Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:52:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemate 100 evra u kešu? Ne smete u Hrvatsku  (Pročitano 7498 puta)
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
Na GP Debeli Brijeg ne traže nikakvijeh 100 eura u gotovom kešu... No sve i da mi oni daju tijeh 100 eura da im ja tamo uđem- ja ne bih ulazio, što će me to u život, oni i njihovo usrano more...

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa ne traze nama iz okoline ,jer znaju da smo ih jedva nagrbavili Smile
Ovog cim su skontali da je stranac hteli malo da ga zezaju Smile
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
Koja diskusija  Smile

Najjace mi je soljenje pameti u karticama a zivo me zanima ako imate karticu koliki vam je prosecan saldo  Smile

Naravno da ces gde god da putujes imati i kes sa sobom, pored kartice... nebitno da li 20, 100 ili 1000 evra, prosto se na put ne krece bez para u dzepu iz milion razloga i mogucih situacija.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i najlepse kad je prestani, okreni se i nestani...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 538
Zastava Banovo Brdo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung S5670

Najjace mi je soljenje pameti u karticama a zivo me zanima ako imate karticu koliki vam je prosecan saldo  Smile

Naravno da ces gde god da putujes imati i kes sa sobom, pored kartice... nebitno da li 20, 100 ili 1000 evra, prosto se na put ne krece bez para u dzepu iz milion razloga i mogucih situacija.  Smile

Upravo to   Smile
IP sačuvana
social share
“Kada svoj zivot merim ljubavlju,
Shvatam da sam nezamislivo bogata.
Volela sam duboko.
Volela sam strasno.
Iz nedavnog izazovnog perioda budjenja
Nekako sam uspela izroniti  da osecam jos vise,
Dajem jos vise, volim jos vise…”
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

nedelja, 16. avg 2009, 19:02 -> 20:47
Novi incidenti na hrvatskom primorju

Hrvatskom novinaru Silviju Humu u Dubrovniku isečene gume na automobilu. Reditelj Jiržija Mencl napadnut je na Stradunu dok je snimao dokumentarni film o Hrvatskoj. U restoranu na Kornatima pretučena grupa italijanskih turista.

I pored stalnih ubeđivanja Vlade Jadranke Kosor da su građani i turisti bezbedni u Hrvatskoj, početak avgusta obeležili su incidenti.
Izjave Elvire Teranove i ministra Bajsa

Na meti se našao jedan od najpoznatijih hrvatskih novinara Silvije Hum. Zbog zagrebačke registracije, isečene su mu gume. Još uvek se nije stišala bura ni oko italijanskih turista koji su pretučeni na Kornatima.

Novinar je ostao šokiran vandalskim ponašanjem i to u Dubrovniku, gradu koji redovno posećuje 30 godina. Huligani su mu u petak probušili gume i izgrebali vrata "tojote", koju već mesec dana parkira u prometnoj dubrovačkoj ulici.

"Napad verovatno ima veze sa zagrebačkim oznakama, a ne sa mnom. U Dubrovnik dolazim decenijama, ali se sada pitam da li je to onaj Dubrovnik koji sam znao, onaj koji treba da predstavlja univerzalne turističke vrednosti", rekao je Hum.

Ulica Josipa Kosora je dosta prometna, pa Hum veruje da je neko baš iz te ulice dobro isplanirao kako će oštetiti zagrebački auto.

Pokušaj smirivanja strasti

Dubrovnik zamalo što nije ostao u lošoj uspomeni slavnom češkom reditelju Jiržiju Menclu. Napadnut je na Stradunu dok je snimao dokumentarni film o Hrvatskoj. Iz obližnjeg restorana negodovali su što im zaklanja reklamu. Nastala je svađa, a Mencela je udario sin vlasnika restorana.

Hrvatska vlada na sve načine pokušava da smiri strasti koje su se razbuktale posle incidenta sa italijanskim turistima na Kornatima. Među gostima je bila i italijanska novinarka Elvira Teranova koja kaže da je spor nastao zbog kursa evra koji je bio niži od očekivanog.

"Izašao je vlasnik restorana i dvojica visokih muškaraca. Počeli su udarati čak i nas žene. Tukli su nas rukama i nogama", rekla je Elvira Teranova.

Vlasnici restorana sve demantuju. Italijanski konzulat zatražio je objašnjenje. Ministar turizma Damir Bajs izvinio se turistima i naredio istragu. Rekao je da su to pojedinačni slučajevi i da je najvažnija pravovremena reakcija. Pomenuo je i slučaj advokata iz Beograda kome je auto demoliran.

Hrvatska vlada svesna je da ovakvi događaji mogu da nanasu štetu turizmu. Svesni su da je bitan svaki turista i zato, kažu, ne mogu i neće tolerisati takvo ponašanje prema gostima.

jos jedan razlog zasto tih sto evrica treba potrositi na nekom drugom mestu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
A ovo je u kontekstu teme kako?

Ajde na politicki  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Motorola Z 10
Bio sam letos, posle 18god. na Hrvatskom primorju ,na ostrvu Solta ,kod Splita .Isao sam motorom sa NS reg.tablicom,SRB nalepnicom i nikakvih neprijatnosti nisam imao. Ljubazno sam docekan na Hrvatskom granicnom prelazu ,blizu Imotskog .Ljubazna zena-carinik nije trazila da otvaram kofere na motoru i 2 torbe koje sam nosio na  rezervoaru i suvozackom delu sedista  ,niti je trazila da pokazem 100.-e i sl. Pitala me gde idem i pozelela mi lep odmor. Na ostrvu Solta sam bio jedan od retkih turista iz Srbije. U mestu Stomorska su svi videli odakle dolazim i niko me nije popreko pogledao. U restoranima ,prodavnici ,na ulici, plazi ,nisam imao nikakvih neprijatnosti iako su znali odakle dolazim .Cene su nesto vise nego u Splitu ,ali tko je na ostrvima .Sledece godine cu gledati da odem, motorom ,na ostrvo Brac ,ako skupim dovoljno para .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:52:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.