Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nenad Čanak: Srbija će zaratiti s Crnom Gorom  (Pročitano 2950 puta)
15. Avg 2005, 01:43:39
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Nenad Čanak za „Blic“
Srbija će zaratiti s Crnom Gorom

Vojislav Koštunica i Amfilohije Radović uz pomoć vojske pripremaju rat Srbije s Crnom Gorom, izjavio je u razgovoru za „Blic“ lider Socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je pozvao predsednika Srbije Borisa Tadića da spreči taj građanski rat koji očekuje nakon referenduma u Crnoj Gori.

- Crnoj Gori se priprema bosanski scenario. Kada prođe i uspe referendum o nezavisnosti, u šta ne sumnjam, na severu Crne Gore formiraće se nekakve SAO kao u Bosni. Već vidim novi Dejton o Crnoj Gori. Jedina razlika jeste to što bi mirovni sporazum umesto Miloševića potpisao Koštunica.
Odakle vam ta saznanja?

- To što sada radi Amfilohije Radović u Crnoj Gori je priprema za građanski rat. Ko je video sliku kako vojni helikopter nosi crkvu na Rumiju njemu je sasvim jasno da je sledeća slika Amfilohije na tenku koji gazi svakoga. To ne radi ni sam, ni neorganizovano, već ima podršku Koštunice i vojske.
Tražite ostavku Vlade, ali kako je srušiti?

- Niko neće da je sruši do jeseni 2006. Niko nije lud da uzima u ruke vruće krompire - Kosovo, Crna Gora i izručenje Mladića i Karadžića u Hag.

Kako komentarišete ukidanje poternice za Markom Miloševićem?

- To je poslednji ekser u sanduk nada da će se nešto u Srbiji promeniti posle 2000.
Da li je 5. oktobar poništen?

- Da je poništen, bio bih zadovoljan jer bi to značilo da ga samo treba ponoviti. Urađeno je nešto mnogo gore. Zločincima i kriminalcima su oprane biografije da se vrate kao ljudi sa dobrim namerama, a da ih je samo DOS ocrnio. Srbija je ostala bez nade.
Koliko je DOS odgovoran za to?

- Sada je jasno da su mangupi, pre svih Koštunica i njegova kamarila, bili ubačeni u DOS da bi opstruisali bilo kakvu šansu za promene.
Šta bi to trebalo da se desi da Srbija biste vi bili zadovoljni?

- Srbiji nema pomaka bez zabrane SPS i SRS. Mora se ispitati uloga DSS koja je odigrala najmračniju ulogu grobara nadanja da Srbija može biti demokratska država. Srbija mora da se suoči sama sa sobom ako su joj crkva i vojska dugi niz godina institucije od najvećeg poverenja građana.
Zašto?

- Crkva i vojska su, uz SANU, dve najnedemokratičnije institucije u zemlji. Srbiji preti da postane pravoslavna džamahirija ako ne dođe do odvajanja države i crkve. Imate patrijarha koji se pojavi na propagandnom filmu radikala, a ne biva na sahrani atentatom mučki ubijenog premijera Zorana Đinđića.
Kako gledate na zahteve MPC i CPC da sazidaju crkve u Vojvodini?

- Ne vidim zašto Makedonci i Crnogorci u Vojvodini ne bi imali pravo na svoju crkvu ako u njih ima ko da ide. Ali, ako se crkve zidaju zato da bi služile kao mesto razdora kao u Crnoj Gori, onda se o tome mora povesti ozbiljan politički dijalog.
Bilo je govora o ujedinjenju LSV sa Čedomirom Jovanovićem?

- Voleo bih da Jovanović formira stranku, kao što mislim da hoće. Tek onda možemo da razgovaramo.
Da li je otupela vaša oštrica u zahtevima za autonomijom Vojvodine?

- Ne. Vojvodina ne mora da se zove ni republika ni pokrajina, ali mora u decentralizovanoj Srbiji da ima svoju izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast. To je opšte mesto politike LSV i nepromenljivo je u 15 godina našeg postojanja.
Kad će vam izaći album s Jelenom Karleuošom?

- Biće. Trenutno radimo muziku, gotova je matrica. Ulazimo u studio sa prvim jesenjim danima.

Blic \ N. Čaluković
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Debeli Canak je obican foler i provokator. Seselj u manjem pakovanju i sa malo drugacijim idejama. Ma obican separatista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
U svakom drustvu je potreban ravnoteza. Kada sa jedne strane imas Seselja, onda se kao logicna posledica javlja pojava drugog ekstremiste, samo na drugom polu, u vidu Canka.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
ccc ... mozda bi i  zaratili sa crnom gorom ,ali tek za 5 - 10 godina ... i to u nekom stvaro kosmarnom scenariju...
Mada ovaj pajser canak moze da se ....... u ................... biiiiiiiipppppppp
Na zalost pojavili su se lljudi u srbiji i crnoj gori koji stvarno imaju ekstremne stavove ... sto je zabrinjavavajuce.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2005, 17:38:26 od Cyber Cow »
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ja samo znam da cu biti mnogo srecan ako se otcepe. Ja se samo plasim da oni pucaju iz praznog. Ipak tako mala, ajde da kazem zemlja, i ako ima vise ljudi na Novom Beogradu nego u celoj Crnoj Gori, a da se tako bezobrazno i ucenjivacki ponasa, to je stvarno strasno i samo neko ko je takav mazohista, kao sto je to Srbija, moze da trpi takve zajebancije.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2005, 18:24:37 od Ciklopentanoperhidrofenan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
@Ciklo..

Mislim da je to vise do politike knjaza mila.....
IP sačuvana
social share
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Jeste, ali Knjaz Milo je na vlasti od kada je i Sloba kod nas. Narod ga bira, sto znaci da podrzava njegovu politiku. Ako podrzava njegovu politiku, onda ja jedva cekam da se otcepe i da nam se makar onis kinu sa grbace, jer i bez njih imamo gomilu svojih problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Jeste, ali Knjaz Milo je na vlasti od kada je i Sloba kod nas. Narod ga bira, sto znaci da podrzava njegovu politiku. Ako podrzava njegovu politiku, onda ja jedva cekam da se otcepe i da nam se makar onis kinu sa grbace, jer i bez njih imamo gomilu svojih problema.

Gresis, mislim, silno gresis sinak... To sto je Milo na vlasti ne znaci da ga svi podrzavaju... To znaci da je osvojio najveci broj glasova na izborima, a to je... hm... u balkanskim uslovima prilicno diskutabilno.
U Crnoj Gori  podeljenost je velika... A, stav da su svi uz Mila je posledica medija, koji je kao i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni je odlican medij za prikrivanje pravog stanja i raspirivanje sukoba... Narodski receno: masno lazu...
Stav "jedva cekam da nam se skinu sa grbace" je stav koji je veoma neozbiljan... Niko Srbiji i srbijancima vise ne visi na grbaci od njih samih... Malo reda, rada i kulture i politicki problemi drugih drzava nece biti toliko opterecenje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
Samo da se indijanci smire .... i oni u cg i oni u sr ....
Ne zelim da razmisljam o tome sta bi moglo a bude...
IP sačuvana
social share
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ja bih voleo da ostanemo sa njima, ako budu sposobni da shvate gde im je mesto. To znaci da shvate da ih ima koliko u jednoj prosecnoj novobeogradskoj zgradi, da su totalno beznacajni, da mi od njih nemamo nikakve koristi i da se ponasaju u skladu sa time, sto u praksi znaci da ne treba nista da nam daju, vec samo da nam se skinu sa grbace, da cute, zive na nas racun kao i do sada i budu srecni zbog toga, a ne da nas jos zajebavaju zbog toga. Takodje mislim da je jedan od uslova i to da se i kod njih napravi jedan peti oktobar, gde ce se jasno prekinuti bilo kakva veza sa Milom i njegovim autokratskim rezimom. Naravno tu su i stvari kojih se moraju odreci, a to je euro kao moneta, jedinstveni carinski sistem sa nama, gde ce se gledati nasi interesi, jer necemo mi da gubimo milione dolara, da bi neki tamo crnogorci zaradili 100 000. Znaci kada se i ako budu pomirili sa svim tim stvarima, sto se mene tice neka ostanu. Ako i dalje misle da nas zajebavaju kao do sada, a da ih mi jos molimo da se ne otcepe, onda neka idu i neka im je svaka sreca. Ako nista drugo, trenutno cemo osetiti nekoliko prednosti, a to su pre svega ogromna kolicina eu koju Srbija ulaze u zajednicku drzavu, za koju oni ne daju ni centa. Od tih para ako nista drugo, moze da se zaustavi i smanji inflacija ili da se osetno povecaju plate i penzije. Drugo, konacno ce, meni bar, biti toplo oko srca, po prvi put u zivotu, kada budem cuo svoju, srpsku himnu, Boze Pravde i po prvi put cu nadam se moci da navijam za svoju zemlju, gde cu znati koja je moja zemlja, a ne za neku kvazi frankenstajnsku tvorevinu, koja nije ni zemlja ni savez ni nista. I konacno, moci cu da znam da sve sto je dobro, to je zahvaljujuci nama, odnosno nasim politicarima i sve sto je lose, je opet na njihovom racunu, a ne kao do sada, gde ne moze nsita da se uradi bez savezne drzave, a u saveznoj drzavi nista ne funkcionise i ne zna se ko sta radi. Pre bi pronasli Atlantidu nego SCG. Pa pogledajte samo po internetu na koliko mesta pise SCG? To niko ne zna ni sta je ni gde je. To je sramota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.