Tako je! Nisu "sve med. sestre napaljene k. . . e zeljne bas vase kite"
San svake med sestre je da je jebe doktor, jos ako ga smota da se ozeni sa njom, onda je uspela u zivotu! Da vidite samo kako dugnu nos one koje uspeju da se udaju za doktora! Opasne su to pusikarke koje samo vrebaju priliku da smotaju nekog doktora (cast izuzecima)! Jos ako bi taj doktor mogao da im sredi da zavrse tu usranu strukovnu skolu za "visoke" sestre bez da se zamuce; to je prava stvar!
Potpis.
Van klinike deluju k'o prosecne zenske a u radno vreme lupaju recke. Pre par godina mi poznanica ispricala za dogadjaje iz GAK "Narodni front" i kaze da se bukvalno klade medjusobno koja ce prva da "smuva" (citaj - podudla) doktoru koji je aktuelni "hit nedelje"
Od tada, i dalje postujem doktorke (one prodaju druge stvari a ne pizzu) ali medicinske sestre su mi u rangu pevaljki sa ibarske magistrale.
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
ne kazu dzabe,jebe se k'o da uci medicinsku!!! meni drug radi na infektivnoj klinici i pricao mi je sta se tamo desava,u nocnim smenama. i reko da ne bi nikad ozenio medicinsku sestr,i prc,ozeni bas jednu od njih!!!
Ima jedna plavusa u Narodnog fronta, nosi kratku haljinu i samodrzece carape koje se vide ispod. Vidi se da je laka. Iz Gornjeg Milanovca je. Sva je nabudzena ali ima konjsku facu.
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema” ''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.'' "Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika." J.V.Staljin
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema” ''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.'' "Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika." J.V.Staljin