Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 01:55:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemačka: Počelo zabranjivanje burki  (Pročitano 11033 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ако су оне присиљене, онда сам и ја присиљен кад постим, злостављају ме и не дају ми да једем честито. Шупља логика.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...to je drzava!
gospodo muslimani,zasto ste vi dosli u nasu drzavu?uglavnom ste ovde stigli,kao azilanti.ili su vas politicki progonili,
ili su po serdi bili ekonomski razlozi,ili sta vec?hvalili ste "vrednosti" demokratskog zapadnog sveta,bili spremni,da se integrisete u drustvo,koje vam je pruzilo gostoprimstvo. i tako korak po korak,vi ste doveli situaciju u poziciju,da se mi VASI domacini,osecamo nelagodno pred vama GOSTIMA?stiteci vasa prava na kulturu,veru...
nacin ishrane,od nasih gradjana pravimo gradjane drugog reda?mi moramo nasoj deci,da objasnjavamo,zasto je neophodno da se gradom setaju ljudi pod ceradama?a onda,kako tojistoj dci da objasnis,zasto ih deca tih ljudi pod ceradama mrze?gospodo muslimani,mi nemamo nista protiv vase vere,ali!u nekim od zemalja iz kojih ste dosli kod nas,obicna setnja sa zenom otvorenijeg dekoltea bila bi pogubna po zivot!tako,od sutra vase zene morace da se upristoje i da se ponasaju shodno "vrednostima" demokratskog zapadnog sveta,u koji ste dosli,poljanama,rekama,kamionima,kontejnerima,buradima... ako ne zelite,da se prilagodite.onda mars u tri lepe picke materine,odakle ste dosli,pa setajte po vasim gradovima kao pokretni kampovi,i kupajte se u satorima.
od sutra,drage nase muslimanke,ocekujemo da vas konacno i upoznamo,bice mnogo lakse komunicirati sa nekim kome mozes da vidis lice.
...kulturno obacanje,posle kojeg to treba hvatati i skidati na sred ulice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Moram priznati da je to veoma nezgodno. Prvo preko burke, ne moze da pushi, a drugo iako je natrcis, mozes doci u situaciju da vidis samo rutavo dupe, sa samo jednom rupom.
Apsolutna zabrana.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ako,ako,i treba.  Smile

jes da su se malo kasno setili,al ajde...  Smile

inace,verujem da @Mok'ca sprema odmazdu zbog ovoga...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Moram priznati da je to veoma nezgodno. Prvo preko burke, ne moze da pushi, a drugo iako je natrcis, mozes doci u situaciju da vidis samo rutavo dupe, sa samo jednom rupom.
Apsolutna zabrana.
Bradonji nista drugo ni ne treba. Daj mu samo rupu, ne treba mu citava zena.  Smile

Елем ... оно што нама изгледа као присила, често је нечија самостална жеља, небитно како настала. Мислим иде ми мало на 'рац то лицемерство типа ''забранићемо им ал то је за њихово добро'' ... реци лепо ко човек, забранићу у мојој кући шта хоћу то је моје право, коме се не свиђа има свако право да потражи средину која ће му одговарати.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 13:49:18 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kada si u Rimu ponasaj se kao rimljanin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...ma ova domicilna muslimanska govnarija,sto misle da su veci muslimani od samog proroka,spadaju u grupu najprilagodnijih oblika taloga od zivota.sutra,ako po nemackoj,francuskoj,svedskoj,svajcarskoj pocnu da skidaju burke i ta srednjovekovna govna sa sebe,ovi sa ovih prostora za tren oka transformers i dok si trepnuo ima bagra da seta cilindre i monokle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Dobro je sto su ih malo uzdrmusali Sarkozi, Merkelova i Cameron, ali ima tu jos posla da se radi.
Meko je to.Oni Arapi nikada nece shvatiti da je zena zena, ma kakvu joj burku natako.
Video sam ih ja skroz pokrivene, samo jedno oko joj se vidi, ali bato to jedno oko igra za deset golih dupeta.
Sve ti njim kazuje. Pa sto joj onda drzis burku?
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 14:41:17 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Meni su bas seksi muslimanke sa onim diskretnim maramama, a one u dzinsu.  Smile  Ove nindze odma ubijaju bilo kakvu zelju.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
samo se vi zajebavajte...oni kad popizde i zasviraju dzihad...ocistice planetu
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 01:55:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.