Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ban bez razloga i ban koji je trebao biti a nije ! ConQUIZtador  (Pročitano 1874 puta)
19. Jan 2011, 01:29:11
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
http://img204.imageshack.us/img204/5004/bancopy.png
Da li je ovo pravedan ban ili ne uzimajući u obzir da pre toga ništa nisam rekao ili sam napisao nešto što sigurno nije za PRIVATE CHAT, možda druga strana može da nadje moje odgovore iz baze, pa neka postavi
Ne verujem baš da je zbog izokrenutog znaka pitanja ima ljudi koji pišu svašta, dosta puta opomenuti da idu na PP pa prodju bez kazne.  
Dobijam ga od lika koji trenutno najviše vodi reda šta se dešava na chatu.  
Light mi daje ban na 1h, sasvim nezasluženo.  .  .   Ujedno i prvi ban do sada.  

http://img832.imageshack.us/img832/1263/quizl.png
A evo drugi primer za onoga ko je trebao da dobije ban a nije, tada je radio kokota koji izgleda i ne čita sve što se piše za razliku od Lighta

Zamolio bih nekoga da odgvori.  .  .   To je to.  .  .  

Mislim da znate sami da ispravite slova da bude tačan link što se slika tiče ili mi dajte neki drugi sajt kako da uploadujem slike.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 01:30:31 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Da li lepo pise upozorenje za PP ? Pise. Da li si to ispostovao ? Nisi. Ne vidim dalje problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da sam nešto pogrešio pre toga (UPOZORENJA), ućutkao bi me odmah kao i svakoga, ne bi sigurno toliko dugo čekao.

To nije bilo upućeno meni niti je bilo razloga za tako nešto.  Znaš i sam da ne volim privatne prepiske na chatu, pa i ja glumim neko ludilo kada im napišem da predju na PP.  Ako imaš neki dokaz da sam pisao nešto, slobodno postavi.
Valjda imate neke podatke u bazi šta je pisano ili nešto slično.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Upozorenja nisu pojedinacna. Sta bi bilo da svakog zasebno upozorvam ? I na javnom ti rekoh, jel' svakome trebam pisati pismeno licno upozorenje ?

Uostalom, neko od nadleznih kada dodje, pa neka da sud.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Što se mog nicka tiče ne mora ni pojedinačno ni javno a da ja spadam tu, smatram da sam dovoljno svestan šta pišem dok sam na chatu.

Naravno, neka odgovore nadležni.

Mogli bi i da odgovore za drugi link. Posle par minuta sam postavio pitanje nicku kokota, da li je dozvoljeno pisati nacionalističke poruke? Rekao je da nije... Proverio da li je dotični banovan - nije.

To je to od mene za sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Nisam nigde rekao da nisi svestan sta pises. Ako vec jesi svestan, onda je do te iste svesti trebalo dopreti i upozorenje. Zasto nije obracena paznja na njega, to nije moj problem. Samo pisanje pre upozorenja je dovelo do upozorenja. Klasicna uzrocno posledicna veza. Nigde nisam rekao ni da si ti uzrok tog upozorenja, vec da nisi to isto nije ispostovano. Nista drugo. O necijoj svesti, svesnosti, opazanju ili ne znam cemu jos, ne bih polemisao. Jer nije moje da o tome polemisem. A i ne mislim da to radim.

Toliko i od mene. Obzirom da je i od tebe, zakljucacu temu da ne bi bilo nekih koz na kakvih izjava. Ostaje da se cuje rec nadleznih.

Ziv bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.