u dugoj sam vezi, poprilicno stabilnoj, ustavri doista carobnoj. . . sve je extra, znam da me voli, dokazuje mi stalno. . ali. . . uvijek postoji ono neko ali. . . ja jednostavno ne znam uzivati u tim ljepotama koje mi je zivot podario,opterecujem i njega i sebe nekim glupostima, kao npr. jako se naljutim kada zeli svoje slobodno vrijeme provesti s drugivima a ne sa mnom, dobro znam da sam ljubomorna i to je jedan od problema, ali i kada smo zajedno, kada je sve sjajno ja ne mogu da osjetim srecu. volim ga svim srcem, ukratko on mi je sve, ali svjesna sam toga nastavim li s eovako ponasati osudujem nasu vezu na sigurnu propast. . . molim vas pomozite mi. . unaprijed veliko hvala. . . :flower:
Pa ne bih rekao da je monotonija u pitanju, ipak - decko se trudi... to sto ona ne stize da prati (bez uvrede), jeste samo njen problem...
Pre svega, zapitaj sebe zasto ne uzivas u stvarima/trenucima koje ti on poklanja... probaj i ti da ucinis nesto slicno za njega pa ces mozda shvatiti koliko je tu truda i zelje ulozeno zapravo... mozda ces dajuci umeti da cenis ono sto primis... (bez perverznih misli molicu )
Ljubomora postoji u svakoj vezi, ali niko nije video vajdu od preterane iste... Sto se drugova tice, shvati da on mora da funkcionise tako, i da bez obzira sto si i ti njemu verovatno "sve na svetu", u realnom svetu on ima jos nekoga... i budi srecna sto su to samo momci...
Mozda bi i ti trebala cesce da izlazis sa drugaricama... cisto da cujes njihova iskustva i price u vezi sa njihovim momcima... a onda ces verovatno videti da i ti imas cime da se ponosis (ukoliko pricaju dobro o svojim momcima) ili ces videti na cemu trebas da budes zahvalna (ukoliko pricaju lose o svojim momcima)...
A mozda je najbolje da sve ovo (mada cuvaj to za kraj) ispricas i njemu... konverzacija je dobar put do svakog resenja... verovatno znacite jedno drugom isto, samo ne umete to isto da iskazete... pa cete se razgovorom nekako usaglasiti...
u dugoj sam vezi, poprilicno stabilnoj, ustavri doista carobnoj. . . sve je extra, znam da me voli, dokazuje mi stalno. . ali. . . uvijek postoji ono neko ali. . . ja jednostavno ne znam uzivati u tim ljepotama koje mi je zivot podario,opterecujem i njega i sebe nekim glupostima, kao npr. jako se naljutim kada zeli svoje slobodno vrijeme provesti s drugivima a ne sa mnom, dobro znam da sam ljubomorna i to je jedan od problema, ali i kada smo zajedno, kada je sve sjajno ja ne mogu da osjetim srecu. volim ga svim srcem, ukratko on mi je sve, ali svjesna sam toga nastavim li s eovako ponasati osudujem nasu vezu na sigurnu propast. . . molim vas pomozite mi. . unaprijed veliko hvala. . .
Ovo ne mogu da shvatim..na drugove si ljubomorna ??????????
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."