U principu ne volim da pisem, ali ova tema je totalna budalastina!!! Za pocetak, med. sestre i med. tehnicari posle srednje medicinske upisuju fakultet i postaju strukovne med. sestre i strukovni med. tehnicari. Posao je veoma tezak, naporan i odgovoran, velika vecina nije uopste zeljna seksa, suvise su umorne i izdrkane da bi jos skakale na necijoj kiti. Takodje, ovo su uniforme med. sestara i tehnicara na zapadu, a i kod nas se polako uvode ovakve uniforme. Ako se nekome i posreci da nesto kresne u bolnici to ne znaci da su sve med. sestre napaljene k. . . e zeljne bas vase kite
Brate , ja ne znam gde ti živiš, ali bar jedno 25 posto njih su takve kurave , da je to čudo ... e sad, što biraju da ih kaaju doktori, a ne pacijenti.....
Umetnost treba da se stvara da bih se podelila sa svetom, ne da se pretvori u abominaciju napravljenu da bih što više novca uzela. Kupovinom originala u većini slučajeva pomažete nehumanoj industriji koja bih nas bez problema stavila iza rešetaka za navodnu krađu, dok ništa nije izgubljeno osim zamišljenog profita.
Tako je! Nisu "sve med. sestre napaljene k. . . e zeljne bas vase kite"
San svake med sestre je da je jebe doktor, jos ako ga smota da se ozeni sa njom, onda je uspela u zivotu! Da vidite samo kako dugnu nos one koje uspeju da se udaju za doktora! Opasne su to pusikarke koje samo vrebaju priliku da smotaju nekog doktora (cast izuzecima)! Jos ako bi taj doktor mogao da im sredi da zavrse tu usranu strukovnu skolu za "visoke" sestre bez da se zamuce; to je prava stvar!
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Umetnost treba da se stvara da bih se podelila sa svetom, ne da se pretvori u abominaciju napravljenu da bih što više novca uzela. Kupovinom originala u većini slučajeva pomažete nehumanoj industriji koja bih nas bez problema stavila iza rešetaka za navodnu krađu, dok ništa nije izgubljeno osim zamišljenog profita.
Ja sam zavrsio medicinski fakultet a posle, posto sam hteo napolje a nisam zeleo da nostrifikujem diplomu zavrsio sam visoku medicinsku skolu...nije teska kao medicina ali nije ni usrana...tako da dr. dick, ja sam i M.D. i R.N. samo sto se u americi oba zvanja podjednako postuju, a ne kao u srbiji gde lekari sve gledaju sa visine iako nemaju osnova za to...mnoge moje kolege doktori su zavrsili medicinu iako to nisu zasluzili
jel zna neko nesto o ovoj medicinskoj sestri ...pita moj ortak )))
riba se zove Goca, iz Aleksinca je (kod Nisa), zivi u Bg i radi kao med.setra..... btw, udara se fantasticno i bez mnogo problema, dovoljan je kontakt preko fejsa i neko pice ))