2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL sezona 2014/2015  (Pročitano 57887 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
Ajde jebem vas, kad fali, i ja ću  Smile je li to znači da igramo ligu na zvaničnom sajtu?

Ja mislim da je to ovo:  Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Nokia 6610
Ok, imam ja nalog tamo već, ko napravi ligu neka javi gdje i kad, kad draftujemo i sl.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157

Moja malenkost
Buki
Nikolapfc
Sez
Raner
Homer
Bombonjikin
Aleksandar
Silvio Dante

E ovako, pošto nas već ima 9, više je nego izvesno da ćemo da naberemo još jednog (ili tri) čoveka, i da će da se upustimo u ovu fantazi avanturu koju niko od nas pre nije igrao.  Smile

Ja sam predložio, tako da ću ja i da budem omraženi Gudel. Mislio sam da igramo na jahuu zbog preglednosti sajta i zbog formata lige koji oni nude. Ako ipak većina nije za tu opciju, dogovorićemo se za sajt. Što se pomenutih formata tiče, ovo je osnovni, s tim što lako može da se promeni s 10 timova na 12, a i ostali parametri mogu da se menjaju ako za tim bude bilo želja.

Znači bira se jedan kvoterbek, 2 raning beka, 3 risivera, 1 tajt end, 1 kiker i jedan defanzivni plus specijalni tim, plus 6 igrača na bilo kojoj poziciji za klupu. Ovo defanzivni plus specijalni tim znači da birate ceo tim, a ne igrača, i ne mogu da se odvajaju, odnosno ne može recimo odbrana Sijetla i specijalni tim Nju Inglanda, nego moraju da budu iz iste ekipe. Dalje, što se nekih osnovnih pravila, bodovanja i strategija tiče, pročitati gornji link, kao i ovo, ovo, i naravno ko je gledao ovo imaće prilično jasnu predstavu o čemu se radi.

U principu, najbitnije je prvo draftovati raning bekove jer je njih najmanje kvalitetnih, a trebaju dvojica za "startnu" postavu, i bar još neki za klupu. Kvoterbekovi se draftuju kasnije iz prostog razloga što je potreban jedan, a u ligi sa 10 ili 12 timova to znači da će njih toliko samo biti draftovano. Prostom matematikom se da zaključiti da je mnogo bolje u prvoj rundi uzeti Džamala Čarlsa nego Arona Rodžersa jer će dve runde kasnije Rodžers i dalje verovatno da bude dostupan, a najbolji raning bek tad će da bude neki Đovani Bernard.

Igra se hed tu hed, znači jedni protiv drugih, i svake nedelje drugi protivnik. Plejof je u poslednje dve nedelje regularnog dela sezone i u njega se plasiraju 4 najbolje ekipe iz 14 kola fantazi regularnog dela.

To su otprilike neke osnovne stvari. Za pravljenje lige i određivanje datuma drafta će da iskuliramo još nekih 7-10 dana, jer sezona počinje za dve i po nedelje, a valja sačekati još malo da vidimo kol'ko će timova da bude, gde ćemo da igramo, a i da usaglasimo ostale pojedinosti.

Ako ima nekih pitanja, primedbi, predloga, fil fri da napišete u temi. Mislim da može da ispadne mnogo do jaja stvar iz prostog razloga što očigledno niko od nas nije igrao dosad i pojma nemamo kako i šta treba da se radi.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2015, 19:48:56 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
Znaci ofanzivna linija se ne bira. Dobro, logicno je da se bira defanzivni i specijalni tim u paketu, reci da treba da biramo jos 10-15 igraca, draft bi trajao pola dana.

Otvori sad posebnu temu sad za fantazi.

Svejedno mi je za endzin, a ako moram da glasam, onda nek bude jahu, samo zato sto tamo vec imam nalog.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
E da, ako mozes brate da prekopiras pravila i bodovanja, ne vidim te linkove preko telefona.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
« Poslednja izmena: 26. Avg 2015, 01:26:06 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Nokia 6610
Ja sam igrao na zvaničnom sajtu, ali ako je taj jahu pregledniji, nema frke, možemo i tamo.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
HTC One
Ja sam za zvanicni, kada vec pratimo da i igramo tamo. Mada, kako dogovori vecina prihvaticu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Tel.Me Your.Number
Ja sam za....

Smile

Nikad nisam ulazio na te fantazije, kad sam otvorio ove Džejsonove tekstove slošilo mi se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Ako oćeš da se oprobaš, učipi se tamo na temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.