Jos uvek nisu nikakvi uslovi i nije zurka, vec sedeljka... u principu... Da se ispricamo odmorimo od ove godine i spremimo za novu... Uslovi bi mogli biti [finansije] 10ak evra za klopu i svako donese po neku zestinu..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Hvala sanja i vrapce(ili ice, ne znam kako se to vec kaze)!!! Uputite me malo u ovaj sajt, tipa ko je odakle koje je god... neka se predstavi svako ko moze, ili hoce!!!
Zapocetak ja sam Jelena(fora iz reklame). nisam Jelena vec Nikola, iz nisa sam, treniram i sudim kosarku... Jel gledao neko sinoc Ergonom-Partizan???
Ja sam Tatijana, imam 27 godina, obozavam sport... pogotovo fudbal. Malo sam neozbiljna... ali takvi smo svi... Na zalost nisam gledala tekmu... Uzivaj i pitaj ako ti nesto nije jasno! :wink:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam Sasa, 32 godine, prevodilac i lektor i radio voditelj, a osim toga i ponosan brat i kum (ponosan na clanove svoje porodice, ne na samog sebe). Ne navijam ni za jedan tim, navijam samo za nacionalni tim kada ucestvuje na medjunarodnim takmicenjima,
U odelu foruma "biografije" naci ces ponesto o svima nama, a slobodno pisi i o sebi.