Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 03:47:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko ne sluša Hilari, uvali mu se dik  (Pročitano 601 puta)
26. Dec 2010, 23:56:44
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.55
mob
Nokia 
Ko ne sluša Hilari, uvali mu se dik

Transkript razgovora u četiri oka između Hilari i Tačija

Hilari: Mister Tači, da raspišete vanredne izbore. I da budu demokratski, du ju anderstend.
Tači: Uel, aj anderstend ono vanredni izbori, ali ono drugo ne baš najbolje... Maj ingliš nije baš d best...
A opet ne razumem zašto izbori, ja sve držim ander kontrolj...
Hilari: Baš zato. I obavezno da budu demokratski, bez pritiska i zastrašivanja.
Tači: Ma jes, kako da nou. Nego, ko je to vama odavde dojavio da hoće izbore, da ga ja...priupitam zašto.
Hilari: To neću da vam kažem. Samo znajte da Vaši sunarodnici nisu zadovoljni Vama.
Tači: Aj dont biliv. Pa sve sam ih...zadovoljio.
Hilari: Da, da. Na to se i žale, da ste im obećali mnogo, a da su dobili dik (u slengu ta reč znači: k.ita). Zato pazite šta radite, jer nama ne možete uvaliti dik, mi vama možemo. Znamo sve o vama.
Tači: Pa dobro. Biće izbori. I sigurno ću pobediti. A ovi moji što se žale će izgubiti.I pre ću u Vladu staviti Srbe nego njih.
Hilari: Ok. Ali da bude demokratski! Inače stiže dik!
Tači: O gospođo, ja sam iznenađen i uvređen sa vaš rečnik. Ipak od jedne dame takve reči...
Hilari: Rekla sam i haug. Demokratski i fer!
Tači: Znači tako da izgubim?
Hilari: Pa...i to Vam je bolje, nego dik. Gud baj!
Tači: (više za sebe) More turim ti gu!
Hilari.(odlazeći) Nešto ste rekli?
Tači: Kažem: nemate brigu! Sve će biti sređeno!

I kao što se videlo ovih dana, Hilari je posle izbora, ispunila obećanje.
Tačiju je uvaljen Dik.

Još jedan dokaz da "uvaljivanje dika" nije bilo slučajno:

Amerikanci odlučili da „počiste" lidere u regionu koji imaju veze s organizovanim kriminalom i ratovima iz devedesetih. Sanader označen kao lider korupcije, Đukanović i Tači kao lideri kriminalnih grupa, otkriva Nebojša Medojević.

http://www.smedia.rs/vesti/detalji.p...cun-sa-mafijom
IP sačuvana
social share
UKLJUČI SE I TI!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Izvor netacan, tekst vise za vicoteku.

[Locked]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 03:47:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: dik uvali Hilari slu
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.