Arianna me je zamolila da postavim ovu temu i napisem ono sto mi je rekla. Uzdrzacu se od komentara na ovu temu, samo cu prenjeti ono sto mi je rekla da napisem.
Ovako., Zamolila je SF-a da joj skine mod, status, I Odina da obrise njene slike iz albuma........ Kao razlog odlaska navodi :" Necu da budem clan foruma gdje klinci imaju blagoslov administratora da pljuju po clanovima koji su tu od pocetka i koji su svoje vrijeme, zivce a i novac ulozili u forum"
To su njene rijeci a ja se totalno ogradjujem.......
Ako ona nadje i rec blagoslova nek se javi da keshiram koliko treba. Za ono sto je radisa uradio sve sam rekao, al da sam ga blagosiljao, blagosiljao sam ga samo i iskljucivo u mesto rodjenja. To ti njoj prenesi, svi koji su tu bili videli su sta sam rekao, a iz razloga pristojnosti to necu kopirati ovde, sako hoce da cuje nek se javi, al nek popije nesto za smirenje, posto u principu retko tako psujem. Inace, ona je bila u po najboljim odnosima sa tim klincem od svih nas, ja nisam ni znao da se on bavi umetnickim radovima dok to nisam video pre nedelju dana. Jedino sto nisam uradio je nisam otvorio javnu temu o tome, a to sam uradio iz 3 razloga: 1. prvo nisam imao komp 2. onda mi je dosla najvaznija osoba u zivotu pa zaista nisam imao zelje i volje da makar i sekund vremena trosim na nekog mucenika i njegove komplekse. 3. nisam hteo da se o tome javno raspreda jer bi to samo moglo da povredi neke ljude koji to nisu zasluzili.
Kad neko ima nesto da mi kaze neka mi to i kaze, ako nesto mrzim to su advokati.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Zaista nemam namjeru da budem niciji advokat.....Samo sam uradila ono sto me je zamolila...... Nemam nista s tim i ne zelim da se mijesam.... Ali koliko ja znam, nije rijec o Radisi ....... Na tebi je da li ces uraditi to sto te je zamolila ..... Ona je odlucila da se ne pojavljuje na forumu vise i ja to postujem a ako te interesuju razlozi , moraces nju pitati jer ne zelim da komentarisem......
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne znam sta je u pitanju, ali znam da je jedini koga sam podrzao bio djiki, a prilicno sam siguran da sa time ima veze... dragon je mozda imao neki ok stav, svrabi isto tako, ali jedini ispred koga sam spreman da se zalozim tu je djiki. Nije bitno, ne znam sta se desavalo 2 nedelje, samo sam povremeno stihijski uletao, sredicemo to. sta god bilo.