Pitao me jedan prijatelj kako da postavi sliku u komentar ili u citat ako se ona nalazi na njegovom compu.U pitanju je sajt srbovanje.Postoji opcija image menager,ali ne funkcionise.Tamo su mu rekli da je mora staviti prvo na link,ali ja ne kontam kako,a on se bas i ne razume u kompjutere.
Na bureku mozes uvek dodati file uz poruku ako uradis sledece:
Klik umesto slanja poruke preko Brz odgovor Iskucas sadrzaj poruke, zatim: Klik Dodatne opcije... U okviru Dodaj fajl svojoj poruci: izaberes file sa svog hard diska, ako ima jos fajlova kliknes na (Jos attachmenta) i ponovis postupak, ako nemas kliknes na Posalji
A za druge sajtove ne planiram pruzati tehnicki support.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
nisam znao gde pa reko ajd ovde da pitam. vidim za neka imena da pise crvenim slovima izbacen sa foruma,pa me zanima sta se to uradi pa se bude izbacen,i kako se to ogleda prakticno?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
1. Prestani lupati enter na kraju svake poruke besporebno. 2. Prestani postavljati isto pitanje na 1000 razlicitih mesta. 3. Prestani postavljati pitanja na koja su odgovori ocigledni.
I nemoj da se sekiras za forum.. ako ce propadati, propadace i sa tobom i bez tebe jednako. Lock.