Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:15:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 4.000 E  (Pročitano 4300 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
Kupila bi...predpostavljam novi kompijuter( to mi trenutno pada na pamet) a posto sam ja skromna..i preostalo bi mi parica..kupila bi i administratoru jedan..posto ga ovaj  izdaje.hihih Smile
IP sačuvana
social share
Ana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
I ja bih kupio administratoru novi kompjuter Smiley kakva je to cudna koincidencija slucajnosti Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
da..mozda nas i strefi nekih 4000E s obzirom na koincidenciju...nista nije slucajno hihihi Smiley
IP sačuvana
social share
Ana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pre ce da me strefi srcani udar nego tako nesto...
A kad pogledas malo oko sebe ... u normalnim zemljama... to nisu tako basnoslovne pare kao ovde... to je jedna plata... 13. plata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Obisao bih drustvo i rodjake po belome svetu Smiley
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
kao prvo bi sebi kupila auto.. polovan neki ima da se nadje za 4000€, ali nije to Bog zna sta...Ja bivolela sabi da kupim golfaIII ili 307(iih nema za 4000€ da nadjem 307  Smile  Smile ) skupi su u parisu auta, i ako su polovna....
inace kupila bi sebi noviji kompjuter. Ili bi stavila u banku, da mi raste kamata...
Nikada nisam razmisljala za 4000€, ali znam da toliko cu biti placena u mom poslu  Smile pa posle sta bude nek bude...
IP sačuvana
social share
Mora da sam vatra, Kad god me ugledas, Palis se
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Citat: SerbianFighter
Pre ce da me strefi srcani udar nego tako nesto...
A kad pogledas malo oko sebe ... u normalnim zemljama... to nisu tako basnoslovne pare kao ovde... to je jedna plata... 13. plata

u pravu si da u strane zemlje plate su oko toga, ali kada pogledas, naprimer moji roditelji sto su osli u francuskoj, oni rade kao snajderi, a plate su im od 1000€ do 1300€, ali kada gledas, sve sto ima da se plati (struja voda, pa stanarina, na izvestaj, i mnogo jos toga) skoro nista ti ne ostane na racunu, na kraju meseca.... A u SCG-u svi misle da je lako se ziveti u inostranstvu, ali nije to tako lako...celu godinu se maltretiramo da bi mogli da dodjemo u domovinu. A posle svi te ogovaraju kako imas pare, a mi cele godine radimo da bi mogli da izgradimo kuci ....
IP sačuvana
social share
Mora da sam vatra, Kad god me ugledas, Palis se
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne, ne mislim da je lako ziveti, ali mislim da se moze ziveti.. zbog 2 stvari:
Jedva da nesto ostane na racunu, ali ipak ostane!
I ti nisi ni za sta uskracena kad je normalan zivot u pitanju.
Ovde nije moguce ziveti..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:15:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.