Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonode N1 "limitless" mobile device  (Pročitano 506 puta)
19. Nov 2006, 19:23:36
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung L870

Is the Neonode N1 a mobile phone? A personal organizer? A digital camera? A multimedia jukebox? A gaming machine? A remote control?

The correct answer appears to be "all of the above," rolled together into a single compact mobile device with "limitless" features, according to Neonode Corp. (Sweden), which plans to introduce the N1 in May 2003.

The do-anything gadget is based on a 110 MHz ARM720T system-on-chip processor equipped with 16MB SDRAM, running an embedded Windows CE .NET operating system.

Neonode says its N1 offers full multimedia playback and stereo sound, is capabile of serving as an MP3 jukebox with up to 1 gigabyte of removable storage containing the equivalent of 40 music CDs, and even be used as a TV remote control! For even greater flexibility, its USB port lets users connect external peripherals such as a keyboard or mouse.

Summary of specifications and features . . .

* CPU: ARM720T processor, running at 48-110 MHz
    * Memory: 16MB low-power SDRAM
    * Display: 2.2-in. 176 (V) x 220 (H) pixel full-color TFT LCD
    * Built-in camera:
          o CMOS with 16 million colors
          o File format: 24 bit/pixel JPG and BMP
          o Recording: uncompressed with 160x120 pixels at 1-15 frames per second
    * Phone:
            WAN module: 900/1800 MHz GSM/GPRS class 10
          o SIM card (phone operational without the SIM card)
    * Input/output ports:
          o IrDa 115Kbps, 1.1Mbps or 4Mbps
          o USB
          o Earphone jack
          o Microphone
          o TV Remote control, 30-60KHz, modulated
    * Expansion:
          o Secure Digital (SDCard) or Multimedia card (MMC)
    * Software:
          o Microsoft Windows CE .NET
          o Neoshell graphical user interface
          o Customisable dialer with graphical user interface
          o Windows Mediaplayer 7.x
          o Internet Explorer 5.5
          o WAP 2.0 browser
          o email, SMS, and MMS support
    * Dimensions: 3.5 x 2 x .8 in.
    * Weight: 3 oz.
    * Power:
          o 1100mAh, 3.7V battery
          o 3 hours solid talk time, and 250 hours standby

According to Neonode, the N1 will be available on May 15, 2003, and the company is currently accepting orders. The company said it is encouraging third party developers to create applications for the N1, and a "labeled certificate" program is available to assist in certifying applications for use on the device.

Izvor:windowsfordevices

(01. May 2007, 10:38:55)
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Imate ceo test tog telefona na sledecoj adresi http://www.mobile-review.com/review/neonode-n1m-en.shtml

Inace taj N1 je zastareo model... Ima novi model N1m

Hteo sam da ga uzmem direktno iz svedske ali je malo rizicno jer pre svega ako mi ode neki deo ili ako mi se desi neka najbanalnija stvar kao npr da mi telefon ispadne pa mi se razbije maska mogu da ga bacim jer ovde kod nas nema delova za njega ni pod razno... Takodje problem je kome ga prodati kasnije jer su kod nas ljudi culi samo za Nokiu, Samsung SE i Siemens... Sve ostalo ako im nudis to je katastrofa - secam se  koliko mi je trebalo kada sam prodavao moj stari Sagem My X-6... Jos su se nosili telefoni sa mono ekranom a ovaj telefon imao i kameru koja je tada bila najbolja u toj klasi ali sta mu to vredi kad nije nekao od nabrojanih marki... kako objasniti ljudima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
znam da sam ga video negde,ja mislim na frejmovima za photo rite...........Jeste sad sam proverio. Inace nista mi se ne svidja, krsina......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.