Jel moze da se prenesu neka iskustva vaša ? gledao sam nekoliko sajtova koji nude naše kanale, a najviše mi je zbog sporta....koliko sam uspeo da tesitram ovde sam pronaša najjefinije a vidim da i radi korektno već desetak sati, danas mi ističe probni period .... imate vi predlog ili da se ne predomišljam ?
« Poslednja izmena: 24. Sep 2013, 13:38:12 od Anea »
Jel moze da se prenesu neka iskustva vaša ? gledao sam nekoliko sajtova koji nude naše kanale, a najviše mi je zbog sporta....koliko sam uspeo da tesitram ovde sam pronaša najjefinije a vidim da i radi korektno već desetak sati, danas mi ističe probni period .... imate vi predlog ili da se ne predomišljam ?
druže ja sam se zezao sa tim da ti ne pričam.za ove što si spomenuo sam čuo mada mi nisu sigurni.neko vreme sam bio pretplatnik net tv koji su me očerupali a zatim ukidali kanale koje su imali a nisu uvodili one koje su obećavali. radni kolega bosanac inače mi je pre dve godine rekao za [reklama] na kom je gledao većinu domaćih kanaala sa gomilom sporta.obnavljao sam pretplatu više puta pa ti ih mogu preporučiti.cena će te obradovati pogotovo. ne traže nikakve ugovore što mi se dopalo.dosta mi je ovog mog bračnog ugovora. http://aijasereklamiram.com
« Poslednja izmena: 24. Sep 2013, 13:39:53 od Anea »