Pozdrav . Film je italijanski o liku koji prodaje cipele i usput je u vezi sa najboljom prijateljicom svoje zena a smuva se i sa devojkom svog sina koja hoce da ga vodi u Meksiko. Ako neko zna Hvala unapred
Neki ''playboy'' muskarac iskoriscava devojke uzima pare od njih i uvek na kraju veze im preko telefona kaze : ''i couldnt let u to fuck me over...'' na kraju filma se pojavljuju sve devojke sa kojima je bio na njegovoj sahrani... film je iz kraja 80-ih ili pocetka 90-ih...
« Poslednja izmena: 10. Jun 2020, 03:08:13 od zemunac666 »
Ne mogu da se setim kako se zove jedna italijanska serija pa ako neko može da mi pomogne bilo bi super. Serija je bila na 3. kanalu neposredno pred gašenje (nije emitovana do kraja). Inspektorka treba da razotkrije farmaceutsku mafiju ali sklapa dogovor sa nekom farmaceutskom firmom i prikriva dokaze. To radi zbog toga što je njena ćerka bolesna od neke retke bolesti pa joj je ponuđeno da ukoliko prikrije dokaze dobije neki lek koji devojčici može da pomogne ali ga nema u prodaji.
ljudi pomagajte, kao ''ljubavni'' a zapravo satira takoreći tj komendija, dve psihopate muško i žensko kao maltretiraju ljude i čas su zajedno čas nisu i venčaju se prvo s drugim nekim osobama a posle valjda sami sasobom i ja msm da zajedno bivaju sahranjeni il tako nešto,francuski film
pre 5-6 godina gledo pa sam pozaboravljo znam samo da je vrh
Ruski film je u pitanju.....radnja filma pocinje u sadasnjici kako ruski odred ide kroz sumu i vrsi kao neku vezbu, odjednom desava se cudo da se vrate kroz vreme u drugi svetski rat jer nalecu na nemacki odred i krece drama...treba mi ime filma....hvala
u pitanju je crnogorski izbor za miss, dolaze brkate crnogorke, za jednu kazu da je poskle nekoliko turskih glava, tako otprilike ide scena, bas mi treba kako se zove film
pozdrav trazim nas domaci film ako se dobor sjecam radnja se desava u nekom podrumu gdje siju neke hlace u njima heroin i tu se nalaze kao svi iz bivse jugosalvije i svi su zarobljeni u tom podrumu i radnja je u parizu to je to sto se mogu sjetiti od informacija
u pitanju je crnogorski izbor za miss, dolaze brkate crnogorke, za jednu kazu da je poskle nekoliko turskih glava, tako otprilike ide scena, bas mi treba kako se zove film
Zvuči kao deo predstave "Dugo putovanje u Jevropu".
pozdrav trazim nas domaci film ako se dobor sjecam radnja se desava u nekom podrumu gdje siju neke hlace u njima heroin i tu se nalaze kao svi iz bivse jugosalvije i svi su zarobljeni u tom podrumu i radnja je u parizu to je to sto se mogu sjetiti od informacija