Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 427 428 430 431 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1071684 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
U pitanju je horor film i radi se o zeni koja je navodno cuvala decu u nekoj kuci i ubijala ih.  Devojka koja je imala traume zbog toga dobila je neku ponudu za snimanje ne znam ni ja cega u toj kuci.  Film se zove nesto na foru ukleta kuca i tako to.  Ne mogu da se setim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
@MilicaBeograd89

Нисам гледао, али према радњи као да овај филм.

Плот:Dark House tells the story of the Old Darrode House, where Janet Darrode ran a foster home for children and then murdered all of them and killed herself.

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Jeste, taj je.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 52
Zastava Svilajnac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy Mini
Snasao sam se, izvinjavam se na spamu.. Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2014, 02:21:11 od Trlle »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
E ovako, gledala sam jedan film pre jedno 5 godina i jedino cega se secam jeste da je porodica ciji je otac bio zarobljenik doziveli brodolom , svi na brodu su poginuli samo je ta porodica ostala ziva , oni su naselili pusto ostrvo i tamo su sagradili prelepu kolibu. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
http://www.imdb.com/title/tt0054357/

Можда овај ако је старији?  Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
POMOC !

Niko zivi ne zna koji je u pitanju film,a pitao sam milion ljudi,a sto je najgore odlicno se radnje sjecam i svega ali nikako ne mogu da ga pronadjem,naime o cemu se radi

Gledao sam ovaj film prije 5-10 godina na TV-u 2 puta,ostavio je jak utisak na meni,medjutim nikako ne mogu da ga pronadjem,a muku mucim vec dugo,dosta radnje se sjecam i molio bih vas Filmofile da procitate ovo sto cu napisati i ako neko zna da mi pomogne

Glumaca se ne sjecam,nekako kroz maglu cini mi se Tim Robins medjutim siguran sam da nije on,ne vjerujem da on moze odigrati ovako "zlu" ulogu,mozda neko njemu fizicki slican,radnja filma je sledeca:
U pitanju je jedna porodica (muz i zena,cini mi se i dvije cerke) i sada radnja traje tako neko vrijeme u okviru desavanja te porodice kako vrijeme provode. . e onda covjek (broj 1,tako cu ga nazivati) neki dan dok je vozio jednu cerku u skolu ili negdje drugo (barem mi se tako cini) ugledao je neku zenu kako ulazi u prodavnicu i potrcao je za njom nazvao je po imenu ali se ona predstavila kao potpuno neka druga zena i nije znala ko je on i posla je. . ispostavilo se da je to neka njegova cini mi se djevojka koja je nestala odavno. . . e sada on pocinje neku potragu za njom ali bezuspjesno. . sve dok jednoga dana nije dosao neki covjek (broj 2) predstavljajuci se kao VODOINSTALATER da mu namjesti nesto u kuci,a ustvari taj covjek otima djevojke i vodi ih kod sebe kuci i stavlja u nekakvi otvor ispod zemlje i tu ih zatvori. Tako je on snimio cerku od ovoga covjeka (broj 1) i jedne noci se prisunjao u kucu i oteo tu djevojku,cerku od ovoga covjeka (broj 1) i poveo je kod sebe kuci i stavio u tu rupu kao kovceg. . . i tako pocinje potraga (samo ovoga covjeka broj 1) za cerkom i sto ja znam. . . a bitno je i to da ovaj covjek (broj 2) djevojke koje otima izludi ih i sve im prica da postoji "MREZA" koja ih prati 24 h dnevno tako da one i da mogu da pobjegnu misle da ih prati ta "MREZA" i onda se ne usude. . . tako je bio siguran da ce mu poci u kupovinu u prodavnici a da ne pobjegnu. Ja se sada sjecam mnogih scena koje mogu opisati i zapamtio sam atmosferu i sve,a tako davno sam gledao film. Pisem u mnozini kao da je taj covjek (broj 2) otimao djevojke,a nisam siguran da li je oteo samo njih dvije ili vise

Znaci ako je neko gledao film,100% ga mora po opisu prepoznati,ja sam pitao i na nekim drugim forumima medjutim nisam dobio odgovor,cudno mi je da ga bas niko nije gledao a film je dosta dobar i volio bih da znam o kojem se to filmu radi,da ga pogledam jos jednom

Film je malo stariji,nije mnogo star,ali nije od ovih novijih,samim tim sto sam ga gledao prije 5 do 10 godina,ne vjerujem da je sniman od 2000 pa navise,mada ne znam.
Moguce da je sniman nekih 90-ih godina,mada ne znam,lupam,moze svasta biti

Radnja se odvija samo izmedju te porodice,kuce u kojoj zive i sa druge strane kuca ovog otmicara i djevojke koju je prvu oteo,pored toga sjecam se samo voznje kolima,susret u prodavnici,osvrt na ulice u nekim scenama. . . . znaci koliko se ja sjecam skoro citavim filmom radnja se odvija samo izmedju ovih ljudi,koliko se mogu sjetiti,mozda i postoji,ne znam,ali vecim dijelom filma samo izmedju njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Video sa samo pre neku godinu najavu za ovu seriju
Neko odeljenje policije, dal' su zaduženi za natprirodno ili su igrom slučaja se tu našli...
Ali uglavnom rokaju se sa vampirima, vukodlacima i sl.
Dakle serija nije počela dalje od dve godine sigurno.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 427 428 430 431 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.