Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljudovi predlozite?  (Pročitano 613 puta)
29. Nov 2004, 19:03:25
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Sta uzeti za oko 200e. Koju nokiu, koju motorolu, koji simens i koji samsung? Znaci od sve te 4 marke predlozite po jedan model do tih para koji je best buy.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 88
mob
Motorola V3x
Motorla V500, V525

Iako obozavam nokiu, za te pare ne mozes uzeti nijednu novu, a da ima sve opcije(zato sam ja uzeo motorolu)!!!!

Inace za one koji misle da je flet kabl kod motorole los:

Telefon imam preko 6 meseci. Ispadao mi je, zatvaram ga kako stignem (nikada lagano), ne znam sta jos da kazem..... ali ima jos stvari koje sam mu radio. Idalje radi.

Prezadovoljan sam njime.  To ti je moja preporuka (kvalitet + cena = MOTOROLA) Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Mogu samo da kazem da i ja bas dosta razmisljam o tako nekoj motoroli imao sam svakakve nokie i smaraju me vise ali nikad se nezna... iskustva sa SE losa dosta losa!! OD 5 SE svi su se pokvarili... Pa mi palo na pamet SE bi trebalo da ugradjuju u zastavu dobijes nov auto zastavu i SE u njemu.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 88
mob
Motorola V3x
Ja znam minimum 7 osoba koji imaju motorolu Vxxx (300, 500, 525). Niko nije imao problema!!!!!!!!!

Na 5 telefona sam lino stavljao novi software i rade ko ludi. To je prednost ovih telefona.... Ako i nesto s*ebes samo zamenis software i sve je vracenoo na staro!!!!!!  Sve to mozes sam da uradis samo. Samo ti treba kabl!!!!

Neces se zeznuti. Za te pare ne mozes da dobije telefon koji nudi vise od motorole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma kako ne mozes? Sve zavisi, da li hoces fancy telefon, da ga pokazujes drustvu i da gledas na ogledalu kako ti stoji, ili hoces tehnicki mocan telefon. U prvom slucaju, kupi motorolu, ili cak samsung. Ako hoces tenicki ozbiljan telefon, ja bih uzeo nokia 7650, nokia 3650, nokia 3660, nokia n-gage. Naravno ovo su sve smart telefoni. Ako hoces nesto sto nije smart onda bih mogao da uzmes motorolu vxxx, koja nije losa, siemens cx65 i tako, ima toga dosta solidnog, mada u poredjenju sa smart phone-om, sve ostalo deluje nekako neozbiljno. Ako imas vise para, onda obavezno nokia 6600 ili siemens sx1.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
7650 nikad onako glomazan i ruzan i 3650 ruzno do ... a i to se teze nalazi nema ih bas toliko u ponudi vise... Kamera mi uopste nije toliko vazna ali dobro, za to sluzi digitalni aparat. Jedino nokia 6600, jeste onako presiroka ali dobro mada ipak nemam toliko za 6600.
Citat
Da skratimo priču, Nokia 6600 nudi par kozmetičkih izmena u odnosu na 7650/3650 modele, ali u celini - to je jedan isti telefon. Bolji ekran nije dovoljno dobar razlog za promenu na Nokia 6600 model, ali ovaj telefon je napravljen za ljude kojima treba više funkcija nego što postoji na Nokia 7650 modelu, ili im je jednostavno potrebno više memorije. Za vas koji kupujete prvi smartphone i tražite da telefon ima što više funkcija - ovaj model ne treba da razmatrate. Kvalitet kućišta i nekomforna tastatura su dve mane telefona koje treba uzeti u obzir. Usput, neki od novih Bluetooth slušalica sa mikrofonom ne radi sa Nokia 6600 telefonom
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Prvo, kada nesto citiras, onda to treba da izgleda kaos to sam ja to uradio. Drugo, nista od ovoga sto si rekao nije tacno. 7650 sam licno imao i to mi je bio prvi smart phone u koji sam se zaljubio i pored nedostataka kao sto su velicina, vek trajanja baterije it ako dalje. Kada jednom kupis smart phone, tesko da ces posle njega vise ikada kupovati ovu ostalu boraniju, ma koliko ona bila, nova, lepa, skupa i tako dalje. Znaci 7650 jeste malo veci, ali uopste nije tako veliki kao sto se cini na slici. Kazem, licno sam ga imao, korsitio i uopste nisam imao problema sa njim sto se toga tice. Cak i dizajn se meni licno relaitvno svidja. Potpuno je drugaciji od svega ostalog i potpuno je specifican, tako da je i to ok. 3650 jeste mnogo ruzan i veci od 7650, tako da on jeste dosta nezgodan, ali realno za te pare, nema boljeg telefona. Nakon 7650, posle mnogo razmisljanja i citanja testova i ostalog, kupio sam 6600, tako da iz licnog iskustva mogu da kazem da ovo sto si citirao iz mobilnog magazina, sto si takodje mogao da navedes, nije tacno. Nokia 6600 je na papiru slican telefon kao 7650, ali upraksi on je mnogo ispred i mnogo bolji telefon u svakom pogledu. Da li su kozmeticke sitnice takve stvari kao sto su mnogo bolja baterija, 65000 boja, manje dimenzije, memorijska kartica, novi symbian? Pa ne znam sta jos treba uraditi da nebi bile kozmeticke izmene? Ima i jos mnogo toga ali ti ne mogu sada sve nabrajati. Jednostavno moras da imas telefon neko vreme da bi shvatio koliko je fenomenalan. Znaci 6600 jeste da je skupa, ali zato svi ostali telefoni, osim mozda sx1 i 7610 koji je meni licno odvratan, mogu samo da mu zavide.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Pa normalno da sam citirao sa mobilnog pa svako zna za mobilni svet samo me je mrzelo da gledam kako se pravi to citat a inije bilo toliko vazno...
Imao sam ja 7650 jedno 5 dana na probu i to je moje miljenje o njemu.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
moj predlog je iskljucivo Nokia ... znaci nista drugo ... jer je razlika ogromna izmedju Nokie i drugih proizvodjaca .... i ja cu sad ovo govno od Samsunga da probam da zamenim za neku Nokiju ...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
3660 bez razmisljanja i objasnjavanja, ko ga uzme sve ce mu iz mesta biti jasno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.