Знам да вам су вам већ преко главе питања и молбе око аватара, али ме ништа не кошта да покушам... Наиме, направила сам сама свој аватар ..., а затим сам га мало дорадила у Paint-у. Знам да није бог зна шта, али би ми баш значило када бих могла да добијем ваш пристанак да ово буде мој аватар. Мислим да то баш и није у складу са правилима, али, као што рекох, баш би ми значило... а и ништа ме не кошта да питам...
Поздрав!
...
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 17:28:07 od SerbianFighter »
Moram da probam da govorim kamenju, vodi, drvecu... Ja verujem nakon toliko ponavljanja cak i ona bi shvatila neke tako jednostavne stvari... A najcrnje od svega... ja i dalje dobijam bar jednom u 3 dana po mail sa zeljom nekog korisnika... Ne mogu to da shvatim... stvarno ne mogu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!