Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 16:01:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zaljubljenici u rotvajlere  (Pročitano 1217 puta)
03. Jul 2007, 22:24:59
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia n73
citav zivot sam posvetio psima ali nesto inteligentnije,umiljatije i odanije ja nisam sreo od rotvajlera.inace volim sve rase pasa a imao tri rase i ovo mi je cetvrta.postavljam i sebi pitanje dali je to sto ja starim ili sto su oni stvarno takvi.moje misljenje je da su oni stvarno takvi psi i da uce nevjerovatnom brzinom.pozdrav svim ljubiteljima pasa a posebno rotova Smile
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
=D>bravo,ja treba da dobijem od druga stene rota,keva mi neda da,kaze da su krvolocni i opasni,ali nisu svi takvi zvisi kako ih odgajas i vaspitas,zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
U principu cak i ovi pitbulovi ( koje licno nimalo ne volim ) , mogu biti dobrice ... mada rotvajler nije naivan sto se tice toga , ne bi ga nemacka policija koristila inace ... znaci zavisi dosta i od vaspitanja, znao sam jednu zenku koja je bila dobra cak i sa malim klincima  ... e sad, ono sto ne znam je .. da li si ti , tako mlada kao sto pretpostavljam da jesi zbog tvog nicka , kadra za vaspitavanje takvog psa narocito ako nemas podrsku nekog starijeg .

Mozda je bolje da probas sa nekim miroljubivijem , koga ce izmedju ostalog i tvoji prihvatiti Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Sta znam, meni su sve rase na svoj nacin posebne ... Ja sam znala jednog muzjaka rotvajlera koji je bio bas dobrica, s tim da i ja mislim da se s tim genetski krvolocnim psima ne treba zezati i da uvek postoji veca sansa da ce se u nekim situacijama ponasati vise u skladu sa svojim urodjenim osobinama, i da tu bas nece pomoci odgoj, posebno ako ces to sama raditi.

Eto, sretno Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ne znam meni su se oduvek svidjali rotovi Smiley iako eto nekih ne vole i smatraju da su krvolocni meni su bas dobri i miroljubivi.Imam i komsiju koji drzi jednog u stanu, znaci kad ga je uzeo imao je oko sest meseci ne vise, a sad je bas velika zivotinjica  Smile
Ja ne bih mogao da drzim nekog psa u stanu, lepo kad budem jednog dana imao kucu tada cu verovatno i imati nekog psa, rota, haskija ili mozda boksera.
Svako ima svoju omiljenu rasu i ukus, npr. meni se svidja Adriana Lima dok je nekima uzas  Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 21:00:45 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Odgoj:
Rotvajleru je potreban poseban odgoj jer lako razvije dominantnu stranu svoje naravi. Potreban mu je gospodar koji će ga pravilno usmjeriti mirnim odgojem i čvrstom disciplinom. Već kao štene mora naučiti razlikovati "dobro od zla", s time da za cijelog života ovoga psa morate ostati dosljedni. Imaju dobar osjećaj za promjenu glasa što treba u odgoju i iskoristiti. U pravilu treba biti stroži prema mužjacima. Ženke imaju blažu narav. Dobri su obrambeni psi i sudjeluju uspješno u natjecanjima.

Evo, preuzeto sa jednog portala.
Dakle, oprezno u svakom slucaju Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I meni su Rotvajleri posebno dragi. Imam jednog muzjaka. Odgoj pasa je, u sustini isti za sve rase, male i velike. Kod velikih je "problem" jacina, sto je kod Rota izuzetno izrazeno. Specificno za njih je da ne u pozoravaju, nego odmah grizu. Zato je veoma bitno poznavati sta pokret tijela kod Rota znaci.

Rot iskoristava najmanju priliku da preuzme dominaciju. To se suzbija u pocetku, davanjem hrane. Hrana se spusti, Rot ne smije prici dok mu ne kazes 'izvoli', sto znaci da mora sjediti i gledati direktno u tebe, ne u hranu, nego direktno u tebe. Kad vidis da je skoncentrisan i ceka naredbu, onda mu kazes 'izvoli'. Ako se ovo savlada onda je prilicno lako odgojiti Rota sa dobrim mentalnim balanskom.

Ovo je mali dio mog iskustva sa Rotovima, ako nekog nesto drugo zanima, rado cu odgovoriti kako ja radim sa mojim psom.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 13:53:46 od amelas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
hvala ti na zaljubeljnosti mom komšiji kada ne odgrize ruku.
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Puno pozdrava za sve ljubitelje Rotova!Kao neko ko poseduje 1 sam razume se poprilično pristrasan da bih kometarisao prethodne izjave-pogotovo ljudi koji preferiraju druge rase ili koji nikad nisu imali priliku da imaju ili budu u društvu Rota!Mislim da se ipak radi o najobičnijim predrasudama i pričama za malu decu!Pa ljudi sve je to stvar vaspitanja-kao kad su deca u pitanju,ukoliko od njegovih štenećih dana pratite i pravilno ga usmeravate nema razloga za brigu-potrebana je velika količina ljubavi,strpljenja,i truda da pozitivni rezultati ne bi izostali!Dog's have personality-i to je sasvim normalno-nemojte mu uskratiti to!Zameram sebi na tome što svom rotu nisam omogućio da odraste u dvorištu-sad je već kasno za to,cenim da ne bi mogao da se privikne na isto.Ne dozvolite roditeljima da ga razmaze-pogotovo majkama-jako ima malo treba da se zavuku pod kožu kad nanjuše da je neko mek prema njima-Ja pred mojom ne smem da primenjujem nikakve vaspitno-popravne mere,koje su ponekad preko potrebne.Takođe mislim da je jako važno da vašem rotu od malih nogu jasno stavite do znanja ko mu je gazda i koga treba bezpogovorno da sluša-na šta bi to ličilo kad bi vaš pas slušao svakog prolaznika na ulici...Za ostale ne mogu da tvrdim ali moj je:jako tvrdoglav,oštrouman,promićuran,velika je maza,jako je društven(voli čak da je u centru pažnje-a kad ne može to da postigne onda će se bar postaviti tako da ništa ne može da mu promakne),voli igru,voli decu,voli štence i mlade pse-sve dok ne porastu i ne krenu da se keze i laju bez potrebe na njega-najbolji drugar mu je bio maltezer koji je kasnije postao toliko prgav i toliko je postao neprijateljski raspoložen prema mom psu da su postali neprijatelji,puno leškari,i veliki je žderonja-vodite računa o tome kad je van kuće i kad postoji mogućnost da pokupi sa ulice sve i svašta(umeju jako dobro da sakriju u ustima stvari koje ne bi trebale da se nadju u istim-prave se mutavi),jako je privržen-iako je to svojstvenije ženkama...Kao i kod svakog zdravog i pravog mužjaka uvek će postojati potreba za dokazivanjem u odnosu na druge mužjake-što smatram sasvim normalnim-trudim se da ga vaspitam da ne skače,reži i laje prvi!O tome da na svoju terasu,i ono što smatra svojom svetom teritorijom-stan , ne da nikome da pridje sem poznatim i pozvanim da i ne govorim(čak i onda ima izuzetaka-moleri su mi radili stan nedelju dana,upoznao ih je i nije bilo problema,al kad mi se jedan ušunjao u sobu dok sam spavao i pokušao da iz iste iznese merdevine koje su mu trebale za rad pokazao mu je da to neće ići tek tako lako-možeš da uđeš batice al da izađeš i da pritom nešto nosiš-e to već neće moći)... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Puno pozdrava za sve ljubitelje Rotova!Kao neko ko poseduje 1 sam razume se poprilično pristrasan da bih kometarisao prethodne izjave-pogotovo ljudi koji preferiraju druge rase ili koji nikad nisu imali priliku da imaju ili budu u društvu Rota!Mislim da se ipak radi o najobičnijim predrasudama i pričama za malu decu!Pa ljudi sve je to stvar vaspitanja-kao kad su deca u pitanju,ukoliko od njegovih štenećih dana pratite i pravilno ga usmeravate nema razloga za brigu-potrebana je velika količina ljubavi,strpljenja,i truda da pozitivni rezultati ne bi izostali!Dog's have personality-i to je sasvim normalno-nemojte mu uskratiti to!Zameram sebi na tome što svom rotu nisam omogućio da odraste u dvorištu-sad je već kasno za to,cenim da ne bi mogao da se privikne na isto.Ne dozvolite roditeljima da ga razmaze-pogotovo majkama-jako ima malo treba da se zavuku pod kožu kad nanjuše da je neko mek prema njima-Ja pred mojom ne smem da primenjujem nikakve vaspitno-popravne mere,koje su ponekad preko potrebne.Takođe mislim da je jako važno da vašem rotu od malih nogu jasno stavite do znanja ko mu je gazda i koga treba bezpogovorno da sluša-na šta bi to ličilo kad bi vaš pas slušao svakog prolaznika na ulici...Za ostale ne mogu da tvrdim ali moj je:jako tvrdoglav,oštrouman,promićuran,velika je maza,jako je društven(voli čak da je u centru pažnje-a kad ne može to da postigne onda će se bar postaviti tako da ništa ne može da mu promakne),voli igru,voli decu,voli štence i mlade pse-sve dok ne porastu i ne krenu da se keze i laju bez potrebe na njega-najbolji drugar mu je bio maltezer koji je kasnije postao toliko prgav i toliko je postao neprijateljski raspoložen prema mom psu da su postali neprijatelji,puno leškari,i veliki je žderonja-vodite računa o tome kad je van kuće i kad postoji mogućnost da pokupi sa ulice sve i svašta(umeju jako dobro da sakriju u ustima stvari koje ne bi trebale da se nadju u istim-prave se mutavi),jako je privržen-iako je to svojstvenije ženkama...Kao i kod svakog zdravog i pravog mužjaka uvek će postojati potreba za dokazivanjem u odnosu na druge mužjake-što smatram sasvim normalnim-trudim se da ga vaspitam da ne skače,reži i laje prvi!O tome da na svoju terasu,i ono što smatra svojom svetom teritorijom-stan , ne da nikome da pridje sem poznatim i pozvanim da i ne govorim(čak i onda ima izuzetaka-moleri su mi radili stan nedelju dana,upoznao ih je i nije bilo problema,al kad mi se jedan ušunjao u sobu dok sam spavao i pokušao da iz iste iznese merdevine koje su mu trebale za rad pokazao mu je da to neće ići tek tako lako-možeš da uđeš batice al da izađeš i da pritom nešto nosiš-e to već neće moći)... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 16:01:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.