Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:43:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znam sta mi se desava.  (Pročitano 7894 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Iskreno, ne tako davno sam i ja bila u njenim godinama. I znate šta? Mrzela sam savete tipa - ma šta se oko toga nerviraš, mlada si, to je smešno, čekaj da te stignu pravi problemi...

Uh, kako su me nervirali... ali je u tom nerviranju bilo i nešto dobro. Skretalo mi je misli, zamena jedne vrste nerviranja drugom.  Smile

Dakle, svakom je njegova muka najveća. Kako to da neko nema pravo da se nervira, a drugi imaju?
Bezveze.

Devojci je teško, to nam je jasno. Nećemo joj pomoći time što ćemo obezvređivati njen problem.

Ma nisam ja mislio nista lose u tim godina idu ti problemi u vecim godinama veci problemi samo kad se covek okrene iza sebe vidi da se nervirao ni oko cega, ja sam to mnogo puta osetio na zvojoj kozi pa i danas, zato tako pricam!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
When your day is done and you wanna run; cocaine.
If you got bad news, you wanna kick them blues; cocaine.
She don't lie, she don't lie, she don't lie; cocaine.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Wildfire S
Zapravo, trenutno se samo bedacim, jer ne vidim izlaz.
Naime, neke segmente sam uspela resiti. Ali jedan,
najveci [ljubavno - emotivni zivot] mi je trn u oku.
Znam da dok ne resim to, necu moci biti srecna.
Nisam pratio temu na kojoj nam izlažeš svoje problematične segmente (jel mora ova hladna terminologija?  Smile ) tvog života i ljubavne muke.
Ali verujem ti da nisu za šalu. (mislim... svi smo mi raskidali, bili ostavljeni, imali neuzvraćene ljubavi, ljubili postere holivudskih glumaca/glumica... itd itd.. )
Međutim... oni se rešavaju na dva načina.
Jedan je aktivan.
Drugi je pasivan.

U ovom prvom ćeš s veoma pragmatičnim stavom nabaciti osmeh na lice i krenuti dalje u nove ljubavne pohode.... u drugom ćeš dopustiti da Vreme odradi svoje. (velikim slovom jer imam osećaj kao da je Vreme tu pored nas, da nam pravi društo i da nam rešava probleme.)
Na kraju se svodi na ta dva izbora.

U međuvremenu, ja tebi mogu pričati o tome kako može biti i gore.
Tipa, mogao je taj što te emotivno muči da te išutira na sred ulica, proda tvoj bubreg, smuva se sa tvojom kevom jer je lepša... ogroman broj varijacija koje mogu da budu neprijatne u mnogo većoj meri nego što je ova. Posebno ako se tvoj ćale ne složi s time da tvoja keva fura s tvojim dečkom. A ne bi se ja zajebavao ni se jednim bubregom. To ti dodatno ograničava broj pića koje možeš popiti za veče ... pa onda ispadneš jajara u društvu.
Ili može biti gore na način da poznajem momke (i devojke) koji su u toj meri nesposobni i neatraktivni da nikad nisu imali partnera sa svojih 20 i nešto. Oni prodali guzu da imaju te tvoje probleme.
I tako ja mogu potrošiti sat vremena pričajući ti kako može biti i gore. A ti se tu kao nešto buniš.  Smile
Ali to je besmisleno. (da ne kažem i neefikasno)
Jer može i biti i bolje. Lako je pogoršati i napraviti glupost, hajde da se potrudimo da napravimo nešto dobro.
I inače, u životu... lako je nešto uništiti i sjebati... teško je nešto stvoriti.

To zahteva trud.  

Sedenje i bedačenje nije nikakav trud.

Na kraju krajeva... sve zavisi od tebe same i količinom želje za poboljšanjem.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Iskreno, ne tako davno sam i ja bila u njenim godinama. I znate šta? Mrzela sam savete tipa - ma šta se oko toga nerviraš, mlada si, to je smešno, čekaj da te stignu pravi problemi...

Uh, kako su me nervirali... ali je u tom nerviranju bilo i nešto dobro. Skretalo mi je misli, zamena jedne vrste nerviranja drugom.  Smile

Dakle, svakom je njegova muka najveća. Kako to da neko nema pravo da se nervira, a drugi imaju?
Bezveze.

Devojci je teško, to nam je jasno. Nećemo joj pomoći time što ćemo obezvređivati njen problem.

Ma nisam ja mislio nista lose u tim godina idu ti problemi u vecim godinama veci problemi samo kad se covek okrene iza sebe vidi da se nervirao ni oko cega, ja sam to mnogo puta osetio na zvojoj kozi pa i danas, zato tako pricam!
Znam ja da ti nisi ništa loše mislio.  Smile
Samo, to o čemu ti pričaš je prosto nešto što svako mora sam da shvati, drugačije je nemoguće.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ako vas stvarno zanima problem, pokusacu da vam ga priblizim:
 Bila sam ja do pre godinu dana jedna sasvim vesela osoba, nista me ovo sada nije mucilo. Naprotiv. Ali elem, onda sam usla u vezu sa jednim deckom, koja je trajala 7 meseci. [to je taj bivsi] volela sam ga, ne mozete zamisliti koliko, a i on je mene, medjutim konstantno smo povredjivali jedno drugo tim sitnicima i malenim svadjama ni oko cega. Potpuno smo drugacije osobe. valjda je to razlog. Meni je npr. smetalo sto ponekada ume biti sebican, sto se uprkos tome sto meni smeta grli sa drugim devojkama, sto je hladniji od leda ponekad..ali sta sad, on je takav. I buduci da se povredjivanje nastavilo, resili smo razdvojiti se. Nije bilo smisla muciti ni jedno ni drugo.

Od raskida je proslo 4 meseca, i ta 4 meseca su bila najgora u mom zivotu. Ne zelim da vas opisujem kako mi je bilo, ali nije mi bilo lepo. Shvatila sam da, koliko god me povredjivao, ne mogu bez njega. How sick is that, huh? Tako sam se, pokusavsi da ga odagnam iz glave upustila u novu vezu. Sve je to pogresno, znam, i okoncala sam tu novu vezu i vratila se bivsem, iako sam znala rizik.

I sada su problemcici opet poceli. A ja ne mogu opet da budem bez njega, niti on bez mene. Ne mozemo zajedno, ne mozemo razdvojeni. On predstavlja 98% mog zivota. Imate li sada ikakvu ideju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
^
reci nam nesto novo ..

sta da ti kazem .. imas 17g, znajuci sebe, jos ces se ti mrcvariti dok ti jedan od njih ne kaze aj zdravo, onda ces otici drugom i bices nesretna, ali ce ti i on reci nakon nekog vremena aj zdravo i onda ces da places nad krutom sudbinom i kad se unormalis, naci ces novog frajera i mrzices sebe sto si se ponasala ovako kako se sad ponasas.

ne znam ni kakvu ideju trazis od nas, da ti mi rijesimo ljubavni problem?

ja koliko vidim, ljudi se ubise pisuci, dajuci savjete, ti samo na svoju vodenicu, kao da i ne vidis sta ti drugi govore. nije problem u idejama, nego je problem u tome sto ti nisi spremna nista da uradis.

evo ti jedna ideja:

raskini sa sadasnjim momkom i zaboravi na tog starog, nece ti donijeti nista dobro, samo jos maltretiranja, a to niko ne zeli za sebe.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S Advance
Sta da ti kazem... potpuno te razumem, donekle... jer imam drugaricu koja je neverovatno sebicna/razmazena/hladna... i sa kojom se konstantno povredjujemo (obostrano znaci)... ali opet... imam neki osecaj da ni ona ne moze bez mene, a ni ja bez nje... i znam da bi mi zivot bez toga nekako bio prazan, dosadan i neispunjen... (ne, nisam mazohista/sadista, sta god...)

Ali... ako i sama vidis da ti to steti zdravlju (pre svega) a onda i drustvenom zivotu... Batali... nije vredno... izguraces opet tih par meseci sama... i ovaj put, naucena sopstevnim iskustvom (valjda), neces napraviti istu gresku da spas trazis (odmah) u novoj vezi... nego ces se sa tim izboriti sama, uz eventualnu pomoc prijatelja...

I nece biti lako, jer ces na momente shvatati da ne mozesh bez njega (i toga sto on radi), i da on ne moze bez tebe (i toga sto ti radis)... ali da li je zaista vredno, videces tek onda kada se sama budes vratila razmisljanjem na postojecu poziciju... i tada ces morati da doneses odluku, da li zelish ovakvu "patnju" sa njim ili prolaznu (definitivno vremenski dokazanu) "patnju" sama...

Ne radi protiv sebe... razmisli... to pre svega... ako on nije spreman da se menja zbog tebe, a zna da ti time nanosi "bol"... znachi da ipak to nije to...

Popricajte, najotvorenije, najozbiljnije, i iznesi mu sve sto ti kod njega smeta... on ce to isto uciniti i sa tobom... i kada budete otvorili karte, videcete ko zbog koga, kako i koliko treba da se promeni... a onda jednostavno proanalizirajte situaciju - da li je to ostvarivo i vredno truda...

Stvar je u dobrom kompromisu... a da bi do njega doslo... neophdono je popricati o tome...

Dobra konverzacija je resenje svakog problema...  Smile

Edit: Mozda nije prijatno za cuti... ali @cess je donekle u pravu...
Citat
...nije problem u idejama, nego je problem u tome sto ti nisi spremna nista da uradis.
Nije lako doneti odluku, ali dok je ne doneses... dzaba ti je sve... Sta ti je teorija bez primene u praksi...
Razumem da trazis sva moguca resenja da bi naisla na ono koje bi ti najvise odgovaralo... Ali razmislim malo...
Sta ako resenje za to sto ti trazis ("svi srecni, svi zadovoljni, jare i pare i sl") ne postoji... a ti bas takvo jedno cekas...
Batali da se mucis vise... pocni da delas...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 13:02:29 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
On predstavlja 98% mog zivota
In that case - get a life.

Iako zvuci surovo, to je upravo ono sto ti treba...
Kada ti neko ili nesto predstavlja 98% zivota, to znaci samo i jedno to da ti je zivot siromasan i da je trenutak da se okrenes prijateljima i drugim interesovanjima...
Jer... nije toliki problem sto je on otisao, koliki je problem sto je praznina tolika i sto nema nicega sto bi je moglo barem delimicno popuniti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Tako lako usaditi mi: Nemoj da ga volis? Nije. Nije ni malo lako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ko je rekao da je lako?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:43:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.