Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: multimedijalna prezentacija naše stvarnosti  (Pročitano 747 puta)
08. Jun 2006, 22:34:17
Svakodnevni prolaznik

dobro je danas,sutra će biti gore

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia TamoNeki
               -  imam 34 godine,radim u jednoj državnoj instituciji, (dok je neukinu),  gde se nose razne vrste uniformi,na "bureku" sam već nekih pola godine i mislim da je ovo sajt koji zaslužuje svaku pohvalu, uz odobrenje vlasnika sajta  rešio sam da pokrenem temu gde bi članovi ovoga sajta prezentovali svojih ruku delo,tj. razni multimedijalni sadržaj koji su oni sami napravili uz pomoć w.m. makera ili nekog drugog programa,računam da ovaj program imaju svi pošto je sastavni deo windowsa xp,naravno postoje i mnogo kvalitetniji programi ,  ali ovaj je besplatan.
               -  okružen beznađem i vrlo teškim životom u našoj omiljenoj  zemlji  nisam mogao da pronađem bolji način kako bih sebi dao malo oduška,pa sam tako krajem prošle (2005)  godine napravio nekoliko multimedijalnih prezentacija  koje je do sada videlo samo nekoliko članova moje  uže porodice,sada bih želeo da to što sam napravio podelim sa svim dobronamernim ljudima koji prate ovaj sajt i koje to zanima,verujte mi da će te se mnogo bolje osećati,ako neke teme koje vas bole,čine da se osećate tužnim  i nemoćnim pretvorite u animiranu prezentaciju,na mene je delovalo,pa vas pozivam da mi se pridružite i da počnete da pravite i objavljujete svoje multimedijalne prezentacije.

-  za početak postavljam dve prezentacije "mrak u srbiji" i "partija poštenih policajaca" ili skraćeno "ppp",u originalu ovi filmići imaju po 100 mb,ali sam ih radi lakšeg preuzimanja smanjio na 14 mb i 8 mb.
             - nadam se da ćete se lepo nasmejati,a ako se na trenutak naježite to znači da ono što sam napravio ima nekog efekta.

1."mrak u srbiji" -veličina 14 mb-možete preuzeti sa ove adrese- potpuno besplatno-http://www.megaupload.com/?d=MJOWCRGD

2."partiju poštenih policajaca"-veličina 8 mb- možete preuzeti  sa ove adrese-potpuno besplatno-   http://rapidshare.de/files/22565324/PPP_03_deo.wmv.html

IP sačuvana
social share
"ko na vreme shvati da život kratko traje,on se samo tuca i za sve mu kurac puca!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.