Pozdrav,imam problem,registrovani sam clan i kada hocu da pristupim forumu sa vasim odgovorom na moj mail ime je dobro ali kada upisem pasword izbaci da nije ispravan,u cemu je problem,nisam pravio nikakve nepravilnosti,koje nisu u skladu sa forumom,
sada sam trenutno registrovan kao gost da bih mogao ovo da napisem i dobijem odgovor od SFa
PS.ranije sam mogao da se ulogujem bez problema,neshvatam u cemu je problem
Da si napravio neki problem zbog kog bi bio izbacen lepo i bi ti na sred ekrana krupnim slovima pisalo da si izbacen, to sto ne mozes da se ulogujes obicno je do tebe. Imas opciju da resetujes sifru, tj da ti se nova sifra posalje na mail, iskoristi je.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Imas opciju "zaboravio sam sifru"... btw, koji ti je nick?
spaseni,imam i pasword koji sam upisao prilikom registracije na forumu,sacuvao sam originalne podatke,nocas sam pokusavao vise od pola sata da se ulogujem ali bez uspeha,pa sam se registrovao kao gost
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Posedujes originalne podatke.. i ? Mozda ti je neko provalio sifru pa je izmenio... mozda je neko probao da resetuje sifru pa zavrsila u trashu... Daleko je lakse kliknuti na taj link i poslati sebi novu sifru i resiti problem nego sad gledati u kuglu sta se desilo, jer niko od nas ne moze da vidi vase sifre, kodirane su.. mozemo ih izmeniti ali ne mozemo znati original...
Posedujes originalne podatke.. i ? Mozda ti je neko provalio sifru pa je izmenio... mozda je neko probao da resetuje sifru pa zavrsila u trashu... Daleko je lakse kliknuti na taj link i poslati sebi novu sifru i resiti problem nego sad gledati u kuglu sta se desilo, jer niko od nas ne moze da vidi vase sifre, kodirane su.. mozemo ih izmeniti ali ne mozemo znati original...
SF upravu si pokusacu necemo vise o ovoj temi zahvaljujem na strpljenju,verovatno se nesto desilo sto se desilo, ova tema neka ide u look pozdrav