?!?
Onda, opet nema imena telefona o kome se radi!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N95 8GB
Ngage problematika

Malo si se zaebo Ciglo ali sta da se radi!  Smile
Tel. je Ngage,pise u naslovu!
On je nesto zesce zeznuo...
On i da hoce nesto da uradi,npr. da izbrise taj AV ili da instalira novi ne moze pa mu i ja predlazem flash!
To uvek pomogne!
Bolje jedan flash nego da cimas fon,ukljuci iskljuci, pa da ti na kraju crkne i da nemas ama bas nista od njega!
Znaci flash!
Jeftinije,sigurnije, BOLJE!
Poslusaj!
Mada ako jos neko ima da doda komentar....
Sacekaj ti mozda se nadje neko ko zna da otkloni problem...otkud znas...
Sa elektronikom i sofvermo nikad nisi nacisto!  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
Malo si se zaebo Ciglo ali sta da se radi!  Smile
Tel. je Ngage,pise u naslovu!
Vidje, stvarno! Smile
Nego, priupitao sam za antivirusni program koji je instalirao iz razloga što je možda skinuo neki kamuflirani "paket" virusa pod imenom nekog antivirusnog programa. Toga ima najviše.
I da, format uvek pomaže! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N95 8GB
Ma samo gazi format!
Ako to nece flash ce pomoci....hehe  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Elem, antivirus je Antivirus verzija 1. nesto, nisam siguran, ali to nije krekovana verzija, vec trial no kako god, sad je kasno. Ok, ako je format resenje, da li to mislis sam da odradim ili kako? Posto ja nemam citac kartica, a iskreno ne kapiram kako drugacije. Pretpostavljam da mislis da formatizujem tzv C: particiju ili mislis na rom memoriju. Ako moze malo detaljnije:)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Formatiranje svih instalacija(format ili ti "stonoga reset"): drzis pritisnute zeleni taster, zvezdicu i 3 i onda upalis telefon.
Tastere ne pustas dok ti se na telefonu ne ispise formating...telefon se vrati u stanje u kojem je bio kao kad je izvadjen iz kutije.
Ako ovo ne proradi:
Kompletni(softverski format) *#7370# (svi brojevi telefona koji se nalaze na istom će biti izbrisani kao i svi setinzi i parametri GPRS I MMS)!

Pored ovoga uvek preporučujem da se pročita: [Nokia Symbian [ Tips & Tricks & Secret Codes ]] jer su tu svi odgovori kao i gore dati, prisutni!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N95 8GB
A ako to ne pomogne.....sta sta sta? FLASH!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Ok. Probacu, pa cu da javim. Setio sam se da je verovatno o slicnim stvarima bilo reci i ranije, ali nije htela da mi radi search varijanta, a nisam znao da u Tips & tricks ima i fora za formatiranje. Hvala:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.