Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Dec 2024, 12:28:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemački Mil Mi-24 HIND!  (Pročitano 4390 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Jedina mana Hinda je sto ne moze da lebdi u mjestu, inace opasan komad letilice, ovo je mali, debeli ruski Thunderbolt... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
pričali smo več o nemačkim migovima na ovom forumu ali to je bilo davne....????????? Smile Smile

pogledaj ovde....KLIK!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja mislim da hrvati nemaju MiMiL24...imaju Su25 i MiG21...neke MiG21 koje smo im oborili imali su nemacke natpise u kokpitu,iako su hrvati tvrdili da su to MiG-ovi uzeti od JNA...cuo sam da su hrvati dobili od nemaca za vreme rata leo1 odredjen broj komada..da li neko zna da li je to tacno?
jedan je bio oboren,pa su ga preuzeli i strapli u muzej,kako rece @ramon.
inace,mogu da pricaju o njemu sta oce i da kupuju koje god druge ultra-giga-mega-moderne-komplikovane helikoptere...Mi24 ostaje jedan od najboljih borbenih hellikoptera...
da je Sikorski vise bio fokusirao svoj rad i posle oktobarske revolucije,bilo bi jos stotine drugih projekata i modela helikoptera u Rusiji,i do pet puta bolji od americkih...al,cim je krocio na ameriku,ovi su ga odmah preimenovali u njegovog i jos ispali tolko drski da naprave kompaniju pod njegovim imenom i proglase helikoptere za proizvod sa njihovim najvecim ucinkom... Smile Smile Smile
sjajan helikopter!ubojit,ima mesta za transport,jeftin,... Smile Smile Smile moj omiljeni helis.(s tim sto mi je crni jastreb samo malo lepsi... Smile Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim da se nisu baš potpuno odrekli aviona... Da li još lete za današnji luftvafe, zna li ko?Šta bi sa MiG-29 i amerikancima? Oni su nabavili jednu količinu posle raspada SSSR, ko zna čijih, pa su leteli na njima u svrhe taktičke obuke,tj. dogfight-a, čini mi se? Ima li ko više informacija o ovome?
Mislim da raspolažemo sa više od 2 Mi-24, samo što su van letnog stanja, trenutno..
Jedno vreme su "ležali"na Surčinu, pokriveni ciradom, iza hangara civilne avijacije JAT-a.
To je bilo 2005.-te, ja ih lično video
Nabavili su 29-ke od Moldavije. Međutim pola nije bila u letnom stanju(a s obzirom da je USAF nije imao para da naruči rezervne djelove iz RAC MiG Smile oni su nastavili da lete sa nekoliko preostalih aparata). Sudbina im je danas nepoznata.
2 Mi-24 su pripadali JSO-u kao što znaš, RV ih zvanično nikad nije imalo. Na Surčinu je pored njih prekriven "ležao" Mi-17 takođe ex-JSO, moguće da si pomiješao. Vjeruj mi, ti bi bio prvi izvor koji ovo govori.
Mi-24 jeste moćna mašina, ali ja bi prije volio Gazelu(ili njene verzije Gamu ili Heru) u letnom stanju borbeno sposobne nego nekoliko Hind-ova pozera sa piste sa kojim mogu samo da se ku*čim. Nažalost pričalo se toliko od tim Mi-24 ali niko nikad ništa da preuzme oko njih(osim ove najavljene modernizacije).
ja mislim da hrvati nemaju MiMiL24...imaju Su25 i MiG21...neke MiG21 koje smo im oborili imali su nemacke natpise u kokpitu,iako su hrvati tvrdili da su to MiG-ovi uzeti od JNA...cuo sam da su hrvati dobili od nemaca za vreme rata leo1 odredjen broj komada..da li neko zna da li je to tacno?
Znaš li ti o čemu pričaš? Pa nisu ljudi na ovom forumu vjeverice(makar ne svi).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6300
e, da počnemo redom. ujedinjena nemačka je od DDR dobila 51 Mi-24, i koliko ja znam mnogi se nalaze u Mađarskoj i Poljskoj. drugo hrvati to jest HRZ je iz ukrajne čini mi se kupila 12 ili 10 Mi-24 za eskadrilu koja je imala komarca činimi  se na amblenu, a ti helikopteri, ustvari sedam njih koliko ih je ponuđeno na prodaju je trebalo da ode u Gruziju, ali rusi su onda rekil nema Mi-171 ako diluejte sa gruzijom... ali to je druga priča. treće HRZ je htela 1993/94 čini mi se da iz gruzije nabavi eskadrilu Su-25 ali su odustali. onda HRZ je zarobila  dva MiG-21 od JNA (osvetnici dubrovnika i vukovara čini mi se) kao i nekoliko MiG-21U u Zadru. Inače većina HRZ MIG21 je iz Ukrajne i Nemačke čini mi se. nemci su 2006 prodali 22 MiG-29G po ceni od 1€ po komadu (što ih nama nisu prodali) a Mi-24 su prodavani ranije jer je Tigar bio odavno u planu dok su dvadesetdevetke zadržane kao prelazno rešenej. Naša dva Mi-24V kao i 2 Mi-17V su predata VS i mislim da će biti deo 138.mtae(?)

e sad da pređemo na moje mišljenej. ja mislim da 714.pohe treba da ima 3 odeljenja sa po četiri Gazelle (modernizovane po francuskim/NATO standardima) kao i jedno odeljenej sa Mi-35P.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Resistance is futile

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
Zastava Centar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola L6
@pg/niks
Ne sećam se tačno koliko ih je bilo (prošlo skoro 3 god.), mislim da su bile dve kosute, Mi-17 nisam tada primetio..i izgledaju "pitomije" uživo nego na fotografijama..
Ako su bile dve, koji helik. je nastradao na Kosovu - Nato prikazao snimak na jednoj od konfer. za štampu, pogođen laserski navođenom bombom direktno Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
i mi smo njima skembali jedan apache i jedan chinook na zemlji,tj 72.spec brigada...hahahaaaa Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
i mi smo njima skembali jedan apache i jedan chinook na zemlji,tj 72.spec brigada...hahahaaaa Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Koliko smo mi njima skembali ne znam, puno priče a malo dokaza(ili nimalo, osim za F-117 i F-16). Priče su bile, pa i novinski članci da smo uništili 17 Apača na pisti na Rinasu(aerodrom kod Tirane) koji su taman stigli iz Belgije. Tog dana sam svojim očima gledao 2 G-4 koji su poletjeli sa Golubovaca(ali šta je dalje bilo ne znam, jer ni Podgorički korpus nikad nije dao zvanične informacije).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6300
koliko ja znam oba Mi-24 kao i oba Mi-17 se nalaze na batajnici i čekaju da po njih dođe Ruslan i odvede ih u Moskvu (a možda ih remontuju i u Momi, a možda ih uopšte ne remontuju). e sad ja sam čuo priču da su negde '98 šipci spičili Mi-24 ali slabo te je Mi-24 morao brzo da se spusti i onda su iz njega izašli specijalci i pokokali šipce. takođe sam čuo da jedan Mi-24 ima zavareno mesto na kojem su ga valjda spičil u Afganistanu. e sad najveća misterija oko ovih helikoptera jeste odakle su oni? da li su iz Rusije, Belorusije, Ukrajne, Kazahstana, Uzbekistana, Gruzije ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
zar je bitno odakle su...nasi su...nas i rusa 1,000,000,000,000,000  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Dec 2024, 12:28:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.