Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nekoliko pitanja i nejasnoca u vezi djevojaka  (Pročitano 2945 puta)
08. Avg 2013, 22:06:44
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
Zastava Сандански
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ovako imam nekoliko pitanja  Smile Kolika je vjerovatnoca da neko normalni, normalnog fizickog izgleda (ne nesto lijep) da smuva neku bas lijepu djevojku? Naravno ako izuzmemo parice,kola i to  jer mislim na djevojke u skolama (istim razredima npr)  Smile Zasto one uvjek idu sa nekim sminkama a nijedna sa nekim ''normalnim'' momkom.  Smile Da li je tu presudna prica il tako nesto? Drugo pitanje se odnosi kako neki mentoli uspjevaju da smuvaju dobre ribe a ja ne  Smile Uzmimo primjer jednog mentola iz skole, sa kojim sam se nekada vracao iz skole ja on i jos ponekad 2-3 druga, i on nas je svaki put ''otvarao'' tj. otvarao glavu sa njegovim pricama, koliko je smarao.. kad nam prilazi uvjek eo ga ovaj crnjak sad ce da nas izotvara.. i njemu je uspjelo (koliko ja znam samo za njih) da smuva 2 ekstra lijepe djevojke iz njegovog razreda, sad je pitanje kako  Smile Nije nesto lijep, malo mu usi dolaze do izrazaja  Smile
Da li se djevojke pale na misicave momke ili na momke normalne konstitucije takodje me i to zanima, ili na mrsave il debele sta je bolje od toga ? Takodje me zanima da li ste za da muskarac treba da brije stomak, intimnu zonu, i pazduh il barem nesto od toga?  Smile Pozdrav, toliko od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
Imam osecaj da normalne devojke (ne sponze i etc) cekaju bilo ko da im pridje ali bilo ko.
Kad prodjem gradom i gledam ljude..To sve nesto umisljeno,nabedjeno , istripovano sto je jos cudnije bez razloga.
Mislim i na muskarce i na zene ..pravo doba egoizma.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
slazem se sa jasarom
i moram da priznam da sam i ja primetio par cudnih stvarcica
tipa da sa devojkama koje su prelepe i koje su imale veliki broj partnera,devojkama koje su u narodu obelezene kao kurve,prilicno lako prici i zapoceti neku pricu,muvanje i slicno i da su vecina njih potpuno normalne i otvorene devojke iako na prvi pogled izgledaju nabedjeno iako su u stvari prilicno prijatne za razgovor
znate na koje ribe mislim,mislim na ribe koje imaju po 4-5 hiljada prijatelja na fejsbuku,ribe koje se slikaju skoro gole ispred ogledala,nafurane male i slicno  Smile
i cini mi se da je njihov problem to sto se neki muskarci plase da im pridju  Smile

takodje mi se desilo i par polukomicnih situacija gde devojke koje su teski gabori nece da prihvate da im platim pice i gledaju me kao amebu  Smile
prisao sam tako jednoj debeloj raspad devojci koja me je odmah presekla ostrim nadmenim pogledom tipa-sta ovaj jadnik hoce od mene i posle 2 minuta mi je rekla da je ostavim na miru  Smile

tako da ti predlazem da slobodno prilazis i ribama za koje mislis da su ti nedostupne i za koje mislis da su van tvoje lige  Smile
i takodje mislim da je klasicno muvanje izumrlo odavno odavno  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
mob
Samsung Galaxy S III
Nisam iscitao sve.. al vidi, ja imam rodicu... sto bi vi braca srbi pederski rekli sestru od tetke... E, ex-manekenka, glupa ko korac, otac pun kao brod.. vjerujes li ti meni da je ona uvijek u drustvu iskljucivo lijepih ljudi ? Svaka drugarica mora da je bar priblizan rang njene ljepote. Ne samo ljepote, nego da ima i taj glamur, stil i novcanu podrsku, pa se piju kapucina po najluksuznijim mjestima Evrope.. To se zove krem... Primjetio sam da se taj krem dobro slaze sa celebrity kremom ovog drustva, dobro koegzistira... obrazujuci Visi Nivo, Visi Sloj. Poput arijevaca, poput nacista... E sad, ka tom lepljivom sloju tezi svaka balkanikus cura koja na nesto lici... koja u svom izgledu ima kapaciteta da pije mohito na luksuznoj jahti svoje drugarice, jebaca ili druga, parkirane na sred Jadrana plavog.  Zamisljas li sebe da pridjes takvoj curi ??? Pa ko si ti sine moj.... nema veze sto vozis Golfa 4 i sto imas siguran posao od 600€ plate ili babin stan u centru.. Nije ti ni to dovoljno da udjes u elitni klub  i time povecas sebi sansu da pojebes delux curu, vjeruj mi na rijec, no se lati neke kasirke sa ljepuskastim momentima.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Zavisi sta smatras pod lepim. Devojkama je dovoljno da i mse makar malo zasvidjas i da im budes interesantan. A taj tvoj prijatelj ih upravo navatao na "pricu". Malo im se zasvidjao, koliko god tebi da su te njegove price bile smaranje bio tim zenskama interesantan i poklonio im malo paznje i to je to...

A i ovo sto jasi kaze, jedva cekaju da im neko pokloni paznju. Pogotovo te mladje...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 214
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Ako sebe ne smatras bas lepim, zasto devojka mora da ti bude bas lepa? Ne kazem da fizicki izgled nije bitan, ali je mnogo bitnije kakva je ona osoba. Uglavnom je paznja ono sto osvoji devojku.
Sad, zavisi od osobe za gradju, al' ni ona realno nije bitna, bitan je tvoj pristup prema njoj (meni je previse vestacki kad vidim nabildovane likove).
Mislim da treba da briju pazuh (moje misljenje). Smiley
IP sačuvana
social share
,, Preleti beskonačnost
   i pobedi vreme i maštu,
   ali nikad ne zaboravi
   kako se korača po zemlji. ''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
ako ne mozes u Srbiji da nadjes lepu finu devojku sa kojom mozes biti u vezi onda ces tesko to naci negde drugde (ovo ce ti svi koji su iole nesto proputovali reci)
te price kako samo punise tovare 9ke i 10ke odmah padnu u vodu kad u subotu (nedelju) u 2 ujutro vidis 5 extra cica koje se prevozom vracaju kuci sa nekim likom. dakako, ima ih koje jure novac ali te ce ti vrlo brzo otkriti 'u kom su fazonu' i odjebati te kad vide da nisi sin od nekog djilkosa...
s tim odmah da ti bude jasno da SVE zene vole uspesnog muskaraca (moze da zaradi novac, stavi meso na sto i plati racune na kraju meseca) koji ce je dobro jebati i oploditi kada dodje vreme za to. tu ima raznih nijansi da koja voli neke druge stvari manje ili vise ali ovo je od sustinskog znacaja.
sto ti je veci drustveni status - to bolje po tebe.
kako nisi adonis, moraces se pricom uvlaciti zenama u gacice. imas mnogo materijala na internetu sta i kako...
u principu, izgleda da zene vole trbusnjake. definicija je dakle bolja od mase (ne definicija koju imaju u etiopiji vec 'normalne' mase). sitne zene cesto vole visoke muskarce, medjutim sto bi rekli 'privlacnost nije izbor'...
i nemoj da placas pice zenama. NIKAD!
to samo adonisima prolazi...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
prisao sam tako jednoj debeloj raspad devojci koja me je odmah presekla ostrim nadmenim pogledom tipa-sta ovaj jadnik hoce od mene i posle 2 minuta mi je rekla da je ostavim na miru
Дилдо сасвим коректно обавља посо.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
mob
Samsung Galaxy S III
Citat
u principu, izgleda da zene vole trbusnjake. definicija je dakle bolja od mase (ne definicija koju imaju u etiopiji vec 'normalne' mase).
Vidis u Crnoj Gori, je obrnuto. Odje je bitno da momcic sto vise podsjeca na medjeda ili gorilu. Sto veci i sto deblji je ono sto ih asocira na oceve, djedove, rodjake, pa to logicno i traze za sebe. Jos ako je grlat, tim bolje. Indigo. Koliko uticaja, mentalitet, porodica, pa ti vidi.. Nije lako zeni da odabere, a da ne podbaci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
CG je loviste za sebe...
ja sam govorio za Srbiju brale.
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
mob
Samsung Galaxy S III
CG je loviste za sebe...
ja sam govorio za Srbiju brale.

A ja za Crnu Goru care. Sta cemo sad ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
s tim odmah da ti bude jasno da SVE zene vole uspesnog muskaraca (moze da zaradi novac, stavi meso na sto i plati racune na kraju meseca) koji ce je dobro jebati i oploditi kada dodje vreme za to. tu ima raznih nijansi da koja voli neke druge stvari manje ili vise ali ovo je od sustinskog znacaja.
sto ti je veci drustveni status - to bolje po tebe.
kako nisi adonis, moraces se pricom uvlaciti zenama u gacice. imas mnogo materijala na internetu sta i kako...
u principu, izgleda da zene vole trbusnjake.

Богаташ да изгледа као ватерполиста и буде доктор наука. И да у кревету да буде животиња. Дакле, њежни, интелигентни, доброћудни, згодни, имућни, успјешни див.  Smile

Колико је женама лакше да пронађу партнера...
« Poslednja izmena: 12. Avg 2013, 17:48:11 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
А с друге стране и ми би да цура изгледа као млађа, љепша сестра Жизел Бундшен, кува као старамајка, зна понешто о тзв. мушким темама и не изговара више од 100 ријечи у минути. Мало ли је.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Da li treba da ponavljam svoju teoriju kako je sasvim drugacije ono sto ljudi ocekuju od onoga sto zaista dobijuSmile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.