Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:28:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podrzite akciju-Novi veliki miting  (Pročitano 823 puta)
29. Feb 2008, 22:52:00
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovo je TRECA tema koju otvaram na ovom forumu,sve zbog samozivosti moderatora!Ponavljam moderatora-Ne administratora!
Ja kao pojedinac imam pravo da pokrenem ovakvu temu,imam pravo da  plasiram ideju,imam pravo da napravim sajt (nije bitno gde,jer 99% ljudi ne zna shta je upshte host,a kamo li dal je besplatan ili je placen) i iza mene ne mora stajati nikakva politicha stranka,organizacija niti bilo shta drugo!

Na komentar:

"Lepo je to sto ste blejali na 10 strana...

Da ne bi blejali jos 10, ovo ide pod kljuc.

Ne igrajte se glupostima. Kakva je ovo tema? Podrzite Akciju-Novi VELIKI miting

Kako da je podrzim? Kada je taj miting? Gde je taj miting? Kakvi sajtovi? Hostovani na free hostu? Gde svaka budala moze da otvori milion istih sajtova?

Jel ovo jos jedna u nizu akcija: "Ja vam dam ideju, a vi spamujte po forumu za sve pare."?

Pokretac ideje treba da jasno stavi svima do znanja iza koje organizacije stoji, sta je do sada uradjeno, tacan plan i spisak organizacija koje taj plan podrzavaju, a ne lupati gluposti ko Maksim po diviziji..."

Cu reci sledece:
Osvim svaka chast,toliko o slobodi govora i mishljenja,toliko o podrzavanju pojedinaca da uchine neshto,sam ovaj komentar poazuje da neki moderatori zamishljaju da su Bogovi Smiley Takodje Spamovanje pordazumeva poisanje opruka koje nemaju veze sa temom,i mislim da je skroz neprimereno,i nekulturno govoriti o bilo kojoj osobi da je budala,a da je tema koju je ta osoba otvorila za spamovanje,i da nije vredna.
Na shta to lichi?Stvarno drsko,bezobrazno, i neprimereno jednom ovakvom forumu!
Kako god,ja ponavljam ono shto cu hiljadu puta ponoviti (a primorana sam da ponavljam po forumuima,jer se nisam rodila kao poznata  i uticajna lichnost pa da to uradim drugachije),i ova ideja nece umreti dok god sam ja ziva!Za nju cu se boriti na sve nachine,a ovo je samo pochetak.
Ideja pre svega potiche iz zelje da se Kosovo nikad ne zaboravi,da se ne dozvoli ono shto se do sada radilo i to veoma uspeshno-nametanje ideje kako Srbji Kosovo nije potrebno,kako je odavno prodato,kako mozemo lagodno da ga se odreknemo,i da ne navodim dalje.Sajt koji sam JA radila sluzi pre svega da se pasivnost ljudi prema problemu Kosova ne shiri dalje,vec da se suzbija.Recimo,u Beogradu ljude vecinom boli briga za sve,pa i za Kosovo,totalno su pasivni,ali zato znam da u ostalim delovima Sebije nije tako.I zelim,a sigurna sam da cu uspeti kao i u svemu shto sam zacrtala do sada,da se zelja za ponovnim povratkom Kosova u okvire Srbije nikad ne ugasi,jer to je jedina nada!
I iz tog razloga,smatram da svi mediji treba da pomognu u tome,pa i pravljenju drugog velikog mitinga,za recimo,mesec-dva dana,simbolichnog,solidarnog,mitinga za pomov ljudima sa Kosova.
Pokushavala sam da ostavim adresu sajta,ali nikako mi to ne dozvoljavaju,valjda zele da im dam pare za reklamu,ili shta god Smile Nema veze,ali gashenjem ove teme,dotichni moderator je samo pokazao kakav je i nishta vishe,pa necu da govorim nishta loshe u globalu za forum.
A evo i teksta na sajtu.
Uskoro ce se na sajtu naci dosta toga vezanog za Kosovu,istoriju Srba,vezano  za sudbinu Srba u Krajini i td. znachi mislim da se obavezno prihvatim ovog posla,a polako,malo po malo Smiley
ЦЕЛА СРБИЈА НА МИТИНГУ ЗА КОСОВО!

У Београду пола милиона људи:
Митингом у Београду исказали смо наше неслагање са проглашењем независности и дали подршку српском народу на Косову!Окупио се ОГРОМАН број људи (процењује се на пола милиона),међутим,цео тај величанствени скуп прекривен сенком нереда који су настали за време демонстрација.Постоји основана сумња да су такви нереди намерно подржавани,подгрејавани од стране ОНИХ којима је било у интересу да се наш мирни и велики протест што више умањи!

Србија може ВИШЕ,Србија може БОЉЕ!
Србија НИКАД не сме да заборави Косово!

O Косову се мора бесконачно говорити,Косово се увек мора помињати,Косово мора да живи кроз српски народ!
Једино тако има наде да се оно поново нађе у оквиру Србије,а до тада Косово мора бити главна тема свих наших разговора,о њему се не сме престати причати,оно НИКАДА не сме пасти у заборав!!!Завет свакога од нас треба бити "Косово у оквиру Србије"!   

Наша Идеја:

•Да се покаже колико је српски народ јак,велик и колико може да буде сложан!
•Да се покаже да СВИ,као један мисле исто-да је Косово било и БИЋЕ наше!
•Да се покаже саосећајност,солидарност,сложност,и заједнички осећај у сваком Србину да је Косово мајка нашег народа!

•Да се овим митингом широких размера пробуди цела нација,и да се осећај да је Косово СРЦЕ Србије НИКАДА НЕ УГАСИ !

МОТО:Солидарност,Саосећајност и Слога!!!

Начин:

•Да се покрену СВИ медији (новине,радио,телевизија,интернет) политичке странке,организације,предузећа,све јавне личности Србије да стану иза овог митинга!
•Да се МИЛИОНСКИ број људи из целе Србије окупи на одређеном простору изван града(рецимо где је одржан концерт Ролингстонса) како би се избегле нежељене последице
•Да се у оквиру митинга направи концерт за Косово где ће цена улазнице бити добровољна!
•Да се истовремено апелује на јавност како се револт младих људи искоришћава против Србије и како овај пут сви људи,и млади и стари,сваки Србин,сваки човек који се бори за правду треба да да подршку Србима на Косову изласком на овај митинг!
•Да се уз помоћ медија направи атмосфера која ће ЦЕЛУ СРБИЈУ ДИЋИ НА НОГЕ!!!

•Да се песмом,милионским скупом,присуством свих јавних личности Србије,подршском свих медија и многих фрими искаже да нам Косово НИКО НЕ МОЖЕ ОТЕТИ,јер Косово је у нашим СРЦИМА!

Зашто да правимо други митинг:

•Зато што митинг у Београду није имао прави одјек,Србија треба да покаже да може далеко боље,и да се са СРПСКИМ НАРОДОМ НЕ МОЖЕ ИГРАТИ!

•Митингом изван града,на коме ће се скупити МИЛИОНСКИ број људи,где ће се ЦЕЛА СРБИЈА ДИЋИ НА НОГЕ и доћи да да подршку нашем народу на Косову,и самом новчаном помоћи од продатих карата са концерта,Србија ће показати своје право лице!Србија ће показати да СРБИ НИСУ ХУЛИГАНИ ВЕЋ ЈЕДАН ХУМАН И ОСЕЋАЈАН НАРОД,СЛОЖАН У ОВАКВИМ ТРЕНУЦИМА!

•То је једини и најбољи пут да Србија искаже неслагање са проглашењем независности,да покаже солидарност са нашим људима на Косову,да покаже како се НИКАДА нећемо одрећи Косова али овај пут на ПРАВИ НАЧИН!
•Само тако ћемо показати свету да нисмо дигли руке од Косова,да га нећемо заборавити,само тако ћемо показати СВУ НАШУ СНАГУ,и натерати остале државе да добро размисле пре него што признају независност!
•Такав чин потребан је свима нама у овом тешком тренутку,да нас ојача,да докажемо и себи и другима колико смо заправо јаки!
•Такав чин треба да избрише све оне нереде,и све лоше слике које су отишле у свет,јер су страни медији једва дочекали нереде да би тиме умањили величину и значајност скупа у Београду!

To je text sa sajta,da dodam josh ovo:
Svako ko ima neku korsinu ideju,primedbu,komentar,sugestiju,neka napishe jer ce mi tako puno pomoci Smiley i HVALa svima koji su se potrudili da pomognu u proshloj temii.
A odgovor moderatoru-nebih rekla da svaka budala moze da napravi sajt na besplatnom hostu jer budala ne zna ni shta je host,a kamo li kako se pravi satj Smiley a od nechega se mora pocheti,kada krenem sa ozbiljnim radom naravno da ce sajt biti na placenm hostu.Pa ni ovaj forum sigurno nije bio ni najmocniji ni najbolji kada je nastajo,vec je postepeno poprimao ovakav izgled,obiik,posecenost.Dakle,ja sam jasna,i samo onaj ko ne zeli da me razume nece  me razumeti.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Укључите се у акцију,нека се ова идеја рашири по целој Србији!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
greshke u textu necu da prepravljam,nemam vremena ni  zivaca,uglavnom,ko je vec shitao prethodnu temu uopznat je sa onim shto ja zelim da urdaim,a sve shto mi je potrebno ste VI,da date svoj komentar u vezi svega,i to mi je vec velika pomoc.Sajt ce se postepeno doradjivati,i kada zaista uradm da cela ideja,ceo projekat izgleda ozbiljno,tada cu i krenuti ozbiljno da se bavim promocijom moje ideje.POshto nema  struchan tim ljudi koji ce raditi samnom,moram da koristim vashe kritike i sugestije kao neku smernicu Smiley Eto,i hala unapred svim ljduima dobre volje.O ideji ponovnog mitinga,koju sam napisala mozete raspravljati ovde.I mislim da nije potrebno znati da li ce takav miting biti,kada ce biti,ko ce ga organizovati da bi ova tema postojala!Valjda svako ima pravo da postavi temu bez obzira da li tema govori o nechem ostvarivom ili ne,a ako nisam upravu,demantujte me.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Укључите се у акцију,нека се ова идеја рашири по целој Србији!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Znas sta...za ovakve primedbe na rad moderatora,obrati se Vlasniku Foruma,nemoj da otvaras temu!!!
Dok se SF ne pojavi,samo da ti napomenem nesto sto si proputio u celoj prici...a to je da je ovaj Forum privatno vlasnistvo,a ne Crveni Krst niti kakav sud za ljudska prava...tako da patetiku oko objektivnosti,demokratije i slicne gluposti mozes da okacis macku o rep...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:28:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.