Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:26:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Allods Online  (Pročitano 1525 puta)
24. Jan 2011, 08:46:51
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Vec nekoliko meseci igram ovu igru. I uzivam, end game je ogroman.
Kad stignete do maximum lvl-a, a to moze da potraje, ima toliko stvari da se radi da vam nikad nece biti dosadno.
Lici mozda na prvi poled na WoW ali je igra unique na svoj neki nacin.
8 klasa i svaka od njih ima svoj specijlani gameplay.
Guildovi igraju veliku ulogu u igri, i oni mogu da dobijaju lvl ali naravno nije ni malo lako i sto je veci lvl to su bolje nagrade koje nude.
Pa ima i pravljenje brodova koji putuju astralom sto spada u end game, slicno je raidanju.
Ma mogu do sutra da vam pricam o igri. Ako ocete da igrate, ja igram na americkom serveru Tensess empire fakcija, ime Guza =P
Mogu da pomognem u nekim teskim questovima ili da vam odgovorim na neka pitanja.

I vidite moj trailer za igru sto sam napravio i kazite mi sta mislite. Smile

http://allods.gpotato.com/
« Poslednja izmena: 24. Jan 2011, 14:37:10 od tihi8585 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC m9
poz
jel za mp treba orginal il moze narodna verzija  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Allods Online - A Completely Free To Play Online Game!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
poz
jel za mp treba orginal il moze narodna verzija  Smile

Igra je besplatna online igra. Registrujes se i skines igru sa njihovog sajta i picis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kakva je situacija sa shopom? Jel jos uvek oni koji placaju dobijaju neke ultra prednosti? Nisam igrao skoro godinu dana pa nemam pojma sta se izdesavalo.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kakva je situacija sa shopom? Jel jos uvek oni koji placaju dobijaju neke ultra prednosti? Nisam igrao skoro godinu dana pa nemam pojma sta se izdesavalo.

I ja sam isto prestao zbog CS-a, ali su promenili dosta na bolje u zadnjim patchevima i u sledecim patchavima koji dolaze ce biti promena u vezi CS tako da je igra sad super. Ja sam lvl 40 imam imam dosta para i jos sam dosta para istrosio na sve i svasta. Plus prave eventove skoro svaki dan gde dele razne stvari iz CS-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung C3050
Smeće kao i svaki drugi MMORPG!  Smile Nakon 30lvl dosadi kao i svaka druga igra ove vrste, prosto se zgadi, svaka misija ja ista. Smile I još mikrotransakcije koje rade čudo, napravi od lika space shuttle jbt i onda si ti bori protiv njega. Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
Smeće kao i svaki drugi MMORPG!  Smile Nakon 30lvl dosadi kao i svaka druga igra ove vrste, prosto se zgadi, svaka misija ja ista. Smile I još mikrotransakcije koje rade čudo, napravi od lika space shuttle jbt i onda si ti bori protiv njega. Smile

Pa ti igraj tetris...
Znaci neverovatna potreba ljudi da ispljuju nesto sto im se recimo ne svidja... Zaobidjes i cao...

Nego, igra se dosta izmenila do sada, kakvi su vasi utisci, koja je klasa sada najbolja po vama?
Steta je da tema o ovako dobroj igri bude neaktivna Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:26:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: game Allods

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.724 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.