Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:36:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsada bebama  (Pročitano 4472 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Da ovo je recimo jedan od silnih transparenata koje su se pojavile na ulicama Sarajeva, Mostara , Tuzle ali i Banjaluke.... (znam da ce neko reci da se Banjaluka ogradjuje i razlikuje od transrenata u Sarajevu pa na bilo koji nacin, ali svako ima svoje misljenje) Cini mi se to je specifikum ovih nemirnih desavanja -- jednostavno Bosna je zemlja viceva i neke ogoljene gotovo vulgarne logike katkad -- otuda ovako veliki broj transparenata i vickastih dosjetki -- a cini se da je sve poceloi od protesta u Banjaluci ta kultura aforizama i transparenata.
Postoje brojni detalji aspekti uglovi sa kojih bi se moglo gledati na ove proteste.Nekako je gradjanstvo iznijelo sebe na ove proteste, iznijelo svoj duboki emotivni i licni utisak obicnog gradjanina.Tako da se moze na siroko ali ja naprosto nemam zivaca.

Uglavnom imate situaciju u kojoj se narod osjeca prevarenim ponizenim, nemate vise zastitu od Hrvatske Srbije i Turske pojedinih nacionalnih zajednica, o tome ljudi rijetko razmisljaju. Evo zasto tako mislim:
Imate taj sloj bezlicnih kapitalista ili ljudi sa diplomom koji rade u toj administraciji i primjerice neka govorimo o politicaru poslaniku iz nekog grada u RS . I recimo ako ste obicni gradjanin vi normalno zelite da predlozite eku inicijativu za vas grad da se poboljsa zivot i slicno, ali taj tip jednostavno sklopi svoju akt tasnu i ode u Sarajevu pokupi 4-5 hiljade km-ova-- i nema price o tim potrebama i zamislima -- taj gospodin brani taj nacionalni interes u Sarajevu u toj bijeloj palati pravde i demokratije..
Taj gradjanin iz RS nema nikakvo pravo na taj glavni grad-- ne zato sto tu zive nacionalno nastrojeni ljudi nego zato sto je toliko jadan da ne zna sta bi radio u tom gradu-- nema vremena i ne vidi smisao u tom gradu koji je glavni grad njegove Zemlje-- po administrativnom i svakom drugom osnovu,  isto to vrijedi i za gradjanine Federacije-- njihov popstanak i bivstvovanje u RS je je prakticno jako tesko a cijelo vrijeme neko gore iz Sarajeva ili ne misli o povratku ili naprosto na povratak gleda iz udobnog Sarajevskog tog centra.

Dakle ljudi su sve manje gordi i na negativan nacin nacionalno svjesni nema vise arogancije i ponosa na svoj nacionalni korpus -- nekako ljudi iscekuju poteze drugih naroda tako mi se cini -- boli me briga ako grijesim-- znate nekada se u ovoj zemlji i ovim zemljama na pripadnike druge nacije gledalo kao na neke heroje kao na nekakve trinaeste ratnike. I naprosto s time kako sam zapoceo rekao sam da je narod ponizen i povrijedjen-- pazite politicari se dobro slazu i zaradjuju -- na neki nesvjesan nacin to je narod skuzio i konta ako vi gore dijelite tu bosansku imovinu pa vrijeme da i obicni gradjani na isti nacin dijele.

I tako dlaje , i tako dalje....
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Motorola 
Da,da,ovo sedenje im se odlično uklapa u poruku transparenta... Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Kakvo sjedenje ljudi se nalaze pred zgradom palametna to ti je otprilike prilicno izolirana zgrada, kazu pravde i demokratije, znaci imas magistralu pa na cistini tu zgradu ne mozes ti sad pohrliti ko mutav tu -- bar koliko ja znam takvo je stanje.
I tezak je dan jebiga vruce a tu je sve go asfalt i vrelina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Motorola 
Ja samo komentarišem fotografiju koju je postavila Anea .  Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:36:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Opsada bebama

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.