Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:56:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: neka mi neko pomogne da se ne ubijem  (Pročitano 9494 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Mina,
ovde si dobila sasvim dobre i pragmatične savete. Uz malo dobre volje i truda, već danas možeš da počneš da ih sprovodiš. I nemoj da misliš da će biti lako. Neće. I nije nikad. Biće teško, ponekad naizgled nepodnošljivo. Ali ne toliko teško da ne možeš da izdržiš. A ta borba biće vredna utrošenog tuda i strpljenja. Samo napred. Smile

p.s. Po mnogim većim gradovima u Srbiji postoje potpuno besplatna savetovališta i SOS telefoni za ljude koji imaju različite probleme, od depresije i suicidalnosti, preko narkomanije pa sve do problema sa učenjem, pamćenjem, itd. Raspitaj se malo, potraži po netu, pa se javi nekome od njih čisto radi čašice dobrog razgovora.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung Galaxy SII
Zelim da zivim.  Imam trioje divne dece.  Ali problemi su preveliki i ne mogu da se izborim sa njima.  Ni ja ni suprug nemamo posao, a gde nema para, odmah je tu i svadja.  U stvari, ja i on se nikad nismo ni slagali.  Interesovanja su nam dijametralno suprotna.  Posto sam ja obrazovanija od njega, uvek je zeleo da me spusti na svoj nivo.  Nisam ga napustila ranije, jer nisam imala gde da odem.  Sad kad sam bez posla, pogotovu nemam gde.  On svoju nervozu prazni tako sto vice na ukucane, vrlo cesto bez razloga.  A ja sam emotivac.  Meni sve to tesko pada.  Ne tuce me, ni mene ni decu, ali u nekim trenucima pozelim da se ubijem samo da se njemu osvetim za sve.  Nekako sam njega okrivila za sve.  I za to sto sam iz grada dosla u selo gde nemam ni jednog prijatelja, i za to sto me je odvojio od svih mojih bivsih prijatelja, i za izgubljenu karijeru jer sam posao napustila zbog njegove ljubomore.  A najvise za duboku depresiju u koju sam upala.  Ne izlazim iz kuce, ni sa kim ne pricam, kljukam se sedativima pa pola dana prespavam, mnogo citam da ne bih mislila na svoje probleme, nemam knjizicu pa ne mogu ni psihologa da posetim. . .  A jedina moja svetla tacka - deca - traze: patike, knjige, odela, sladoled. .
I ni malo me ne tesi kad kazu da ima i gorih sudbina.  Svakom je njegov problem najtezi, a moj je neresiv.  I ovo mi je prvi put da se nekom zalim i to zato sto ne mogu da spavam.  A iskreno, ne verujem da savet ili pomoc za mene postoji

Pa lepo je na selu. Jos ako se ima malo zemlje, da se obradjuje i lepo od toga zivi, jos bolje. Priroda, milina. Kada je covek dokon ima vremena da razmislja o tim sranjima tipa samoubistvo. Kada covek radi, ne bakce se sa tim stvarima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Molim te nemoj više da je savetuješ.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Time is on my side ...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4737
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Mina-najlakse sto mozes da uradis je da na pravis glupost..veruj mi svako u zivotu ima los period..nije sve kao po loju-Veruj da Bog nikad nece da stavi pred tobom problem koji neces znati da resis.Suvise si depresivna i ne razmisljas hladne glave vise razmisljas o tome da imas problem a ne o njegovom resenju.Ti trebas kao majka i zena da se uzdignes iznad svega  a ne da tones sve dublje .Sedni malo budi sama sa sobom i razmisli.Resenje postoji samo ga ti ne vidis.Uzmi novine prati oglase sigurno ima poslova tipa cuvanje starijih ljudi il dece to se ok placa.Obrati se socijalnoj sluzbi...Koliko god da si slaba moras  samu sebe da nateras da ojacas i da krenes dalje nemoj da te drugi zale pa ziva si zdrava si -zasto?Ima ljudi koji su neizlecivo bolesni pa su jaki i hrabro guraju kroz  zivot i ne daju da ih bolest obori i pobedi.Nemoj tako...razmisli dobro o svemu al prvo razbistri glavu ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6120
Uzmi start up kredit za male preduzetnike, kupi 30 koza,i dve sherpe, 5 metara drva i 4 pamucne gaze. Sve sto treba je da se zasuku rukavi i krene u biznis. Kozji sir 280-350, a gde su jarici. Mozes i 10 krava ako imas stalu posto kazes zivis na selu. Gde bre nema posla....Uzmi zemlje od seljaka u komsiluku, na trecu vrecu nema ko ti nece dati. Seme drzava daje za neke bezvezne pare. Nek muz pozajmi traktor da poorete o posejete i eto para....tesko je nije nista lako, ali da nema posla... najlakse je ubiti se... Smile 
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
стручњак Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
bogme ja odstampao da imam. nikad se ne zna...djavo je jaki... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 
Citat
Ima deciji dodatak za troje dece je oko 12000 dinara

дечији додатак за троје деце је око 6.500 динара
родитељски додатак за треће дете је око 6.000 динара месечно док дете не напуни две године

државна управа...шта ћеш Smile

а трол вероватно јесте Smile

nece biti....Novi Sad 4.300 dinara dodatak za jedno dete,
8000 dinara drzava daje 2 godine za trece dete  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
LG Nexus 5
Uzmi start up kredit za male preduzetnike, kupi 30 koza,i dve sherpe, 5 metara drva i 4 pamucne gaze. Sve sto treba je da se zasuku rukavi i krene u biznis. Kozji sir 280-350, a gde su jarici. Mozes i 10 krava ako imas stalu posto kazes zivis na selu. Gde bre nema posla....Uzmi zemlje od seljaka u komsiluku, na trecu vrecu nema ko ti nece dati. Seme drzava daje za neke bezvezne pare. Nek muz pozajmi traktor da poorete o posejete i eto para....tesko je nije nista lako, ali da nema posla... najlakse je ubiti se... Smile 

стручњак Smile

Dele te kredite, biju ko ne uzima.

Ontopic

Ne treba druge kriviti za probleme u kojima se nalazis. Knjizica, pa kod doktora. I po svemu sudeci, nisi na selu. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
Ima deciji dodatak za troje dece je oko 12000 dinara

дечији додатак за троје деце је око 6.500 динара
родитељски додатак за треће дете је око 6.000 динара месечно док дете не напуни две године

државна управа...шта ћеш Smile

а трол вероватно јесте Smile

nece biti....Novi Sad 4.300 dinara dodatak za jedno dete,
8000 dinara drzava daje 2 godine za trece dete  Smile

ок...руководилац одељења за друштвене делатности где иначе спада и брига о деци очито не зна свој посао...који ради 30 година
хвала сандра на тачној информацији Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:56:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.