Ja sam Martin(Cudno ime ali ako ne verujete da je nase pogledajte u pravoslavni kalendar 27 april-Dan svetog Martina ili nesto slicno).imam 12 god.(verovatno sam najmladji na forumu),Zivim u Uzicu,volim burek...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
O sugradjaninu...Ja sam gledala Ergonom-Partizan i iako sam grobarka, morala sma navijati za Ergonom naravno...i :-(((( BTW one cheer leader-sice su mi komsike, ako e interesuju:-)) )-- Ove poruke usera [erica] su vracene iz backupa, nakon sto je isti pokusao da edituje sve svoje postove ne bi li narusio komplet diskusiju na forumu. Zbog toga erica je banovana.- main-admin
[Ove poruke usera [erica] su vracene iz backupa, nakon sto je isti pokusao da edituje sve svoje postove ne bi li narusio komplet diskusiju na forumu. Zbog toga erica je banovana. Ima ljudi koji imaju probleme sa mozgom, zaista je niko nije dirao, sto se moze videti i po postovima ostalih, tj niko je nije dirao vise nego sto je to sama trazila.] - main admin.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!