2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: (не)помирење Гробара и Делија  (Pročitano 4723 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
xaxaxa Smile Smile Smile ja volim zvezdu neko partizan ili neki drugi klub i mislim da je glupo voditi polemiku o ovoj temi mozemo da pricamo da sprecimo da se nose nozevi da tuce budu sto fer sto vise na ruke Smile

Ако пажљивије прочиташ моје постове свхатићеш да ја нисам за унију (а то сам већ навео) Гробара и Делија јер она није могућа, него за респект оног другог. Свуда то јасно стоји, ако треба у наредним постовима ћу и цитирати ?. Наравно да је полемика о било каквој унији глупа, нити је то моја жеља. Поновићу !, смисао је да више поштујемо једни друге (то не значи унију) и да нисмо оптерећени мржњом а самим тим ће се и смањити удео ножева и др. оружја !. Сви (већина) доносите закључак само, и искључиво из назива теме који је намерно такав да би привукао пажњу, а суштина се налази унутар исте !. Можда сам погрешио у називу теме ?, па шта ... . Зар није важније о чему иста говори а не како гласи ?. Значи , НЕ !,   помирење у буквалном смислу него помирење са чињеницом да постоји и друга страна коју треба прихватити сасвим нормално. Не видим шта је ту нејасно и зашто би било ко, био против тога сем ако не припада већ на почетку поменутој групи којој то не одговара.  До овог закључка долази свако ко пажљивије прочита сваки мој пост.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Ja se necu pomirit sa nekad mojim dobrim "drugom" kojeg sam izdevetao kad smo gledali derbi prije godinu dana... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung SGH-E590
Ja se necu pomirit sa nekad mojim dobrim "drugom" kojeg sam izdevetao kad smo gledali derbi prije godinu dana... Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Nije smijesno,cale mi otkinuo dzeparac sa objasnjenjem "zbog nanosenja teskih tjelesnih i duhovnih povreda" Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6700
to sto ti zelis nikad nece da se ostvari
@goranac jadan ti  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Nije smijesno,cale mi otkinuo dzeparac sa objasnjenjem "zbog nanosenja teskih tjelesnih i duhovnih povreda" Smile Smile Smile Smile

Под условом да је тако како наводиш (тастатура трпи све) и да је то истина, не видим шта је ту похвално ?. Навео си да ти је некада био најбољи друг и да си га издеветао (твоја верзија) док сте гледали дерби. Пошто је то било пре 12 месеци а ти и даље не желиш са њим да се помириш највероватније због утакмице (иначе што би га помињао), то свакако  довољно говори о теби и сваки коментар је сувишан. Свака ти част !.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.