Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 06:26:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savez  (Pročitano 1047 puta)
29. Okt 2006, 22:57:01
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
28. oktobar 2006.
PAKT?
Zagrebački Nacional objavio da su Srbija i Iran sklopili sporazum po kojem će srpske snage ući na Kosovo ukoliko SAD napadne ovu srednjoistočnu zemlju
BEOGRAD - Srbija i Iran potpisali su tajni sporazum, koji podrazumeva obavezu da naša vojska vojno interveniše na Kosovu u slučaju da SAD napadnu srednjoistočnu nuklearnu silu, čiji je predsednik Mahmud Ahmadinedžad?! Ovu teoriju lansirao je zagrebački Nacional u svom najnovijem broju, tvrdeći da je pored vojnog, Srbija sa Iranom potpisala i trgovinski ugovor vredan 39 miliona evra!

- Prema sporazumu potpisanom 22. januara o bezbednosti i saradnji između Teherana i Beograda, Srbija bi mogla napasti Kosovo, sigurna da SAD na to neće moći vojno odgovoriti. SAD na Kosovu ima veliku vojnu bazu "Bondstil", jednu od najvećih u Evropi, ali ona sama bez dodatnih vojnih snaga ne bi mogla zaštiti Kosovo - piše Nacional, dodajući da zbog toga američka administracija na Balkanu želi da stvori novu bezbednosnu strukturu sa osloncem na Hrvatsku.

Ivo Pukanić, autor teksta u Nacionalu i predsednik uprave tog zagrebačkog nedeljnika, tvrdi za Kurir da su njegovi izvori "veoma kredibilni" i da "u američkoj administraciji niko ne sumnja da je pakt Srbije i Irana sklopljen".

- Uostalom, i IRNA, iranska državna novinska agencija, je 22. januara prenela da je zamenik premijer Parviz Daudi odobrio pomenuti sporazum. Zar mislite da bi u zemlji poput Irana, a pogotovo u agenciji pod potpunom političkom kontrolom režima mogla biti puštena takva vest, a da ona nije tačna? Čak i kad je 26. januara Ministarstvo spoljnih poslova SCG demantovalo postojanje sporazuma, IRNA nije porekla ono što je objavila, tako da su stvari jasne - navodi Pukanić.

Ministarstvo odbrane: Notorne gluposti

U Ministarstvu odbrane Srbije juče nisu želeli da komentarišu tekst u Nacionalu, tvrdeći da "ne komentarišu sadržaje takvog tipa".
- To neka komentariše onaj ko je pisao. Za nas su to notorne gluposti - rekao je za Kurir Zoran Puhač iz Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane Srbije.

On otkriva da će Hrvatska u slučaju vojne intervencije Srbije na Kosovu pružiti pomoć SAD.
- To će prvenstveno biti logistička podrška, bez direktnog vojnog uplitanja. Prvenstveno bi se radilo o uslugama transporta snagama SAD, ali i o humanitarnoj pomoći izbeglicama sa Kosova, koje bi bile neminovnost. Naravno, sve pod uslovom da se sporazum Beograd-Teheran obistini u praksi - kaže Ivo Pukanić, pozivajući se na svoje izvore.

I Darko Trifunović, predavač na beogradskom Fakultetu bezbednosti, procenjuje da bi u slučaju napada SAD na Iran moglo doći do destabilizacije Kosmeta, ali ne krivicom Srbije.
- Iran ima veoma razgranatu mrežu svojih agenata na Kosovu i u slučaju rata sa SAD, oni bi isprovocirali sukobe u tom regionu kako bi tu dovukli što više američkih snaga. Srbija sa tim ne bi mala nikakve veze, čak i da hoće, jer je naš sistem bezbednosti toliko urušen da nemamo kapacitete ni za svakodnevne probleme, a ne za obimnu akciju kao što je vojna intervencija na Kosovu i Metohiji - analizira Trifunović za Kurir.

Izvor KURIR

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta sve nece smisliti?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma glupost.

Pukanić sere, po običaju
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma nek sere, ali u svoje dvoriste a ne na racun drugih. Taj bolid je ocigledno iskompleksiran strasno pa vise ne zna ni sta pise. I posle 15 godina ne mogu hrvatski mediji a da ne pljuju po Srbiji, da izmisljaju neke stvari i da nas svaki dan spominju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
 Smile  Vrijedi li @zeljko@8 ovo postavljati...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
a ja se opet, po n-ti put, moram začudit koliko često ti koristiš riječ "kompleksi"... a netko kome je ta riječ stalno na pameti zasigurno i sam pati od nečeg sličnog.

Optužuješ Hrvate da su iskompleksirarni, a sam neprekidno govoriš o Hrvatima, pratiš što se zbiva u Hrvatskoj i čitaš hrvatski tisak..

Ja sam ti lijepo rekao da je Pukanić kreten koji u tim svojim usranim novinama piše svašta - tipična žuta štampa, sigurno i u Srbiji ima takvih novina - a ti odmah na temelju lošeg teksta u lošem listu zaključuješ kako su sve hrvatske novine "iskompleksirane". A taj tekst nisu objavile niti jedne druge novine osim Nacionala. Zar ti to ne govori nešto?

U Srbiji sigurno izlazi nekakav erotski časopis Ili možda Playboy ili neka novina u kojoj je puno slika golih žena. Na temelju toga ja mogu zaključit da su svi Srbi frustrirani drkaroši. Jel' vidiš koliko je glupa takva generalizacija?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Sony 
 Smile bez komentara
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Grohotom se smejem. :hahano: :hahano:

Pa, dal' se iko primi na ovo?
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ja se opet, po n-ti put, moram začudit koliko često ti koristiš riječ "kompleksi"... a netko kome je ta riječ stalno na pameti zasigurno i sam pati od nečeg sličnog.

Optužuješ Hrvate da su iskompleksirarni, a sam neprekidno govoriš o Hrvatima, pratiš što se zbiva u Hrvatskoj i čitaš hrvatski tisak..

Ja sam ti lijepo rekao da je Pukanić kreten koji u tim svojim usranim novinama piše svašta - tipična žuta štampa, sigurno i u Srbiji ima takvih novina - a ti odmah na temelju lošeg teksta u lošem listu zaključuješ kako su sve hrvatske novine "iskompleksirane". A taj tekst nisu objavile niti jedne druge novine osim Nacionala. Zar ti to ne govori nešto?

U Srbiji sigurno izlazi nekakav erotski časopis Ili možda Playboy ili neka novina u kojoj je puno slika golih žena. Na temelju toga ja mogu zaključit da su svi Srbi frustrirani drkaroši. Jel' vidiš koliko je glupa takva generalizacija?
Ne patim ja od nista slicnog ali me nervira sto neko drugi pati od toga...

Kako neprekidno govorim o hrvatima?! Spominjem uglavnom RSK ali kada vi krenete sa vasim mislima onda je za ocekivati da pocnem spominjati hrvate i hrvatsku.
Ne citam vase novine vec sam to procitao u nasim novinama u kojima se nasao tekst koji je sigurno pobednik tekstova u najjbolidniji tekstove svih vremena.
Vasu tv sam gledao samo jednom tj. dok sam prebacivao kanale i na tv sam video nesto za izdvajanje CG i ustvari jos jednom sam odgledao vase vesti u kojima se najmanje spominjala Srbija 10 puta a Srbi 25 puta.
Sto se tice hrvatske bas me briga, briga me jedino za Srbe i Krajinu. A vase novine ne bih znao i citati jer ne znam mnoge vase reci...

Znam da je kreten ali zasto on nema neku cenzuru ili kontrolu sta ce napisati u novinama. Pa ovaj tekst ili je za ludnicu ili za zatvor.
Nisam bas mislio na sve novine.

Sto se tice playboya to stoji ali te novine su uglavnom svugde iste tj. svugde se nalaze zenske, a ovakve izmisljotine se ne nalaze u svim novinama.

Smile Vrijedi li @zeljko@8 ovo postavljati... Smile
Vredi samo iz jednog razloga tj. da se vide odredjena sredstva informacija u hrvatskoj koje su izmislile jos mnogo drugih stvari koje su krupnije od ove budalastine, a koje hrvati nece da priznaju a mi Srbi znamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Zali Boze papira
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 06:26:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Savez

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.