Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 00:36:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: (Не)природна Албанија!  (Pročitano 9674 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
ту фору што неразумљивије то паметније чувај за неке митинге по селима диљем наше лепе Србијице ... само се ипак чувајте ... и сељаци постали намазани, деси се да прораде лопата и виле кад провале да иза празне приче не стоји ама баш ништа  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2010, 04:56:42 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Nisam znao da diskutujemo. Ja samo pojasnjavam neke iznesene gluposti, inace nemam obicaj da radim to, ali 5 ujutru i ja u bunilu.

Ali kao sto rekoh, jedno je predlog drugo je pridev. ali neka bude kako hocete. Bas me zabole i za to.

A sto se mene licno tice, bolje me ne komentarisite. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
ти у бунилу ја мамуран ... ал' у праву си ... ипак је пет јутром наставићемо други пут  Smile

и било би лепо дискутовати без да штанцујеш лоше запамћене фразе типа ''Ратко Младић је таоц српског народа'' ...

ај па се видимо опет ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
и сељаци постали намазани

јок бре...нису они постали...увек су били намазани Smile

цитираћу једног чичу из мог места(прави лала паор Smile ) ..било то кад је чеда држао код нас неку трибину и кењао нешто о милошевићу,злочинима,одговорности бла бла трућ...устаде чича и рече:

"дечак...та лебац ти шункин...да знадеш да си у праву...слоба је стварно погрешио...знаш како знам? па ти стојиш овде међу нама"

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
"дечак...та лебац ти шункин...да знадеш да си у праву...слоба је стварно погрешио...знаш како знам? па ти стојиш овде међу нама"

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k530i

Или?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Или?
ili ce da baci neku opaku hippy-kletvu na sve nas.  Smiley 1   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Nisam znao da diskutujemo. Ja samo pojasnjavam neke iznesene gluposti, inace nemam obicaj da radim to, ali 5 ujutru i ja u bunilu.

Ali kao sto rekoh, jedno je predlog drugo je pridev. ali neka bude kako hocete. Bas me zabole i za to.

Sto se mene licno tice, kada vidim da neko mudruje a ne razlikuje pojmove koji se koriste iskljucivo u konotaciji oblika vladavine i nastupa ili pogleda koji iz toga proizilaze vec ih koristi uz sta stigne, kao da ga je Vesna Vukelic Vendi ucila gramatici i jeziku, tesko se uzdrzim da ne prokomentarisem.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2010, 14:40:25 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Smile

Цар Smile

Или?
ili ce da baci neku opaku hippy-kletvu na sve nas.  Smiley 1   Smile

Ништа, ми ћемо бацити националистичку клетву на њега. Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2010, 14:49:10 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung 
Ovaj projekat nece biti skoro realizovan, ali jedva cekam da vidim kad napradnu Grcku kako bi im oteli teritoriju  kako ce jedna NATO clanica biti zasticena od tog saveza  Smile

Једна предност Грка у односу на нас и друге који имамо проблем са жохарским накотом, је што Грчка скоро више и да нема назови аутохтону шиптарску популацију (нису они аутохтони нигде осим на Кавказу, али схваташ поенту).

Шиптари су раније током турске владавине населили Епир доста, као и западне делове грчке Македоније. Огроман део муслиманских Шиптара је отишао за Турску, за време размене популација, део је и раније протеран, а последњи такав догађај се десио након Другог светског рата, када су готово сви муслимански Шиптари протерани из Епира, јер су сарађивали са Немцима и Италијанима. Православни су углавном остали, јер су они током целе историје били везани за грчку цркву, да себе чак и сматрају делом Грцима, па самим тим нису нека опасност за државу.

Дакле осим у њиховим глупим сновима, они немају шта да траже Грчкој. Епир називају својом древном иљирском земљом, а у древној иљирској земљи Иљира нема више, јер Грци нису будале попут Срба и зато су на време отерали гамад.

Проблем Грчке је мало другачији. Они имају огроман број (700 000 - 800 000) легалних и нелегалних шиптарских досељеника. Највише их наравно има у Атини и Солуну, а раде и сезонске послове по летовалиштима, углавном на јонској обали. Они су велики социјални проблем, али не и безбедносни, осим ако им не падне на памет да су Атина и Пиреј древни иљирски градови. Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2010, 17:12:19 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 00:36:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.